Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamusiaDwojeczki

co mu jest???wstaje w nocy z placzem

Polecane posty

Gość MamusiaDwojeczki

Moj synek ma 20 miesiecy ostatni miesiac byl marudny w nocy sie przebudzal i dopiero jak podalam mu czopek czy syrop zasnol .Wyszly mu zabki 3 odrazu 2 naraz.Zeby sa juz na wierzchu mysle ze tak w 60-70% Tydzien spal dobrze bez pobudek w nocy a teraz znow zaczyna sie marudzenie i budzi sie w nocy z placzem,krzyczy** nie nie nie nie ''przychodze do niego glaszcze lub dam pic to zasnie i potem znow sie budzi tak samo to wyglada czasami tylko postoje nad nim i zasnie.Patrzylam na zeby dolne 3 czy mu nie wychodza dziasla sa jakby spuchniete ale nie mam pojecia czy to zeby bo jak wychodzily gorne 3 to plakal i musial byc bujany lub na rekach przez 30-40min az zaczol dzialac syrop teraz tego nie potrzebuje.goraczki raczej tez nie ma dalam mu wczoraj na noc czopek vibucon to pierwszy pobudka z placzem byla o 4 wiec nie wiem czy to cos pomoglo.bo raz tez tak sie budzi raz o 1 . zawsze budzi sie z krzykiem i placzem usypiam go zawsze tak samo troszke utule na rekach dam misia pocaluje wlacze pozytywke i sam zasypia w lozeczku w swoim pokoju . czy mozliwe zeby po wyjsciu 3 gornych po paru tygodniach szly mu dolne 3?? kiedy one wogole maja wychodzic ?? synek ma juz 14 zebow i najwiekszy problem byl wlasnie z tymi 3 czy ktos mial podobna sytuacje?? jestem w ciazy rodze na listopad tak wiec juz sie przyzwyczajam do wstawania w nocy a synek zawsze ladnie spal a teraz ...

Gość pewnie złe sny
przecież dzieci też śnią.... nie ogląda za dużó bajek ?

Dziecko w tym wieku przeżywa już to co działo się w dzień, i może mieć różne sny, mogą to być bajki a równie dobrze wydarzenia na placu zabaw. Moja córcia też czasem budzi się z płaczem, a czasem krzyczy przez sen nie budząc się, też ma 20 miesięcy. Tv nie ogląda wcale, nie interesuje ją to jak narazie. A co do tych trójek, to u nas zaczęły wyrastać wszystkie trójki naraz, dwie na dole wyszły już całe, dwie na górze do połowy.

Gość MamusiaDwojeczki
Maly oglada bajki ma kilka takich co lubi reszta go nie interesuje .Wczesniej tez ogladal i nie budzil sie nigdy .Filmy tez czasami patrzy tzn my patrzymy a on sie bawi kolo nas ale czasami zerknie .Lubi muzyke z mtv tanczy do swoich piosenek lubi niektore reklamy .No sama nie wiem. Tez zgrzyta zebami czasami i ma reke w budzi slini sie wiec moze jednak znow te 3 tyle ze dolne ida .Z zebami to on jest miesiac wczesniej lub dluzej marudny zanim wyjda...