Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxdd

mój mąż nie dba o higienę

Polecane posty

Gość mxdd

jest mi wstyd i jestem zażenowana, ale nie wiem jak z tego wybrnąć moje zarzuty pod jego adresem: - myje zęby tylko wieczorem a i tak musiałam o to toczyć batalię jak z dzieckiem, - tak samo, żeby antyperspirantu używał - batalia i kilkumiesięczne przypominanie - mycie rak po wyjściu z ubikacji- to samo, muszę przypominać - do mycia używa tylko mydła, żelu - nie używa żadnych myjek, gąbek, pumeksu - efekt jest taki że potrafi wyjść z wanny i mimo mycia mydłem pod pachami mu śmierdzi potem, zresztą inne części ciała też nie zachęcają zapachem... - głowę myje co 2 dni, bo on tak myje, nawet jak mu zwracam uwagę, że ma tłuste włosy to nie umyje bo mył wczoraj - majtki i skarpetki - zmienia co 2 dni bo czyste - też musze pilnować żeby zmieniał codziennie - zużyta prezerwatywa leży pod łóżkiem od 3 dni - zapomina wyrzucić - goli sie 1x - 2x w tyg (ale jeszcze ujdzie bo nie ma bujnego zarostu) - rano jak wstaje to w ogóle sienie myje, ani zębów, ani twarzy - potrafi się wykąpać, isć na imprezę, wrócić i sie nie myc mimo że np jest przesiąknięty dymem z ogniska - bo on się już mył Nie mam już siły.....mam dosc matkowania, chciałabym w końcu mieć dorosłego faceta, który potrafi o siebie zadbać. Miarka się przeprała jak zauważyłam, że po kąpieli i podtarciu tyłka ręcznik jest ufajdany gównem. Facet jest młody, fajny a totalnie o siebie nie dba. Kompletnie stał siedla mnie nieatrakcyjny. Nie wiem jak go uświadomić, że brak higieny aż tak go pogrąża - jak mu zwracam uwagę na mycie rąk, zębów, włosów, cokolwiek -to on się śmieje i takim zdziecinniałym tonem mówi że np. jest dzień brudasa, zęby mył wczoraj, majtki są czyściutkie itd. Przed ślubem naprawdę tego nie było widać aż tak. W sumie ja też nie dbam o siebie tak jak niektóre kobiety, nie zawsze golę nogi i takie tam, al ezawsze jestem czysta i myję się dokładnie. CO ROBIĆ? Nie chcę mu tak z grubej rury wyjechać jak tutaj, bo to dla mnie niezręczna sytuacja. A jak sie staram delikatnie to on to olewa.......

Gość farciara75
Po pierwsze pokaz mu ten topik,po drugie mow mu otwarcie ze jedzie i zeby zaiwestowal w tiktaki bo mu jedzie.Rozmowa i jeszcze raz rozmowa ze jest nieatrakcyjny dla ciebie gdy sie nie myje.A i moze ty powinnas pomyslec o tym zeby miec nogi zawsze wygolone,no wiesz to tak idzie jak domino jak ona jest zaniedbana po po co ja mam dbac o siebie a u facetow nietrudno o zly zapach,

Gość doświadczony44
Odpuść sobie - facet jest raczej niereformowalny... P.S. Co do majtek i skarpetek - nie on jeden, który nosi dłużej niż 1 dzień.

Gość Ajwt
Ja taki problem mam z moim bratem tylko ze on potrafi sie dwa tyg nie myc! No ostatnio nogi myje co jaaakis czas. Ogolnie wiem jak to jest. Wstyd, smrud i ubostwo. Ja mu mowie zeby poszedl sie umyc a on na to: po co? Wiesz.. Porozmawiaj z nim i opowiedz mu jak to bylo przed slubem ze chcesz zeby znowu zaczal dbac o siebie, ze jak bedziecie mieli dzieci to one pozniej beda dla niego przykladem i chcesz zeby byly dobrze wychowane.

nie chce mi sie wierzyc, ze to tak nagle sie stalo po slubie, a przed byl;o ok. widocznie wczesniej tego nei zauwazylas

