Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaj ...../

facet wytrwale dążący do celu?

Polecane posty

Gość ajajajaj ...../

mam pytanie do facetów w wieku 20 + czy jeśli podoba się wam dziewczyna którą znacie tylko z widzenia a ona zupełnie nieświadomi zachowała się tak jakby chciała was odepchnąć - czy poddajecie się czy dalej staracie się o jej względy nie zrażając się niepowodzeniem ? będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi, gdyż psychika męska ciągle jest dla mnie niezgłębiona :-o

Gość jcd
ja mojego męża odpychałam przez jakieś pół roku, a jeszcze pół roku wcześniej za mną chodził a ja nie wiedziałam o jego istnienieniu, potem kolejne pół roku zaczęłam go tolerować, a potem juz popszło

Gość fela-conidziela
a co cię obchodzi czy się zraził czy nie, pogotowie psychiatryczne jesteś? Jego problem, jak się zraził to niech wypierdala

Gość ajajajaj ...../
oby i ten taki był..... nie wiem dlaczego się tak zachowałam znamy się tylko z widzenia jesteśmy na cześć zawsze się uśmiecha ale ja jak na złość albo idę z kimś albo w grupie osób niedawno szłam sama przystanął a ja spanikowałam i powiedziałam że się spieszę i poszłam jak strzała :-o nie wiem czemu tak się zachowałam bo po nocach nie śpię przez niego a wymarzyłam już dla nas wspólną przyszłość :-o

Gość ajajajaj ...../
faceci czy w tej sytuacji byście dali sobie spokój, czy próbowalibyście jeszcze ? co też mi strzeliło do głowy miła taką minę, widać że go zatkało

Gość jcd
jak mu zależy to się postara mój męki przeżywał i huśtawki, bo raz byłam miła raz go spławiałam, wiele razy miał odpuszać, ale nie odpuścił

Gość ajajajaj ...../
a jeśli mogę zapytać to jak go spławiałaś jaki było twoje największe przegięcie, po którym i tak się nie poddał?

Gość klara_ po_przejściu
Staszek, a Ty nie piszesz ostatnio na topiku alkoholików? Tęsknią tam za Tobą.