Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazałka

Hipoteka!!!! prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość pazałka

Jestem zupełnym laikiem w sprawach kredytów i mam pytanie. Czy jak teraz kupie działkę na hipotekę i bede spłacała ją dajmy na to przez 10 lat , to czy w miedzyczasie bank da mi kolejną hipotęke na dom ??????? Nie mam możliwości kupienia już gotowego domu z działką(było by prościej ),

Gość pazałka
Aha, oczywiście zdolność kredytową bym miała-tylko czy jest taka możliwośc mieć dwa kredyty hipoteczne???

zalka nie stac cie na budowe ani nawet na dzialke to sie nie buduj to ile masz zamiar wziasc 400tys /600tys? na wszystko ,ja pikole co za glupi ludzie

Gość pazałka
spadaj .... działka 50 tyś, domek 100 tyś,

I chciała byś sie zajebać dwoma kredytami hipotecznymi ?? Proszę Cię.. Jak ma dac Ci kredyt na coś co już jest obciążone hipotecznie?

Gość pazałka
w miejscowości w której mieszkam od 25 lat ,nie sądzę zeby to jakieś zapiziajewo....

Gość pazałka
7 arów działka, domek mały, około 70m 2, kredytem bym sie nie zajebała bo 1500zł to nie tak tragicznie,netto mamy jakieś 6000zł

Gość hudghuiadhlai8dhxa
domek za 100? gdzie jak kiedy?

Nie słuchaj jennifer :O To taka zakompleksiona dziewuszka, zaraz Ci napisze że 70 m to "klatka" :D Najlepiej podzwoń po bankach i popytaj się jak sprawa wygląda.

Gość hudghuiadhlai8dhxa
kochana nie wyjdzie ci nigdy w życiu domek za 100

Gość hudghuiadhlai8dhxa
ludzie mieszkania kupują za 200w zwyz ok 50-60 m2 a ty chcesz za 100 domek?:D

Gość hudghuiadhlai8dhxa
no chyba ze ma jakąś gotówkę

Gość pazałka
dobra ,koncze,nie o to pytałam....

Gość hudghuiadhlai8dhxa
aha i na 100tys to i może będziesz płacić ratę 1500- ale przez 30 lat;) lepiej się zorientuj:)

Gość pazałka
mam kase na ksiązeczce ,ale na działke jej nie moge wydac więc musze na kredyt, a na cały domek mi nie starczy....

Gość hudghuiadhlai8dhxa
no właśnie- mieszkania są tańsze:)

ojeju Jennifer mnie atakuje, chyba sie posikam:D zlewa po mnie co ty zadufana 30stko do mnie piszesz:) Widac ze siedzisz w swojej"willi " i nie masz kontaktu ze swiatem :D TROCHE MI CIE SZKODA:d

Gość hudghuiadhlai8dhxa
''a widzieliscie taki domki drewaniane rozkladane?za 80,60,50 tys ? bardzo piękne wiec lepiej nie pitolcie'' akurat jestem w temacie :D moi rodzice sie tak wybudowali- chcięli najtańszym kosztem, domek SZKIELETOWY- bo tak sie nazywa, i niestety- na kartce jak sie policzy wszystkie koszty to wychodzi nieźle, ale w rzeczywisytości--- :D domek to jednak domek i zawsze bedzie dobrem bardziej luksusowym i droższym od mieszkania jakby za 100możnabybylo sie wybudować, to na chooj komu takie drogie mieszkania za 200???

nie:D bardzo ladne, ale wole jednak typowy dom :) ktory MAM :D i w górach też mam :) no powiedz ze sciemniam:D hahah :D Ale nie wazne:d to kiedy jedziesz ze mną w gory?? trawe trzeba skosić, a koń to chyba lubi sobie tak poskubać:D

drogie mieszkania bo nie kazdy "domek" moze utrzymac:) jednak to duperela wokol domu trzeba robić, nie każdy chce mieszkac w domku na obrzeżach miasta albo na wsiach.. i nie kazdego stać na działke :) blbalbalbal itd itd itd :)