Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasgh

Mąż chce żebym na jesień kupiła sobie takie buty

Polecane posty

Myślę, że to raczej kwestia rozmiaru, nie moge nigdy dostać swojego myślę, że za jakieś 5000 zrobią specjalnie dla ciebie:) w dobre buty należy inwestować:) tak przynajmniej pouczały koleżanki na tym topie:)

Gość a ike sie bulwersuje bo
nawet sexy buty nie odwroca uwagi od jej zjebanej twarzy ,ktora wygladem przypomina ruska tirowke:D

MS - znam dobrego szewca. :D Nieco perwersyjnego. Zrobi każdy rozmiar butów. :D

Gość Cammilla34
W czym masz problem - no tez fajne, ale chyba jednak zbyt mocno wyzywajace;)

Gość fghfhfgjgydjg
no te ostatnie modele butow o wiele lepsze...chociaz te ostatnie to nie...ale te czarne dlugie zajebioza tylko szkoda ze takie wysokie

te karmelowe w ogóle mi się nie podobają wyglądają jak buty ciotki stojącej po papier toaletowy w kolejce za czasów PRLu skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość no i w czym masz problem
Camilla no dokladnie,przesadne jak dla mnie tez,ale sa takie odwazne co zaloza i nie beda wygladaly zdzirowato,odpowiedni stroj i super,platforma i szpilka ladnie wydluza noge,ale oczywiscie bez przesady :)

"MS - a co złego widzisz w rozmowie o butach?" Bo wolałbym rozmawiać o wkładzie do tych butów :classic_cool: Albo o teorii względności, która co chwila odkrywa nowe horyzonty - nie tylko horyzonty zdarzeń, tak ściśle związane z czarnymi dziurami... Jak zacznę o torebkach to wzywajcie pogotowie ;) Oczywiście o torebkach pasujących do butów :) Ale lacosta mi się ewidentnie nie podoba, ostatnio widziałem taką z suwakiem jak w PRLowskich kurtkach - dużym, plastikowym, obrzydliwe :( HELP! :D

Regers to żaden wstyd, że facet rozmawia o butach....ehhhhh" wolę rozmowy o bieliźnie :P ;)

O torebkach nie popiszę. :D Nie rozpalają mojej wyobraźni. :D

ktora wygladem przypomina ruska tirowke orange idź po kawę bo całonocne czuwanie dało ci się we znaki rosjanki są bardzo kobiece mogłaś mnie porównać do niemki kurwa jeszcze takie siksy trzeba uczyć ,jak dotknąć kogoś do żywego

ja mogę popisać o torbach........... skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość cionka benz
fajne, ale za taką cenę rozpadną się po kilku dniach użytkowania

"w dobre buty należy inwestować tak przynajmniej pouczały koleżanki na tym topie" spadaj 😠 :D "Ms - taaaakie wysokie też" No nie wiem, najtańsze jakie widziałem były za niecałe 400, ale w ogóle mi się nie podobały... Te, które w jakiś sposób zwróciły moja uwagę zaczynały się od 500. A podobają Ci się takie z okrągłym (słowo "zaokrąglonym" to chyba nadużycie semantyczne) czubkiem? Albo takie jak pysk rekina? Bo mi w ogóle, więc nawet nie wiem po ile są... O matko, co się ze mną dzieje?!?!?!?!? :D

"w dobre buty należy inwestować tak przynajmniej pouczały koleżanki na tym topie" spadaj pisz od razu , że szkoda ci tych 5 tyś :P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

MS - ja lubię takie klasyczne, proste, bez przesady z czubami. I obcas. Baaardzo istotny jest obcas. :) Wysoki i wąski. :) Szczupły. :D Czyli długi i chudy. :D

"wolę rozmowy o bieliźnie" Regres, przyjacielu, ratuj mnie ;) Pogadajmy o bieliźnie. Koronkowej. Czarnej. Lub białej. Ewentualnie czerwonej. Niebieska mnie nie kręci :( Może być czarna z wstawkami bordo. Far away from stringi :) "O torebkach nie popiszę. Nie rozpalają mojej wyobraźni" Można zamówić ekstra torebki. Wadą jest to, że są dosyć ciężkie, ale całe ze skóry. W środku zamsz. Delikatny wzorek, możesz nawet sobie zażyczyć, żeby nie było etykiety. W komplecie z lusterkiem, oklejonym skórą z motywem z torebki. Zaczęłaś się ślinić? ;)

ponieważ wiem, że ZS podczytuje top to zapytam tajemniczo: ciągniesz już ? skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .