Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechciana12345689

Czemu nikt mnie nie chce..?

Polecane posty

Gość Niechciana12345689

Mam 13 lat i chodze do 1gimnazjum. Nie uważam sie za jakąś miss ale nie jestem przeciesz aż taka zła.. :( Mam 169cm waże 67kg, mam długie włosy proste, brązowe do łokci i grzywke na bok. Mam duże niebieskie oczy i uważam jej za moj najwiekszy atut. W 6kl miałam srednia 5.3 , uprawiam siatkówke, duuużo trenuje. Czytam ksiązki... Ale żaden chłopak się mną nie interesuje... Moje koleżanki, niektóre naprawde nie za bardzo urodziwe mają chłopaków i to całkiem niezłych... Dlaczego tak jest? Jestem miła i staram sie jakos nikomu nie wadzic ale nic.. Nikt do mnie nie pisze.. Czuje sie smutna z tego powodu, zła, przygnębiona... Niedawno moją przyjaciółkę poprosił o chodzenie były chłopak mojej siostry.. Ale mniejsza z tym... Powiedzcie czemu tak jest? Nawet moj kuzyn ktory mieszka 600km ode mnie woli gadac z moja siostra ktora wygląda jak kij od szczotki i ma włosy jak tapir normalnie...Do mnie nie pisze...

Gość Niechciana12345689
Prosze pomózcie

Gość wroc jak skonczysz jakies
25 lat i bedzie to problemem bo jak narazie jestes dzieckiem jeszcze wiec nie ma tu jak pomoc.

Gość Niechciana12345689
podbijam

Gość bałamuta
jestes za mloda na zwiazek;) ja pierwszego chlopaka mialam jak mialam 16 lat i tez mi sie wydaje ze za wczesnie

ja mam 19 i nie mam chłopaka i mi z tym dobrze:) w Twoim wieku powinno się uczyć a nie myśleć o chłopakach:) co innego gdybyś miała 20 parę lat;)

Gość wlasnie, nie spiesz sie
mi to zaczelo doskwierac w wieku 18 lat i tragicznie sie skonczylo... :(

Gość Niechciana12345689
podbijam!

Gość serdencja
ja mam brata w twoim wieku i jak sobie pomysle, ze mógłby miec dziewczyne to na serio upadam na plecy. Przecież wy jeszcze sie do tego nie nadajecie,m daj sobie spokój - znajdź sobie wiecej hobby i teraz sie tym nie zajmuj