Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozdarta na czworo

czy to ja przesadzam??

Polecane posty

Gość rozdarta na czworo

jestem po rozwodzie.Ja zostałam w domu który jeszcze przed ślubem kupił mi tato a ex mężowi za wspólne oszczędności kupiliśmy mieszkanie.Resztę tych uciułanych pieniędzy mąż oddał mnie.Przydają mi się wtedy jak mam dużo opłat bo wtedy z pensji mi brakuje. bla bla bla...poznałam jego,mieszka na wsi i ma pół domu, nadszarpniętego zębem czasu bliźniaka.Też mu jest ciężko mimo,że opłaty to ma krocie mniejsze jak ja.Ma dużą ratę za zaciągnięty kredyt który już gdzieś roztrwoniił. Chcemy zamieszkac razem,mówiłam mu ,że skoro u niego jest taniej to może u niego zamieszkamy,ale on chce u mnie.Zaproponowałam mu,żeby wynając jego domek bo będzie nam ciężko finansowo iż moje oszczędności na długo nie wystarczą a z wynajmu mielibyśmy dodatkowy grosz to mi tak wypalił, że zdębiałam.Powiedział, ze obiecał go oddac siostry synowi:-( ..Wydało mi się to okropne.Nawet nie zapytał mnie o zdanie,jeszcze sie do mnie nie wprowadził a już oddał.Syn jego siostry mieszka w podobnym domku i buduje nowy więc mieszkac ma gdzie.A niech nam nie wyjdzie to mieszkanie razem?to co?zdziwilo mnie to co zrobił,nie myślał o nas:-(Zawahałam się po tym na to bycie razem,mama mi mówi,że przecież nic takiego nie zrobił,ale ??? jak myślicie?? Mówiłam mu,że jak sie wprowadzi to może od niego wersalke wezniemy bo ja mam male łóżko to sie nie zgodził bo oddał dom z meblami.Dokładnie to mi powiedział, że jemu na tym domu nie zależy.hm...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować