Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda alkoholiczka z Wrocławia

Problem z seksem po alkoholu.

Polecane posty

Chyba wpadłam w nałóg. Mam dopiero 24 lata a upijam się praktycznie w każdy weekend. Najczęściej wychodzę z kumpelami i bawimy się, czasami piję sama w domu. Często urywa mi się film i następnego dnia mam luki w pamięci. Najgorsze w tym jest, że w stanie upojenia jestem otwarta na nowe znajomości z mężczyznami. Zdarza mi się np. budzić w obcym mieszkaniu z tyle co poznanym facetem, który nie wiem nawet jak ma na imię. Kiedyś trafiłam do akademika i uprawiałam seks grupowy - wiem, żenada. Przez to odszedł ode mnie chłopak. Chyba się staczam. Najgorsze jest to, że jakoś specjalnie nie mam wyrzutów sumienia, boję się tylko, że w końcu popadnę w alkoholizm i wyląduję na ulicy. Jak przerwać to? Zaraz kończę pracę i już jestem umówiona na imprezę do pubu...

Gość matacz...
czas sie udac po pomoc do specjalistów

Akurat seks nie jest taki zły, tyle tylko, że przeważnie z dość przypadkowymi facetami a ja bym chciała raczej stworzyć udany związek. Tylko, że w taki sposób poznaję właściwie tylko jednonocnych loverboy'ów, którzy co prawda potrafią kochać przez całą noc ale śniadania do łóżka to raczej nie podadzą.

Ty po prostu chcesz się wyszaleć za młodu jak przystało każdej kobiecie. Później będziesz wierną, ułożoną, grzeczną żoną.

Tak bym chciała się już ustatkować, poznać kogoś wartościowego i być z nim już na zawsze.

Gość brak pewnosci siebie
doprawdy urocze :D Pij ze znajomymi, ktorym ufasz jest szansa, ze zaden cie nie zaciagnie do lozka..ewentualnie upilnuje zebys z nikim nie poszla, jesli sama nie potrafisz sie kontrolować:P