Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk123

Czy kiedyś Ją znajdę?

Polecane posty

Gość wilk123

Drogie Panie, nie założę tematu p.t."Czy wśród Was znajduje się kobieta, która sprosta moim wymaganiom", z tego prostego względu, iż forum jest zdominowane przez kobiety niższej klasy umysłowej. Mam jednak nadzieję, że wśród Was znajdzie się taka, która pozwoli mi wierzyć, że kiedyś znajdę swój ideał... Według mnie kobieta powinna być czuła, kochająca, wrażliwa; poza tym inteligentna, wykształcona, oczytana. Musimy nadawać na tych samych falach. Co do wyglądu. Może to dziwne, ale jeżeli powyższe warunki zostaną spełnione, to zaakceptuje wszystko. Czy znalazłaby się Pani, która chociaż w części przypomina ów ideał?

Gość nie, a teraz do ząbki i spać

Jak widac, nie tylko kobiety na tym forum niska klase umyslowa. Piszesz "Musimy nadawać na tych samych falach.". A ciekawi mnie, jak jakas kobieta ma Ci to pokazac odpowiadajac ze tak :P Pewnie powinna podac czestotliwosc tych fal :D Psujesz wizerunek samcow, nie lubie tego, ble.

Gość wilk123
wynik mojego testu IQ (49) zakwalifikowano jak uposledzenie umysłowe w stopniu umiarkowanym. jednak do uposledzenia lekkiego brakuje mi li i jedynie 1 pkt stad moje pytanie, czy moge zaskarzyc psychologa? gdyby nie ten jeden punkt, mogłbym chodzic do klasy specjalnej w normalnej szkole, a nie do "szkółki życia" gdzie ucza mnie robic kanapki :o

Gość wilk123
dziecko, czytaj ze zrozumieniem... ja nie szukam żony na tym forum, chce jedynie zobaczyć, czy kobiety są rzeczywiście takie puste, czy może istnieje kilka wyjątków od reguły...

Skoro juz zalozyles ze sa tutaj puste kobiety, to jaki jest sens szukania w takim miejscu? To sie wyklucza, lub - udowadnia twoja wlasna glupote. Myslisz ze kobieta, ktora zareaguje na taka idiotyczna zaczepke, okaze sie jakos specjalnie inteligentna? Po tym jak napisales jej, ze jest nizsza klasa umyslowa? :D Dla ciebie z pewnoscia byla by wystarczajaca...

Gość proponuję też oczywiście
Zadając takie pytania przekreślasz swoje szanse.

Gość wilk123
tak pomyślą kobiety, które przesiadują tu całe dnie. czasami, jednak, ludzie trafiają na forum, przypadkowo i właśnie tę grupę mam na myśli. PS. czy przekreślam szanse? mało mnie to interesuje. intencje mam trochę inne.

Gość pewnie sa, ale
lepiej szukaj w realu

Gość proponuję też oczywiście
Tym gorzej, basiorze z filoprzecinkozą :D

Gość trafiłam tu
przypadkiem... Nie sądzę, abyś tutaj znalazł swój ideał, może nie mieć czasu na przesiadywanie na forum jeśli jest taka jak Ci się marzy.....