Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budyn_czekoladowy

żółte zeby

Polecane posty

Gość budyn_czekoladowy

mam troche żólte ząbki macie jakąs rade na to ? cos moze stosujecie albo stosowaliscie i wam pomogło?

Gość wiatraczek morski
za często robiłaś loda

Gość budyn_czekoladowy
:/

Gość KAJANKA
pomaluj zęby gipsem

Gość mi to by tam spasiło te 2000
paski blend - a - med mi pomogło za to innej kolezance chuja dało.zalezy ja miałam z papierochów a ona z natury moze od tego to zalezy nie wiem palisz?

Gość Espresso25
Pasta DENIVIT. Dla mnie najlepsza. Ale efekty widac dopiero po 2 tygodniach stosowania. Ale to lepiej bo takie co ekspresowo wybielaja to przy okazji niszcza szkliwo zeba, tak mi powiedziala moja dentystka.

Gość budyn_czekoladowy
nie palę.... mam takie zęby i juz, słyszałam wiele własnie o preparacie biała perła i zastanawiam sie nad jej kupnem, pastę denivit uzywałam nic mi nie pomogło paski blenda med też pomogły mi bardzo ale jak zaprzestałam używac (a używa się co pół roku) to juz na nowo się robią żółtawe, używam pasty blenda med ta perłowa i do tego chce jeszcze białą perłe kupic... bede próbowac dalej

Ja słyszałam, że bardzo skuteczny w wybielaniu zębów jest liquid smile. Ten aplikator jest bardzo popularny w USA a teraz można go też dostać w Polsce. Jest bardzo prosty w użyciu, dlatego tak wiele osób się na niego decyduje.

Gość mydestinationnnnnn
Ja używałamn białą perłę i mam teraz białe ząbki. Doszłam z odcienia nr 3 do odcienia nr 1 ;) tak to już jest, że niektórym pomaga a innym nie. Trzeba próbować :)

Gość pinacolada88
ja kupilam wczoraj biala perle zobaczymy...