Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaola

ciaza?

Polecane posty

Gość olaolaolaola

spoznia mi się okres tydzien. bardzo bardzo sie stresuje tym. dzis rano mialam chwilowe krwawienie. i boli mnie brzuch tak jakbym miala dostac.. ale cisza:( bardzo sie boje ze to ciaza.

Gość olaolaolaola
zabezpieczaliśmy się, ale mielismy raz krotki stosunek przerywany. okresu powinnam dostać tydzień temu. nigdy mi sie tak długo nie spozniał. myśle tylko o najgorszym. dzis byłam u ginekologa, ale nic konkretnefo mi nie powiedział. tylko tyle ze jeslei podejrzewam ze jestem w ciazy to mam przyjsc do niego na usg.

Gość olaolaolaola
ostati stosunek w srode tydzien temu. czesto sie kochamy

jesteś po terminie miesiączki wiec śmiało można robić test, inaczej się nie dowiesz. Szoruj do apteki i po sprawie

Gość olaolaolaola
boje sie bardzo! nie wiem co zrobie jezeli naprawde jestem w ciazy. swiat mi sie zawali chyba..

no to nie jest tak źle. 16 latki mają dzieci i jakoś sobie radzą. Nie zakładaj najgorszego. Tak czy inaczej najpierw radzę potwierdzić bądź wykluczyć ciążę ,a później się martwić.

Gość olaolaolaola
nie chce mieć dziecka. bede musiała zrobic wszystko, żeby tak się nie stało. Panikara ze mna:) Myślicie że to może być ciąża? Może za bardzo sie stresuje. i wszystko uje.ałam sobie w głowce. dziewczyny maja przesrane;P

ja nie jestem wróżką więc nie powiem Ci czy to ciąża. Może faktycznie coś wpłynęło na Twój cykl i okres się spóźnia ? Przyczyn może być wiele. Dlatego zamiast panikować zrób test,bo może nie potrzebnie się nakręcasz.

Gość hhghfghf
skoro mialas rano krwawninei to pewnei dostaniesz normalny okres ja tez tak czesto mailam ze palmienie potem cisza nawet 1 dizen i dopiero normlany okres a jak beidzesz sie tak nadal stresowac to ci dodatkowo opozni

Gość olaolaolaola
znowu przed chwilą przy oddawaniu moczu miałam krwawienie delikatne.

Gość olaolaolaola
moze to dobry znak. ale test też zrobie na wszelki wypadek.

ja bym zrobiła test, przecież nawet jak jesteś w ciąży to i tak się dowiesz , co za różnica kiedy ? im wcześniej tym lepiej

Gość olaolaolaola
masz racje.moze tez powinnam isć najlepiej to lekarza na to usg? wtedy nawet jezli to nie ciaza to on mi wszystko wytłumaczy dlaczego moze tak być. a jak jestem to i tak się dowiem.

Gość olaolaolaola
on mi powiedział ze na usg mozna zobaczyć od razu. nie trzeba czekać wcale do 7 tygodnia.

Gość olaolaolaola
DOBRA! IDE PO TEST! TRZYMAJCIE KCIUKi!

to pewnie jakiś super lekarz hehe bo ja jeszcze nie słyszałam o ciaży którą od razu widać na usg, kciuki zaciśnięte !