Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrrzerzerna

O pomoc prosze doświadczone !!!

Polecane posty

Gość jutrrzerzerna

Spotykam sie z facetem już jakiś czas, ale stwierdziliśmy ze nie angazujemy sie, zeby nic nie wyszlo tak szybko i bez pomyslunku itp. Dzis jest dzień chlopaka, a ja nie wiem czy powinnam cokolwiek napisac czy nie? Ustalilismy ze jestesmy kolegami, jednak całujemy sie i jestesmy sobie bliscy, byc moze coś z tego wyniknie. Zaznacze ze mam 19 lat. Nie wiem jednak czy powinnam mu dziś coś napisać, czy raczej nic, jako ze jestesmy dalej tylko kolegami, co myslicie???

Gość jiaoqwusioa;
nie rób nic wg mnie, skoro ustaliliście koleżeństwo to nie masz co mu życzeń składać. Jeśli się odezwiesz do niego będzie znaczyć, że o nim myślisz a tego chcemy uniknąc;)

przecież możesz mu wysłać smsa z życzeniami ;-) Tak na dobrą sprawę to jeszcze nic nie znaczy, a będzie mu zwyczajnie miło

Gość Popier_lka
Zyczenia powinnas zlozyc bo to wypada tak samo jak na imieniny ,czy dzien kobiet

Gość jutrrzerzerna
to wysylać czy nie? Nie wiem juz sama... prosze, poradzcie. Niby bedzie mu milo, ale zeby nie pomyslał, ze za nim lece.. Z drugiej strony jak nic nie wysle to tez trochę glupio, wieć?

Gość mała 23043
Moim zdaniem napisz kolega to też facet Zobaczysz że będzie mu miło dla każdego faceta powinniśmy składać życzenia w końcu to ich dzień!!!!

Gość autorko............
nie wysyłaj. To jest "wymyslone" swieto

Gość jutrrzerzerna
dobra, nie wysylam wiec, macie racje, ze to glupie swieto