Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_spoko

Moja żona i ja

Polecane posty

Gość tylko_spoko

Moja żona zaspakaja mnie tylko ręką. Żadne rozmowy nie pomagają. Ppowiedziała, że albo tak albo wcale. Ona nie będzie brać pigułek, a w gumie też nie lubi. Jak ją przekonać ?

Gość Elizaee234
przekonaj ja ze chcesz miec dziecko, bedziesz miał pole do popisu:D

Gość rumburaczyca
sex przerywany może zaproponuj, o ile jesteś w stanie nad sobą panować :)

Zaprowadz ja do ksiedza proboszcza, niech jej uswiadomi, co to obowiazek malzenski:) To oczywiscie zart. Nie bardzo wiem, o czym ty piszesz....czy to oznacza, ze zona z toba w ogole nie sypia? W OGOLE???

Gość Motyleeek
ja mam dokladnie odwrotny do Twojego problem:( Mojemu chlopakowi wystarczyla reka:( Przez dwa lata zwiazku ani razu sie nie kochalismy:( Nigdy nie czulam sie zaspokojona. Kocham Go, cieszy mnie sprawianie mu przyjemnosci..ale ja tez chce juz ;-(

Gość tylko_spoko
O to właśnie chodzi, że ona nie chce dzieci. Stosunek przerywany ...... moja droga ona nie jest moją pierwszą partnerką.:) Już zdążyłem się "uświadomić" A małżeństwem jesteśmy już 4 lata.

No coz....na twoim miejscu poinformowalabym zone, ze masz potrzeby, ktorych ona nie zaspakaja, wiec niech sie nie zdziwi, ze bedziesz sypial z inna kobieta. Ciekawe, jak ona na to zareguje...

Gość Twoja żona jest aseksualna
Baby po ślubie mają głęboko gdzieś męskie potrzeby. Jak się będzie stawiać zażądaj rozwodu z jej winy. Za wiki... "aseksualiści, którzy szukają romantycznego związku, są w trudnej sytuacji, jako że znaczna większość ludzi nie jest aseksualna. Aseksualiści będący w stanie tolerować seks mogą wiązać się z tą większością, ale nawet wtedy ich brak zainteresowania może być frustrujący dla ich partnerów, czyniąc trudnym długotrwały związek. Aseksualiści nie tolerujący seksu mogą iść na kompromis ze swoimi partnerami, dać partnerom możliwość zaspokojenia potrzeb seksualnych gdzie indziej, utrzymywać związek bez seksu z tymi, którzy są skłonni do poświęcenia, umawiać się tylko z innymi aseksualistami, lub żyć samotnie"