Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teequilla26

Przesąd w ciazy!!!

Polecane posty

Gość teequilla26

Jestem w 4 miesiacy ciazy. Przeczytalam o takim przesadzie ze nie mozna sie patrzec na zdjecia kalekich zeby dziecko takie nie bylo. A ja przed chwila ogladalam zdjecia o wajnie w czeczeni. Tam bylu dziecy z odcietymi nogami , a nawet same poodsinane i zakrwawione glowy. Bardzo sie przestraszylam. Czy mam wierzyc w takie przesady. Bardzo sie martwie

Gość XXI wiek mamy kobieto!!!!!!
Ja mieszkałam koło szkoły specjalnej i dzień w dzień mijałam dzieci z zespołem Douna :) Czy sądzisz, że moje dziecko chore się urodziło?

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca
a co to jest zespół Douna??? Studiuje pedagogike ale z takim czyms nie mialam stycznosci ani nawet nie omawialam na zajeciach... co innego zespół DOWNA

Gość teequilla26
ale ja sie martwie bo 2 zdjec sie tak przestraszylam ze brzuch mnie zabolał. a ten przesad jest jeszcze taki ze nie mozna patrzec na krwawe rzeczy bo mozna sie zapatrzec

Gość teequilla26
i co to znaczy ze mozna sie zapatrzec

Gość 8998
trzeb byc nienormalnym zeby wierzyc w przesądy...

Gość boooole
no moja bratowa w 7 miesiacy zemdlala na ulicy i rozwalila noc. dziecko na czerwona plame na nosie i chyba bedzie miec znamie. ponoc jak sie gdzies matka uderzy to dziecko bedzie miec znamie

Gość numeros bajaderos
wiara czyni cuda! ;)

'mieszkałam koło szkoły specjalnej i dzień w dzień mijałam dzieci z zespołem Douna sądzisz, że moje dziecko chore się urodziło? " :D zespół czego?? :P wystarczy, że mamusia nie do końca jest mądra

Gość boooole
a znajoma mojej mamy ponoc zapatrywala sie na mnie bo chciala urodzic podobne dziecko. i sie udalo urodzila dziewczynke bardzo podobna do mnie

Gość sdfghjkl;'rtuipdvb
a jezeli kobieta w ciazy upadnie na glowe, to cos bedzie nie tak z glowa dziecka? to teraz rozumiem poziom intelektualny czesci spoleczenstwa

Gość XXI wiek mamy kobieto!!!!!!
No faktycznie posmiać się można, bo skoro zamiast W stuknęło mi się U, to znaczy, że do psychiatryka powinnam się udać :( Pozdrawiam wszystkich, którzy humorem od rana tryskają i tylko wytykać innym błędy. Tak trzymać!!! Nie o tym mowa była w tym temacie

sdfghjkl;'rtuipdvb Sugerujesz że nowoczesne bebikodziurki masowo skaczą na główkę do pustego basenu? :D

Gość razi Twoja głupota
kiedyś słyszałam że jak kobieta w ciąży się wystraszy i się chwyci gdzieś to tam dziecko będzie miało znamię..... taaaa to moja matka albo była mega strachliwa albo miała tysiące palców...bo mam przynajmniej 200 znamion barwnikowych jedyne co moze grozić dziecku to to że będzie mieć głupią matkę i odziedziczy jej geny