Gość marcia77777
a jak mu robilas cos tam na dole to nie czulas ze smierdzi?>

Gość edaDsada
oj faceci po slubie sie rozleniwiają ja po slubie się własnie wzięłam za siebie, zeby się za innymi nie oglądał, a on? Też mam wiecznie zasrane gacie do prania, psikam odplamiaczem przecież nie będę tego recznie prała

Gość matka dorosłych
pokażę ten topik swojemu 18letniemu synowi ,z którym dre koty odnośnie higieny,nie jest tak skrajny jak mąż autorki ale swoje mankamenty małe ma;) owszem jak jego laska przychodzi to drogie panie jaki żeluś ;)świeci się jak bombka:D dba o ubiór,zęby ,włosy ,skarpety zmienia codziennie tylko jakoś zapomina ich dać do prania😭 chomikuje pod łóżkiem:O

Gość hop hop do gory

Gość TO PRAWDA *******
01.10.2010] 08:02 [zgłoś do usunięcia] marcia77777 a jak mu robilas cos tam na dole to nie czulas ze smierdzi?> UMARŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość mój na początku
-wykąpany -wypachniony - zęby minimum raz dziennie itp. zaczęło się mniej więcej po 2-3 latach wspólnego mieszkania -kąpie się raz na 2-3 dni (ma śmierdzącą pracę) - zęby raz dziennie - perfumy tylko przed wyjściem w ważne miejsce, wtedy też kąpiel - nie dba o dłonie, ma popękane, a kremu używa tylko jak już mu się masakra prawdziwa zrobi - na początku dbał o to żeby jego intymne miejsca były w ładzie, teraz o tym zapomniał Ani prośby ani docinki nie działają

Gość mój na początku
zapomniałam dodać - włosy chyba z raz na tydzień - w kibelku potrafi zostawić po sobie "ślad" jakby mi ręcznik podtarł g.... to nie wiem co bym zrobiła ;)

Gość mój na początku
najśmieszniejsze, że mój jest z tzw. "półki" ludzi wykształconych, inteligentnych etc. :)

Gość mxdd
. Jego kutas jebie gownem

Gość ten temat to jakis zart
jak mozna byc z kims kto o siebie nie dba? A jak uprawiacie z nimi sex to Wam nie przeszkadza to zaniedbanie? Bierzecie im do buzi i zastanawiacie sie czy na jajcach nie ma sladow po srace?

Gość nie wierze
az mi sie niedobrze zrobilo,jak mozna zyc z takimi ludzmi!

Gość bbbbbbbbbbbb
szlaban na wyro i zaraz syfy zaczna sie kapac az miło i powiedziec wprost-chłopie CUHNIESZ.Do facetow nie mozna delikatniej bo nie dotrze i tyle w temacie.

Gość mój na początku
Ja swojemu mówię, że pewnie jakby znalazł nową kobietę to zacząłby o siebie dbać. Nawet to nie dociera. W zasadzie nic nie dociera. Zaganianie do łazienki kończy się wiecznym "za chwilę" Zresztą, to straszne, żeby chłopa po 30-tce gonić do kąpieli jak dziecko.

Gość bbbbbbbbbbbb
cuCHniesz oczywizda:-P

Gość mxdd
ja jem kupe mojego meża

Gość mój na początku
Ja mówiłam mu że śmierdzi, że pościel śmierdzi.

i co? Powiedzialas, ze smierdzi, a potem i tak do buzi wzielas?

Gość pastafariance nie chce sie log
wywalaj go z wyra w nocy, nie pierz mu. niech zdycha we własnym smrodzie

Gość mój na początku
moja cipka tez jebie

Gość mój na początku
Ja wiem, że miarka się przebrała Przy seksie nawet nie próbuję go całować, bo nawet jak pogonię to o zębach zapomni Z tym wywalaniem z łóżka to chyba przesada Wiem, że miarka się przebrała

Gość ggfdfd
nie martw sie niektorzy myja glowe raz na 7 dni wiec co 2 dni to jeszcze nie tak zle

Gość mój na początku
z cipką do podszyw oczywiście

ale to przeciez oobrzydliwe. Czy sex z taka osoba moze byc przyjemny? Ja mialabym w glwie te ciagle osrane gacie i smrod spod pachy. Nie chce nawet probowac wyobrazic sobie zapachu ich kutasow. jak mozna nie myc sie codziennie czy majtek nie zmieniac, no jak?