Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Wszystkim

Nie cierpię studiów

Polecane posty

Gość Załamany Wszystkim

Witam. Zaczynam studia i muszę powiedzieć, że to dla mnie jest koleja udręka. Studiuje to czego nie lubię, mam w huj nauki, nie imprezuje bo mam zjebany wygląd, żadna pani mnie nie chce. Szczerze mówiąc wolałbym kopać rowy i mieć święty spokój. Zmęczyłbym się i nie miał czasu na myślenie, byłbym ze swoimi znajomymi. I pewnie pobije rekord, bo do końca studiów będę prawiczkiem (chyba, że odwiedzę panią lekkich obyczajów). Są ludzie, którzy też tak mają?

Gość badmedicine
nie, są ludzie, którzy mają zupełnie na odwrót :o

A co to kogo obchodzi marudo. Zamiast marudzic zacznij cos robic. Od pierdolenia jeszcze zadne drzewko nie uroslo.

Zazwyczaj w amerykańskich komediach o studentach pojawia się taki jeden - typ frajera. Ale niektórzy z nich przeżywają nawrócenie.

Gość ja Ci zazdroszczę
też chciałabym studiować :(

Gość Załamany Wszystkim
Straciłem nadzieję na robienie czegokoliwek, bo wszystko robiłem. Wiem, ponieważ moja uczelnia już zaczęła. Wiem, bo nie studiuje od wczoraj. Kiedyś motyw prawiczka w amerykańskich komediach śmieszył, teraz już drażni. Nie jestem frajerem, czarne poczucie humoru mnie jakoś ratuje.

Gość milosc zapukala pozno
ta uczy sie ciekawe, chyba przed sesja

Gość A co studiujesz?

Gość seksowna kobietka
przeciez ty nie masz poczucia humoru :P poza tym widze ze juz ci lepiej bo obecnie prawiczkiem planujesz zostac tylko do konca studiów :P bardzo chciałam ci pomóc, wez sie za siebie chłopaku!

Gość Załamany Wszystkim
Obojętnieje powoli na to, co się ze mną dzieje. Przegrywam walkę z trądzikiem, jestem bezradny. Do tego dochodzi kilka innych kompleksów oraz kiepskich wyborów ... naprawdę nie widzę sensu w swojej edukacji.

Gość Załamany Wszystkim
Która będzie się bzykać innym, kiedy spuszczę oko? Dziękuję, wolę być sam niż z materialistką.

Gość Załamany Wszystkim
Jeśli człowiek ma spierdoloną młodość, to resztę życia można sobie potrzeć o dupę.

Gość Załamany Wszystkim
Zgodzę się z jednym. Dla dobra ludzi po mnie nie powinienem przekazywać swojego DNA.

Gość Załamany Wszystkim
Lista kompleksów: 1) mały fiut 2) trądzik (chyba nieuleczalny) 3) studia, których nie lubię 4) studia niestety ciężkie 5) zjebany okres prawdopodobnie do 21 roku życia, potem tak samo 6) rodziny się nie wybiera