Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Wprowadziłam się już do akademika...

Polecane posty

Gość u39d5fwl3
Nie martw się, niedługo przyjdą chłopcy. Więc kup prezerwatywy.

Gość Niestudentka już
W poniedziałek będą już sfaniaczki z innych lat,więc sie zaludni i zagwarzy ;-)

Gość To zaopiekuj sie
tymi zagubionymi pierwszakami:)

Mam nadzieję... na razie nie mam gęby do kogo otworzyć... Moja współlokatorka się jeszcze nie pojawiła, więc nie wiem, czego się spodziewać... :P A współlokatorka z pokoju obok sprawia wrażenie szurniętej :P Będzie ciekawie...

Ale jedno mnie miło zaskoczyło :D Myślałam, że będę mieć znowu pokój trzyosobowy... a tu dwójka :D w pełni zasłużona... tylko potwornie tu zimno... dzwoniłam do domu, jak będę przejazdem wezmą mi grzałkę... :D

Gość Autorko
dobrze wiem jak sie czujesz,ja niedlugo tez ide do akademika i nie wiem czego moge sie spodziewac, pokoj bede miala 1 osobowy -rowniez zasluzony :P ale boje sie ze rowniez nie bede miala do kogo geby otworzyc .moj akademik jest bardzo maly - 40 osob a nie chcialabym takiej sytuacji ze nikogo z mojego roku tam nie bedzie :/

Gość Konsternacja.89
Na razie jedyny plus z samotności to taki, że mogę spokojnie przyprowadzać klientów

Gość Konsternacja.89
Dzisiaj obsłużyłam dwunastu:classic_cool:

A jak z tym chłopakiem o którym miałaś temat? Już po spotkaniu? :) Śledziłam tamten topic i mnie ciekawość zżera :D

Kurcze właśnie tu jest problem... ;P Zanim przyjechałam na studia, to wypytywał codziennie o to spotkanie... a teraz już jestem prawie od tygodnia... i tylko wspomniał kilka razy... ale determinacji po nim nie widzę... :] Pisał, że czeka aż szefowa da mu dzień wolny...

ten ostatni niedziel :P Mnie się pofarciło w tym roku :P dostałam dwójkę z kuchnią własną i łazienką...:D Mojej współlokatorki nadal nie ma... więc mieszkam sobie sama... Mam nadzieję, że ona się nie pojawi jeszcze... długo :P bellabellabe dokładnie nie wiem... jakieś projekty wykonuje na komputerze... :P średnio mnie interesowało o co w tym chodzi dokładniej... ale myślę, że jakby mu bardzo zależało, to by zaproponował jakiś konkretny termin... przyjdzie mi sobie poczekać... pierwsza przecież nie zaproponuję... :)

Gość anetkawrocław26
ile sie placi za akademik ? jak to wogole wyglada autorko ?

Gość az zazdroszczee
fajnie tak w akademiku :( a pachnie u was zielem na wejsciu? :D a co do chlopa, to wierz mi nigdy nie jest tak, ze ni emialby nawet dwoch godzin zeby sie spotkac czy cos niestety, ale praca to tylko wymowka nie mowie, ze zona i dziecko od razu, moze jakis niesmialy w realnych kontaktach albo co, ale radze ci podchodzic do sprawy z duuuuzym dystansem ;)

On mnie ma za bardzo zdystansowaną... wręcz obojętną... całkiem mi to na rękę... ale to tylko maska... nie umiem być zdystansowana, bo on ciągle pisze mi takie rzeczy, że topię się w środku...:P Ja płacę 340 zł... sporo w sumie... Jak byłam na pierwszy roku było zaledwie 300 - i warunki się wcale nie polepszyły... co roku drożeje o 20 zł akademik... Jeśli w przyszłym będzie 360 to poszukam mieszkania...