Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

randka w ciemno?? isć?

Polecane posty

na jednym z portali społecznościowych zagdałał mnie chłopak bez zdjecie a ni nic, psize ze zna mnie zautobusu i opisał mi jaka kurtke miałam, ciekawi mnie kto to...

Gość girl with one eye
brrrr

Gość barabarabab
ja bym sie bala :-O moze to jakis psychol kto wie..

Gość aleee
tez bym sie bala

Gość gtrerg
powiedz zeby Ci podeslal fotke :p

Gość oj ludzie...
Umow sie za dnia, w publicznym miejscu,przeciez nic sie nie moze stac, jakby chcial Tobie cos zrobic to by sie gdzies zaczail i nic nie mowil :-) Czy kurtka sie zgadzala? Moze jest niesmialy a mu sie bardzo podobasz... nie mozna ze wszystkich robic zaraz glupkow, psychola mozesz poznac tez na dyskotece :-)

Gość oj ludzie...
wlasnie :-) albo uprzyj sie na zdjecie. moze przeslac Mailem. moze boi sie ze sie Tobie nie spodoba :-)

Gość barabarabab
wiesz co rozni sa ludzie, dlatego ja najpierw poprosilabym o fote. a swoja droga w autobusie nie podejdzie nie zagada a szuka cie na portalach spolecznosciowych i nie wstydzi sie napisac ja tego nie kumam

Gość oj ludzie...
Znam takich na portalach, sa to niesmiale typy, zagaduja bo to dla nich latwiejszy poczatek.A potem ida na randke jak pierwsze lody zostaly przelamane.To przeciez nic zlego :-)

Najpierw fota, a później jeśli nie będzie tragedii:p spotkanie w miejscu publicznym. Swoją drogą to teraz bardzo dużo par poznaje się przez neta...

no właśnie, umówię siew dzień i miejscu publicznym ,a w mnieście dużym mieszkam...,kiedyś sie umówiłam na randke w ciemno i to była moja wielka miłosć....ale po prostu nie chce traciś czasu na jakiegoś brzydala albo gówniarza..:/

Gość seksowna kobietka
Pffffffffffff! Powtórze raz jeszcze: pfffffffffff! Też mam szarą ale bez futerka

Gość oj ludzie...
Kiedys ja bylam ta randka w ciemno:-) Dla zartow zadzwonilam do chlopaka ze szkoly namowiona przez kolezanke. Zawsze mi sie podobal. Jak sie zblizala godzina spotkania to zaczelam tchorzyc, ale poszlam. I bylo ciemno, zima o 18, umowilismy sie w parku na pomoscie,ale ten pomost byl od ulicy takze nie trzeba bylo isc przez krzaki. Po niedlugim czasie tak fajnie nam sie rozmawialo ze zaczelismy isc za raczke. Nagle spotkalismy jego kolege. Co sie okazalo,on myslal ze to spotkanie- ktos moze sobie robi jaja i nie wiadomo o co chodzi wiec kolega go asekurowal :-) Bylismy troche razem i bylo fajnie.to bylo w czasach kiedy jeszcze nie bylo i-netu.Wiec sie wydzwanialo:-) To bylo tez fajne ale dla odwaznych, bo pisac jest latwiej niz rozmawiac:-)

Gość seksowna kobietka
oczywiście ja nic nie widze. oślepłam! i wyglądam teraz, o!, tak: :classic_cool:

Dyrektore znam fajną knajpkę nazywa się ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ kafeteria:) pasuje?

nie no facet mnie powala, mówi ze mnie na nk szukał.. ehhe ale przeciez nic nie wie, moze co najmniej przybliżony wiek wpisać i miasto, a ja mam miasto stare wpisane a nie to gdzie mnie "podobno widział" ehh, ale na innym portalu nieby mu sie udało... jakiś dziwny typ ni jeszcze jest pewny ze jest w moim typie hehe