Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina studentka

i znowu studia ;/

Polecane posty

Gość ewelina studentka

Nienawidzę studiować, nienawidzę mieszkać poza domem :O Chcę, żeby ten rok aka już się skończył i żeby były znowu wakacje :O W dodatku w mieszkaniu mam straszny burdel, bo moje współlolakotorki nie raczyły po sobie posprzątać :O Niestety muszę to jeszcze mieszkać rok z nimi :O Nie wytrzymam chyba życia w takim syfie, ale coż poradzić jak się mieszka z brudasami :O Nie doczekam się chyba przyszłego roku, kiedy w końcu zmienię mieszkanie :O I co ja mam zrobić? Jakieś pomysły na przyspeiszenie czasu ?

Gość ewelina studentka
Ogólnie nie lubię studiować, denerwuje mnie wszystko, ci wykładowcy którzy traktują się jak niepotrzebne gówno, te wszystkie głupie formalności administracyjne, no wszystko :O Wolałabym już chyba siedzieć na moim rodzinnym zadupiu i pracować w sklepie :O zresztą w sumie co mnie innego czeka po studiach, też praca w sklepie :O taki mamy chory kraj I po chuj ja się męczę w tym syfie w mieszkaniu, jak i tak nic z tego nie będzie :(

Gość przyszła notariusz
a ja w tym roku skończyłam prawo i obroniłam mgr teraz zdałam egzamin na aplikacje notarialna i pracuję jestem na stażu i jestem szczęśliwa :):):)