Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUTRO PIERWSZY DZIEŃ :(

JUTRO PIERWSZY DZIEŃ :(

Polecane posty

Jutro zaczynam studia, i jutro od 8 do 20 bedzie trwac moj pierwszy dzien na uczelni. Jestem tak zestresowana ze to sie w glowie nie miesci :/ Mialam kilka lat przerwy w nauce, boje sie ze zrobie z siebie glupka, boje sie ze nikogo nie znajde z kim moznaby sie zakumplowac:( Generalnie najbardziej obawiam sie ludzi. Cholera co mozna na to poradzic?

?

Gość KAJANKA
Kup prezerwatywy i poszukaj chętnego faceta.

Gość bezstresowa??? o nie!
ja też od jutra zaczynam ponownie. Miałam przerwę "na dzieci" a teraz myślę że najwyższa pora wracać do szkolky ;)

Gość lopae
zrób sobie pierogi

bezstresowo i jak sie czujesz? mnie nerwy zjadają jak sobie pomyślę ze mam wejsc do budynku a tam setki osób i siąść w jednej sali z 20stoma nieznajomymi osobami. Do tego podejrzewam że wieszkosc bedzie młodsza ode mnie:/ Cholera denewruje sie coraz bardziej, nie chce zeby jutro nadeszlo:(

większość z nim to czarnoskórzy studenci z Afryki, a wiecie przecież jak oni mają wielkie pałki. aż się boję:(

Gość bezstresowa??? o nie!
głowa do góry, oni wszyscy będą w podobnej sytuacji co ty! Przyjedz trochę wcześniej - może poznasz kogoś przed wejściem na salę, usiądzecie razem - dobrze będzie. A gdzie będziesz studiować i co?

Wole nie mowic co i gdzie:) Ja to wszystko wiem, ale kurcze tyle mialam przerwy i boje sie ze wypadlam z wprawy, ze w ogole nie poradze sobie z nauka, czuje sie jak jakas sierota umyslowa :/ i nagorsze to siedziec tam te 12 godzin! toz to jakis koszmar, mi jest ciezko godzine w miejscu usiedziec :/

czemu nie chcesz mowic? przeciez ktos tu moze byc na tych samych studiach i bedzie raźniej.. ja tez zaczynam jutro :D ale ja sien ie przejmuje ;P bo dzis sie dowiedzialam ze moja znajoma chodzi ze mną do grupy:) a mój facet jest tam przedostatni semestr.. i razem jedzeiym więc jakos się nie stresuje :D stresuje sie tym ze jutro do moich rodzicow przychodza rodzice mojego narzeczonego :D mala imprezka a ja mam do 20 i juz musze zawalić wyklady :P

no na studia przeciez pisze

no widzisz kogos znasz przynajmniej a ja nic , zero! i do tego ta uczelnia wcale mi sie nie pododba, wybralam ja bo akurat tam jest ten kierunek co chcialam studiowac i do tego jest blisko domu. ale ten budynek i w ogole ludzie, ktorych nie raz widzialam przechodzac, stojacy na przerwach na papierosie wcale mi sie nie podoba :(

no nie chce pisac w jakim miescie, ani kierunek ani nic, wole zostac anonimowa.

Cholera:D ale nie zostaniesz anonimowa jesli powiesz np Dąbrowa Górnicza WSB ? skoro tam jest z 1000 uczniow ?:D Dobra nie wazne.. chcialam pomoc, moze ktos tu by był z tych samych studiów i by Ci było latwiej, no ale trudno :)

wiem wiem, ale ja juz tu swego czasu zakladalam temat , czy ktos zaczyna zajecia na moim kierunku, podalam szkole, miasto, kierunek, date rozpoczecia, i wiadomosc ze jak ktos jest tu taki to mozemy sie zgrac i razem pojsc np. ale zero odpowiedzi