Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aGnesss656

Kupuję tanie ubrania

Polecane posty

Gość Kiniaa7
To jest tanio:D:D:D !!!!! Dziewczyno, tanio to ja kupuję :) Jeansy fajne za 5 zł w lumpeksie (ani razu jeszcze mi w takich nie poszedł zamek czy guzik), nowe jeansy to tylko z przeceny za 10 - 30 zł, buty oryginalne z przeceny za 50 zł i jestem zawsze fajnie ubrana i mam dużo ciuchów. Także może czasami uśmiechnij się to ktoś Cię poderwie, bo kto jak kto ale akurat facet nie pozna się co po ile jest.

Gość Janka43
Kupowanie tanich ubrań nie zawsze się opłaca. Ale z moich dościwadzeń z dziećmi. Trzeba trochę czasu na poszukanie ubrań np na allegro. Tam czasem uda się coś ciekawego kupić w nieduzej cenie. Nie zawsze kupuję rzeczy nowe. Za kilka złotych mogę mieć używane w bardzo dobrej jakości. Mam kilku użytkowników lub sklepów na allegro, gdzi naprawdę ceny są niezłe. Ostatnio zakupiłam na www.afrodyta24.na.allegro.pl. Coprawda nieduży wybór ale cana atrakcyjna.

Gość Janka43
Kupowanie tanich ubrań nie zawsze się opłaca. Ale z moich dościwadzeń z dziećmi. Trzeba trochę czasu na poszukanie ubrań np na allegro. Tam czasem uda się coś ciekawego kupić w nieduzej cenie. Nie zawsze kupuję rzeczy nowe. Za kilka złotych mogę mieć używane w bardzo dobrej jakości. Mam kilku użytkowników lub sklepów na allegro, gdzi naprawdę ceny są niezłe. Ostatnio zakupiłam na www.afrodyta24.na.allegro.pl. Coprawda nieduży wybór ale cana atrakcyjna.

Gość lkjgghgmhngb
ja nigdy nie kupuje drogich ciuchów bo mi żal kasy. Kupuje na przecenach bluzki za 19 zł, 39 zł. To dlatego, że nie lubię latami chodzić w tych samych ciuchach. Nudzą mi się po prostu. Gust mi się zmienia. Moda się zmienia. No więc taką bluzkę za 19 zł po 2 latach bez zająknięcia mogę wywalić a gdybym kupiła ją za 200 zł to by mi żal było i pewnie by do dziś wisiała nienoszona w szafie i miejsce zajmowała.

Gość gość
ja kupuję ubrania u znajomej która handluje ciuchami włoskimi i tureckimi . ma swój sklep stacjonarny ale dowiedziałam się że od niedawna zaczęla sprzedawać też na allegro. obawiałam się zakupu ubrań typu made in tyrkey bo wiele się na ich temat naczytałam i nie byly to zbyt pochlebne opinie, ale na własnej skórze sie przekonałam że jeśli tylko stosuje się do zaleceń na metce ( mam tu na myśli pranie, prasowanie itp) to nic się z ciuchami nie dzieje, a za niewielkie pieniądze można sie naprawdę fajnie ubraź, ja mam już połowę szafy i niej właśnie kupioną a niektóre ubrania po kilka lat i nadal wyglądają dobrze, także z czystym sumieniem mogę polecić. mam Jej FP Panterabutik pewnie na allegro ma ten sam login pozdrawiam i zachęcam to looknięcia choćby z ciekawości

Gość gość
ja ostatnio zaczęłam kupować w http://www.gdpoland.pl/ jest tanio, więc zwykle kupuje od razu dużo rzeczy:) znacie jakieś podobne miejsca do tego, gdzie też można fajnie się obkupić?

Gość gość
z wyborem ciuchów mam mały problem, ze względu na moje rozmiary (44-46), nie należę to zakupoholiczek i nie muszę mieć markowych ciuchów,ale lubię trafiac na fajne i oryginalne sklepy, w którym oprócz dobrych gatunkowo ciuchów,można znaleźć oryginalne propozycje, ostatnio moim nowym odkryciem jest sklep http://www.gaba-fashion.pl/ , może któraś z Was o nim już słyszała

Gość gość
Można kupować markowe i do tego tanie ubrania! Tylko musicie wiedzieć gdzie szukać dziewczyny! :) Ja osobiście polecam outlety z końcówkami kolekcji. Zawsze znajdę tam coś mega fajnego za naprawdę niewielkie pieniądze. Jeśli ktoś jest z pomorza to szczególnie polecam Stokki w Rumi. Podobno niedługo mają uruchomić sklep internetowy.

