Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutka edytka

studia - koszmar

Polecane posty

Gość głupiutka edytka

niedługo muszę wyjechać znowu na studia, i już od tygodnia nie śpie po nocach i tylko się stresuję. Chyba sie nie nadaje na bycie studentka :(

Gość głupiutka edytka
ale chce kiedys pracowac. a wiadomo ze łatwiej ze studiami niz bez. ale to oddalenie od domu mnie przerasta :(

o matko , oddalenie od domu , miałam niecałe 14 lat jak się wyprowadziłam z domu do internatu a potem do akademika....

" jestem za utrudnieniem dostępu do wyższych studiów " Ja też, obecna sytuacja jest chora. Nasz kraj produkuje na skalę przemysłową gówno wartych magistrów a robić nima komu :O

Gość głupiutka edytka
wy jak zwykle nie na temat. Sama na pewno masz studia skonczone a glupoty gadasz. To zle ze ludzie maja ambicje zeby studiowac? :P

Gość ciekawi mnie to Nina19
nie mialas z tym problemu bo widocznie nic cie nei trzymalo w domu, ja tez mam wspaniale wiezi z rodzicami i rodzenstwem, nie wyobrazam sobie opuszczac ich na dluzej

Gość głupiutka edytka
ja jestem zwiazana z rodzina. znajomi mi jej nie zastapia.

Gość Małe wybitne niesłychane
Dlatego Ja nie idę na studia, nie dołączę do tej bylejakości.

Gość germanotta ta idiotka
znow sie wywyzsza, jaka to jest ę i ą :o stara kwoka

"To zle ze ludzie maja ambicje zeby studiowac? " Ale co to za ambicje skoro to może prawie każdy? Ambicje to by były jakby to było coś dla naprawdę wybranych. Zresztą na chuj te studia? Studiować to sie powinno jak się chce poświęcić nauce a nie jakieś marketingi i zażądania :O

Gość skaarpecia
Nie wiem, co wy za pierdoly wypisujecie. Laska pisze, że ma problem z odległoscią od domu, zwyczajnie teskni za rodziną, a nie ze za tępa

Gość OnSuperFacet
nie wiem czy to jest ą i ę ale raczej ma jakiś atakujący sposób bycia

wiecznie gdzie ją widze jest po prostu chamska i sie wywyższa. to nie świadczy o inteligencji. poza tym problem dotyczy czego innego, ale pindzia, ktora skonczyla kierunek na ktory trudno sie bylo dostac tego nie rozumie.

Gość głupiutka edytka
widze ze cie to boli. a wieksze ambicje ma ktos kto skonczy swoja edukacje na gimnazjum ? :o bo studia sa dla "wszystkich", to lepiej ich nie konczyc?

Gość głupiutka edytka
teraz bede na drugim roku. i nie wiem wlasnie czemu robicie ze mnie idiotke?! Ktora smie studiowac bo kazdy dzis moze? Ja zalozylam temat zeby sie wyzalic ze tesknie za domem, a wy na mnie naskakujecie :o

Gość głupiutka edytka
ten ostatni niedziel - żałosne :o

głupiutka edytka widze ze cie to boli. a wieksze ambicje ma ktos kto skonczy swoja edukacje na gimnazjum ? bo studia sa dla "wszystkich", to lepiej ich nie konczyc? Po pierwsze to studia nie powinny być dla wszystkich. A po drugie to ludzie po zawodówkach mają fach w rękach, a nie zasilają rzesze bezrobotnych jak magisterki po studiach (już za rok do nich dołączę :D albo i nie nie :( )

Gość głupiutka edytka
niedorzeczna to ty jesteś. widocznie twoj dom nie jest wart zeby za nim tesknic.

Edyta nie zwracaj na niego uwawgi, ignoruj jego posty, nie odpisuj na żaden. to forumaowa gnida jest, czego sie spodziewać po fanie ala bundiego głowa do góry!

a pindzia germanotta pewnie byla lana klamra od pasa, więc nie wie co to kochana rodzina i tesknota za nią.