Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutka edytka

studia - koszmar

Polecane posty

Gość głupiutka edytka
eh co tu sie porobiło. zawsze można było przyjść się wyżalić, a teraz ludzie na tym forum to tylko szukaja okazji zeby afere zrobić :o

ee tam edyta nie czytaj tych głupoit powiem c9 ze ja tez tak miałam, wyłam na poczatku ale w połowie 2 roku juz mi lepiej było i dałam rade skonczyc

Gość justa..,,
o kurcze, ja to sie cieszylam jak glupia ze bede mieszkac z przyjaciolmi, wolnsc itd;) tez tesknilam ale przede wszystkim to dobrze sie bawilam;)

Gość głupiutka edytka
najgorzej ze te 3 miesiace sie zasiedziałam w domu. i ciezko wyjechac :( a mieszkac od tego roku bede z kims z ogloszenia :o i znajomi na uczelni wcale nie tacy super. dlatego nie cieszy mnie powrot po wakacjach. ale przezyc jakos musze...

Gość anetkaaaaaaaaaaaaaaa
a ja gdybym wiedziała jak będzie wyglądac studiowanie to bym nie poszła na żadne studia. albo na jakieś prywatne. jestem stud uniwersytetu łodzkiego i co tam się dzieje to graniczy z absurdem, studenci specialnie nie zdają egzaminów żeby za nie płacili. 3 tys już wydałam na jeden głupi egzamin

Gość kokoryczko
nie martw sie, ja tez wyjezdzam w sobote do miasta ,w ktorym studiuje już 3 rok i tez robi mi się smutno;byłam przez 3 miesiace wakacji w domu z rodziną, chłopakiem i w swoich ulubionych miejsach. By teraz mieć co wspominać w chwili smutku. Sram na tych, co zgrywają wielkich niezależnych, bo takich też znam. Lubię swój dom i zawsze będę za nim tęsknić. Pozdrawiam ciepło, nie jesteś sama :)