Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idz jeszcze

zarabiaj gdy korzystasz z kompa:)

Polecane posty

Gość idz jeszcze

Zainstaluj malutki banner na swoim komputerze(w niczym nie przeszkadza a zawsze można usunąć), kiedy korzystasz z neta zbierasz punkty. Na koniec miesiąca są one zamieniane na pieniądze. Ja sobie tak "dorabiam". Nie wiele ale zawsze coś. Polecam :) http://pl.20dollars2surf.com/?ref=155712

Gość idz jeszcze
Zbierasz punkty gdy korzystasz z komputera. Ja zapisałam się przed wczoraj i do wczoraj miałam uzbierane 1864 pkt. Teraz jest nowy miesiąc a tamte punkty właśnie przeliczają ile jest za to :) ile by nie było to napiszę:) i tak nic nie robię to może chociaż na kosmetyki sobie przez mioesiąc zarobie :)

Gość dajanka11111111111
Ja mam ten programik od pewnego czasu. Mam uzbierane 176,45$ ale czekam z wypłatą do gwiazdki:) niech się uzbiera więcej :) Sporo można skorzystać jak ma się dużo poleconych i są aktywni 2-3 godziny dziennie. Bo mam sporo takich którzy się zarejestrowali i są wogóle nieaktywni :/

Gość to znaczy jak
aktywni? siedze w domu i pracy nie mam:/ kazdy grosz dobry dla mnie jest.... co tam sie dokładnie robi?

Gość Zarabiająca_już:)
Rejestrujesz się na stronie http://pl.20dollars2surf.com/?ref=155712 i ściągasz na swój komputer mały banner. Tam instrukcja jest. I poprostu kiedy masz włączony komputer to niech ten banner będzie na monitorze - nie zamykaj go. Zbiersz w ten sposób punkty które są zamieniane na pieniądze na koniec miesiąca. I jeszcze jedno jeśli chcesz zebrac jak najwiecej musisz polecac strone swoim linkiem. Im wiecej osób jest "pod tobą" tym więcej zarabiasz. Ja mam polecone tutaj, na nk, ojej.pl i jeszcze w paru innych miejscach. Po prostu im więcej osób zarejestruje się dzieki tobie tym masz więcej pieniędzy.

Gość to znaczy jak
no to ILE srednio misiecznie mozna wyciagnac?

To zależy ile czasu spedzisz przy komputerze. Im dłużej tym więcej. No i ile osób pod tobą jest. Jak masz dużo czasu to jak najbardziej jest dla Ciebie.

Trzeba sobie założyc konto na PAYPal. Zakładasz je za darmo i cały proces zajmuje Ci 5 minut:)

Gość a tak konkretnie
tzn mniej więcej ile?

Gość tak konkretnie to
w moim przypadku zczaiłam o co chodzi to sporo minęło czasu:) mam pod sobą w tej chwili 153 osoby z czego ponad 40 nie aktywnych :/ Ale miesięcznie na ogół mam 50 $. Raz miałam 11, a najwięcej miałam 61,72

Gość tak konkretnie to
aha, no i codziennie mam komputer włączony dość długo bo dzieci korzystają :)

Gość trzeba miec duzo poleconych
zeby zarabiac konkretnie tak z 1000 osób

Gość tak konkretnie to
Dokładnie. Im więcej poleconych tym więcej kaski. Niestety nasz naród jest durny i zawsze we wszystkim wietrzy podstęp, a akurat ten program jest naprawdę spoko i wypłacają pieniądze. A tak mały banner nie przeszkadza nikomu. Zresztą zawsze można zamknąć.

ale dobra przeciecz np: 1000 poleconych to można zbierać 20 lat!!!!!!!!!!!

Gość zasadniczo to
założmy że pod tobą bezpośrednio jest 5 osób i pod każdą z tych osób kolejne pięć itd. chyba do 10-go poziomu to tych osób się uzbiera wtedy można naprawdę fajną kasę zebrać. Widziałam gdzieś taką wizualizację i wyglądało to kuszaco... ech...

Ja to sobie pomyślałam tak mam na nk 170 znajomych , niech połowa z nich sie zarejestruje i później połowa znajomych z ich listy itd itd... W praktyce to już tak fajnie nie wygląda ale akurat z moich znajomych z nk na pewno 12 osób sie zarejestrowało. I tak po nitce do kłębka :) kiedyś osiągnę poziom 1000 $ /mies.

eeeeeeee trzeba mieć fuksa

Trzeba mieć odrobinę chęci :) Zresztą póki co to nie jest dla mnie stałe źródło dochodów... bo bym raczej nie wyżyła.... Ale zawsze jak nie perfumy to jakiś ciuszek za to mam :) Jak będę miała ten 1000 co miesiąc to rezygnuję z roboty:) chyba że dolar zrówna się wtedy ze złotówką :/

ciekawe kto jest na szczycie pewnie zarabia miesiecznie pare tysiecy dolarów :D

No na pewno :) My też kiedyś do takiego etapu dojdziemy :) Na starość będziemy tyle zarabiać ze kupimy ferrari, wille z basenem i nie wiem co jeszcze :)

Ja mam avasta i jest wszystko ok. A jaki ty masz?

Gość a jak sie polecac?

Jak się już zarejestrujesz i masz ten banner na monitorze to kliknij na nim na literkę S Po lewej stronie masz okienko POLECENI a tam pod spodem jest ikonka banery i linki klikasz i ci się wyświetla Twój link polecający. Kopiujesz i wklejasz tam gdzie chcesz zareklamowac

Gość np na kafeterii
up

Polecaj się na różnych portalach. Im więcej tym lepiej. Nk, zamba, gg, ojej, adin, centrumofert, lokalne ogłoszenia(w niektórych można)