ja raczej nie kupuje drogich ubran, ale potrafie sie dobrze ubrac Tutaj to raczej nie problem pieniadza a gustu, lub jego braku

Gość gość
moim zdaniem allegro wygrywa, jeśli chodzi o ceny. http://jocker.na.allegro.pl/ - jeden z moich ulubionych, bo najtańszych sprzedawców ;) właśnie teraz przeglądam jego narzutki

Gość gość
:)tyle lat po komunie a nadal o komunistyczne myslenie 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość MartaWLKP
Witam. Ja się ubieram dosłownie ZA GROSZE! Proszę zajrzeć na moje konto allegro, gdzie sprzedaję nowe ubrania.. Chodzę tylko w takich, które sprzedaje i klientki, które u mnie kupują, są również bardzo zadowolone:) Zapraszam do obejrzenia aukcji. Jest ich spoko i WSZYSTKIE NOWE za niewielkie pieniądze :) Pozdrawiam http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=35717505

Gość kkaaaasssiiiaaa
można się niedrogo ubrać i wyglądać kobieco trzeba tylko znaleźć sklep z odzieżą dobrej jakości ja ostatnio znalazłam na fb (chyba nowy) sklep, mają też swoją stronę internetową, weszłam i wreszcie fajne ciuchy, zamierzam kupić sukienkę na święta dziewczyny szukajcie a znajdziecie

Gość kkaaaasssiiiaaa
ubrania kobiece w rozmiarach od 38 do 50 polecam www.bogg.pl

Gość gość
mówicie że na allegro najtaniej. pewnie znajdą się rzeczy za kilka złotówek ale co to za jakość? beznadzieja! można kupować markowe i do tego tanie rzeczy! ktoś wcześniej wspomnial o stokki. jestem z trojmiasta i do nich pojechalam. jeansy levisa kupilam za 55 zł :D nic dodać nic ująć

Gość gość
tanie ciuszki znajdziecie na aliexpress24. Super stronka, dużo dobrych produktów za grosze zatem warto zajrzeć ;)

Gość gość
Ja ostatnio kupuję często na allinside.pl, na prawdę warto tam zajrzeć :D Sukienki za 8$ z darmową przesyłką wydają mi się na prawdę sporą okazją :D

Gość grabek122
aniefirmowe.vhg.pl tanie firmowe ciuchy dla kobiet takich marek jak np . Zara, Reserved, New look, Bershka, Atmosphere i wielu innychw atrakcyjnych cenach zapraszam do zapoznania się ze stronką. Dzięki pozdro http://taniefirmowe.vgh.pl/news.php

Gość gość
Ja tanie i ładne ubrania kupuję na stronce allinside.pl. Jestem zadowolona, gdyż ubrania są tanie i ładne

Gość mirabelka265
Jeśli nie masz kasy, a chcesz się ubierać w dobrych jakościowo ciuchach to pozostają Ci tanie odzieże. Ja osobiście przy malutkim dziecku nie mam na to czasu, ale jest jeszcze internet. Kupuje na http://odkupuj.pl/#&panel1-1 i mam tanie fajne ciuchy bez straty czasu na chodzenie.

Gość gość
Wow, to allinside.pl jest super :D Bardzo podobają mi się tamtejsze sukienki i szpilki :D Chyba szykują mi sięspore zakupy hehe

Gość pam57
Można szukać w różnych sklepach typu outlet. Jak nie masz nic przeciwko uzywanym ubraniom to możesz również poszukać na allegro lub odkupuj.pl

Gość julkuś
Dokładnie. Moim zdaniem można się świetnie ubrać nie wydajac na to milionów. Ja często korzystam na wyprzedażach. Jak mam ochote sobie coś kupić to odkładam pieniądze i czekam własnie na wyprzedaż. A oprócz tego to rozglądam się w internecie. Często na przykład zaglądam na Fasardi, bo tam niewiele wystarczy żeby mieć fajny ciuch. A tym bardziej teraz, bo mają wyprzedaż 40 %

Gość gość
Ja często zamawiam ubrania ze sklepu internetowego www.metafora.net.pl, mają zakładkę outlet i można kupić ubrania w naprawdę dobrych cenach

Gość gość
ja kupuje czesto ubrania w http://wilowscy.pl/ nie sa drogie, ale sa swiwtne. czesto uzywane, ale najlepsze.

Gość gość
DObrej jakosci i niedrogie ubrania znajduja sie w http://ifriko.pl/ sa swietne. nie moge sie doczekac az zamowie jakies ubrania.