Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_rogalik_

zakochanie przez internet?

Polecane posty

Kilka tygodni temu poznałam pewnego chłopaka na jednym z forum internetowych.Po kilkudniowej wymianie zdań poprosił mnie o nr...Od tego czasu cały czas piszemy,rozmawiamy na skypie,wymieniamy sie fotkami...Oboje się sobie podobamy.Dzieli nas ok 400km. Nigdy z nikim sie tak nie dogadywałam,nigdy tez nie podobał mi się tak zaden facet.Jestem jedynym tak beznadziejnym przypadkiem? Ma ktos tak moze? Z checią pogadam z kims w podobnej sytuacji. Dodam ze hymmm w życiu realnym nie mam problemu z powodzeniem,jestem atrakcyjna i mogłabym przebierac w facetach jednak zaden nigdy mnie nie interesował.Boże nie wiem co sie ze mna dzieje....

Gość @ # @ # @ # @ #
Zakochałaś się dziewczyno, powinnaś dalej to ciągnąć, jak Ci na nim zależy. Ja nie mialam takich doświadczeń, ale wedlug mnie powinnaś z nim być bo drugi raz moze to się juz nie zdarzyć:)

Latwo w ten sposob kogos bardzo polubic bo nie znamy go naprawde, a to co wiemy mamy tak naprawde podawane zdawkowo, w takiej formie, ilosci, jaka ta druga osoba nam zaoferuje. I nie chodzi oto ze musi odrazu klamac, tylko o to, ze ne mozemy zobaczycjakie miny stroi, co przy tym robi, jak sie zachowuje w stosunku do innych ludzi. Obraz takiej osoby nas zmozg sam wiec wymysla, a ze jestes przychylna - no to jest to obraz bardzo pizytywny. Karmiony tymi dobrymi kontaktami, zasilany nimi. Stad wlasnie taka fascynacja. Bo tutaj nie ma dnia codziennego, szarosci, w kazdej chwili mozna sie rozlaczyc i przestac rozmawiac.W tym momencie w zyciu moglo by cos nagle byc niefajnie, albo inaczej niz przepuszczamy. A tak, dostajesz tylko pozytywne bodzce, wiec czekasz na wiecej i wiecej. Z tym ze to nei zakochanie czy milosc, tylko taka o fascynacja. Zeby kogos poznac, trzeba go naprawde zobaczyc, porozmawiac na zywo, poznac jego bliskich i znajomych. Ale mysle ze warto poznawac takie osoby, nie zapominaja co jako takim bezpieczenstwa. Zawsze moze byc to jakis psychopata, ktory najpiew ladnie omamia, a pozniej lapie i zamyka w piwnicy. A w tej piwnicy karmi tlustymi rzeczami, a po paru dniach, nie daje juz wody. Czlowiek umeira z odwodnienia i on wtedy... Zabiera Twoje cialo, obkleja cale glina... Calusienkie, i wklada do pieca. Po 2ch godzinach w piecu wyciaga. Glina juz stwardniala, a w srodku jestes Ty. Upieczona, rozbijajac gline pozbywa sie odrazu wszelkiego zarostu, ktory przyklejony do gliny odrywa sie od upieczonego ciala. Kroi Ci, zjada, i karmi tym swoja rodzine. Milej nocy :D

Gość hept ma racje
nie wiemy kim ta osoba jest jak się zachowuje na żywo, jakie ma gesty, jak się porusza a to często zniechęca. Ktoś "kupi" Cie czułymi słówkami, na odległość omami a jak przyjdzie do spotkania to co ? poćwiartuje cię... Jak chcesz to ciągnąć i dalej się angażować bez zdrowego rozsądku i dystansu to chociaż jak dojdzie do spotkania to niech on przyjedzie do twojej miejscowości !! nigdy przenigdy nie spotykajcie sie w połowie drogi, w górach nad morzem czy nie daj bóg u niego !

Gość Ulepszona_Zolza
A ja wiem tylko tyle, ze poznałam przez czysty przypadek faceta w necie. Przeżyliśmy trzy naprawdę gorace lata, a teraz od dwóch mieszkamy razem. Jesteśmy małżeństwem ( to nie z wyboru a z konieczności, bo facet mieszkał za granica) i nie moglibyśmy chcieć więcej. Zalecam ostrożność - to oczywiste - ale w tych czasach zakochanie przez internet to nic odmiennego. Ja nie zamieniłabym tych pięciu lat na nic innego. Jestem mega szczęśliwa.

Hept---> muszę przyznać ,że bardzo rozbawił mnie koniec Twojej wypowiedzi ;) Rozmawiamy o spotkaniu on chce do mnie przyjechac...Ale boje sie tego ze moze mnie rozczarować spotkanie z nim na żywo,moze poprostu podoba mi sie ten stan fascynacji o którym pisałyscie i podświadomie nie chce z niego rezygnowac?...

Gość oj Hept ty mądralo wielka

Gość spotkaj sie jak najszybciej
tak serio go nie znasz, dopiero realnie mozna kogos dobrze poznac nie zyj zludzeniem, w sieci mozna byc kinkolwiek

Gość DianaBen
Hept Zycze smacznego ;d;d Nie wiedzialam ze w PL mieszkaja kanibale ;)

Gość pewnie tak wyrwał już
niejedna laskę może żonaty a może psychopata .. dobry bajer to potega

Gość na bajer nabiorą sie nastolatk

Gość roglaik ma rogala miedzy nogam
i :O

Gość DianaBen
A ten moment Twojej opowiesci to prawdziwy koszmar ;d *A w tej piwnicy karmi tlustymi rzeczami...* grrrrrr tylko nie tlustymi, litosci ;p;) 8

Gość _rogaIik_
mam pieroga

_rogalik_: mialem nadzieje ze Ci sie spodoba :D DianaBen: No wiesz, zeby pozniej bylo co jesc, to musza byc tluste, jakies karpie smazone, balerony, golonka i wszystko popijane piwem :D

Gość _rogaIik_
Mam pieroga i lepie kulki z ciasta.

Gość DianaBen
Mam rozdwojenie jaźni i piszę naraz. ;p;)

Gość DianaBen
Hept Cos tu krecisz mialo byc bez picia a Ty tu piwo serwujesz ;p;) Oki, teraz juz zmykam, pewnie sny beda wyjatkowe ;d o kanibalach ;p;)