Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxdd

mój mąż nie dba o higienę

Polecane posty

Gość mój na początku
jem kupe

Gość mój na początku
ale to nie tak mojemu nie śmierdzi z tyłka, bieliznę też chyba zmienia tylko nie dba o siebie

Gość szyszynkaaa
a mam pytanie? depilujesz sie? Czy intymne owlosienie tez golisz?

Gość ten temat to jakis zart
Choc jedna rzecz mnie dziwi. Oni syfiarze, a Wy piekne i zadbane??? Cos jest nie tak. Zazwyczaj jak jestem w super markecie na zakupach i widze jakiegos smierdzacego potem kolesia to jego kobieta taka sama jest. Ciezko jest mi sobie wyobrazic zapuszczonego faceta z super laska:/

Gość mój na początku
tylko mu kutas smierdzi

Gość ten temat to jakis zart
Wy zapewne nie zauwazacie tego jakie jestescie. Tak mi sie wydaje.

Gość wszystko mnie swędzi
:O

Gość szyszynkaaa
ja uwazam, ze kobiety, ktore sie depiluja na cipce to idiotki.

Gość tylko cierpliwością i nauką
coś się osiągnie nauką przez warunkowanie mój mąż miał dziwaczne zwyczaje higieniczne - np głowę mył w środy i soboty :) prawdopodobnie kąpał sie tez tylko w te dni, a na codzień mył się po kawałku na szczęście teraz codziennie bierze prysznic :) Te głupie nawyki pochodzą z domu rodzinnego i trzeba naprawde wiele wysiłku by je zmienić - oczywiście on sam musi chcieć. Ja np na samym początku naszego małżeństwa, kiedy mieszkaliśmy z teściami, byłam uważana za tę, która marnuje wodę niepotrzenie, bo dwa razy dziennie się myję ps. walczę teraz o taką jedną głupotę, nie wiem czy zasadnie:) Może jakiś pan się wypowie, prszę. Czy po sikaniu tylko strząsacie krople czy wycieracie się papierem? I czy zostają jakieś resztki moczu po tym strząsaniu? bo już odechciewa mi się zwracać uwagę

Gość burioreoieroierjone
jakbym czytała o swoim facecie: - zęby myje tylko rano - goli się co tydzień- ale zarost ma mały to jeszcze ujdzie - gatki co dwa dni- bo czyste- skarpetki na szczescie codziennie -perfuma od wielkiego dzwonu - antyperspirant tak samo - ułożone włosy od wielkiego dzwonu - strój: ubranie robocze lub dresy i adidasy do tego koszulka i bluza z kaputerem- bo mu wygodnie- a w szafie pełno normalnych ciuchów, pantofle na nogach miał ostatnio na boze narodzenie na szczescie gacie ma czyste najgorszy jest ten stroj- on w dresie a jak ja chce się ubrac ładnie to słysze po co sie stroisz, po co ci szpilki, przeciez nie idziemy na impreze, a poza tym dziwnie bedziemy wygladac, bo ja na sportowo, wiec ty też msz nie być elegancka- człowiek ma sie ubierac wygodnie I TO JA MUSZE SIE DOSTOSOWAC ZE STROJEM, BO ON SIĘ STROIC NIE BEDZIE DLA NIEGO STROJENIE TO JEANSY=PORZADNA (NIE SPORTOWA KOSZULKA) LUB SWETER I INNE BUTY NIZ ADIDASY- DLA MNIE TO STROJ SPORTOWY...

Gość pastafariance nie chce sie log
nie seksij sie z nim, a najlepiej rozwiedź z orzeczeniem o winie. jego winie oczywiście. to nie odblokuje mu myslenia, ale przynajmniej dzieci nie dostaną złego wzorca zachowania.

Gość burioreoieroierjone
A dodam, że wczesniej właśnie zwrocilam uwage na niego, bo ubierał się bardzo ładnie, byl zawsze uczesany, wypachniony. Na szczescie bierze prysznic codziennie. Paznokcie wołają za to o pomstę do nieba. Kiedys mu wyrzucilam spodnie dresowe, tak ich miałam dosyć- kupił nowe. I po sikaniu nie wyciera się papierem- chyba wiekszość facetow tego nie robi. gzdie się podział moj zadbany elegancki facet???

Gość wow dzieki za twen topik
bo dzisiaj wlasnie zaczynam diete i tak mnie obrzydzilas ze na pewno nic nie zjem !

Gość nefosmua
polscy faceci to brudasy

Gość tylko cierpliwością i nauką
generalnie Polacy nie są czyściochami, nie tylko panowie nie rozumiem tylko jednego: jeśli mi ktoś bliski zwraca uwagę że coś nie tak jest z moim wyglądem, to staram się to brać pod uwagę, bo wiem ze to z troski. a tu jak grochem o ścianę, z lenistwa?

Gość nie wiem skąd ty masz
tyle cierpliwosci, podziwiam, ja bym tego brudasa po pierwsze: - nie wpuściła do łożka - o seksie mógłby zapomnieć fuuuuuuuuuuuuuuujjj - cały czas bym mu mówiła że syfi, śmierdzi i rzygać mi się chce inaczej nic a nic nie dotrze! no i jak tu juz ktos pytal czy ty mu robisz loda?/ spisz z nim?

Gość dobry topik
uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppp

fuja :P współczuje...jednak ja bym mu postawiła ultimatum albo my albo twój brud i po sprawie

Gość mój na początku
ktoś zadał pytanie czy się depiluje odpowiadam: tak, depiluje się: nogi, pachy, miejsce intymne tak samo biorę codziennie kąpiel i myję regularnie zęby

Gość wezcie sie za nich
zanim zlapiecie jakiegos grzyba

Gość mój na początku
Ja swojego straszę grzybem i nie robi to na nim żadnego wrażenia :) ewentualnie jakieś wyrzuty pod moim kątem

Gość a powiedziallyscie kiedys
ktoremus tak prosto w twarz, ze kutas mu smierdzi i sie go brzydzicie?

Wow, ale to podpucha jakaś czy jak? Jeżeli tak jest to współczuję Wam, porażka.

Gość mój na początku
chyba nie wypada mówić aż tak bezpośrednio?

Gość a powiedziallyscie kiedys
no jak nie wypada? przeciez to Wasi mezowie, nie rozmawiacie ze soba o wszystkim?

Gość smiac mi sie chce z was
ze tacy ludzie lacza sie w pary

Gość mój na początku

Gość mój na początku
rozmawiamy, ale zdecydowanie łagodniejszym tonem ja myślę, że to nic nie da zresztą, oprócz tego, że będzie robił na złość albo się śmiertelnie obrazi ;)

gwarantuję, że gdybyś kiedyś się zaniedbała albo nie wiem, wyskoczyłby Ci pryszcz, to od razu by Ci o tym powiedział, wprost. faceci tak mają.

Gość no dobra......
ale skoro sie go brzydzisz to wolisz zyc z tym w milczeniu zeby on sie nie obrazil? przeciez to nie jest normalne. Kobiety bierzcie sie za nich od teraz!!!!