Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc zlosliwych bab

Na kafe same zlosliwe baby, patrza tylko jak dowalic lezacemu

Polecane posty

Gość Mam dosc zlosliwych bab

Juz nie mozna topiku zalozyc , bo zaraz Ci pojada po glowie tak, ze sie zyc odechciewa

Gość samotnaZAgranica
taaa a majjjjjjjja jest przedowniczka zlosliwych malp:):)

Gość maamaa chłopców
Popieram. Smutne to, ale cóż...

Gość mama jedynaczki
tak własnie , wszystkie te złosliwe babsztyle to pewnie frustratki i negatywne emocje wyładowuja tutaj - najlepiej ignorowac bo szkoda sie denerwowac na takie wariatki a pisac moze kazdy na kafe wiec przeglad charakterkow rozmaity

Gość samotnaZAgranica
najlepiej dowalic komus

Gość maamaa chłopców
Może nie uwierzycie, ale ja kiedyś przez takie właśnie KONKRETNE "dowalenie" mi w moim topiku - popłakałam się :D Teraz znam to forum i wiem, że NIE WARTO, ale wtedy było mi po prostu przykro, a durne cipy piszą bzdety, aby się wyżyć, bo np. mąż nie zaspokoił :P i ogólnie życie się nie układa :classic_cool:

Gość Kiedyś, kiedyś...

Gość tak jest napiszesz że kolega
cie do domu podwiózł - to ci od razu zarzucą że na pewno męża zdradzasz :D ...połkniesz jedna literkę- to zaraz jakaś nawiedzona polonistka stwierdzi że wszystkie twoje posty są gówno warte, bo nie znasz zasad ortografii.... zawsze znajdzie się coś, żeby sie przyczepić ;) dlatego ja to forum traktuję czysto rozrywkowo :D

Gość Kiedyś, kiedyś...
A ja im się nawet nie dziwię, jeżeli ich jedyną pasją jest siedzenie na tym forum... To co innego mają zrobić? A tak komus naubliżają, a nóż się z kimś pokłócą tak zeby mieć jakąś rozrywkę bo przecież ze "starym" nie ma już o czym rozmawiać... Ja miałam tutaj czarny nick, ale zrezygnowałam. Teraz wchodzę tutaj bardzo bardzo rzadko.

to nie prawda ze tylko zlosliwe baby tutaj sa, ale fakt ze sporo zlosliwosci jest na kafe. nie ma co sie tym przejmowac, to jest tylko kafe, internet. nie ma to wplywu na Wasze zycie i nie ma co sie smucic. a i druga sprawa co sie nie napisze to od razu ze to prowokacja. kiedys tutaj na pomaranczowo napislam jaki numer mi byly odwalil ale ze to bylo troche inne niz wiekszosc historii to mi nikt nie uwierzyl i kazdy tylko pisal ze prowo. a ja naprawde chcialam z siebie to wyrzucic. no ale trudno. :D zlosliwe komentarze sie ignoruje po prostu :)