Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksyw3mgd

Czy są dziewczyny...

Polecane posty

Gość oksyw3mgd

... atrakcyjne, ładne, ale... W taki dzień jak dziś, piątek, czy weekend siedzą w domach, nie prowadzą zbyt wybujałego życia towarzyskiego, spotykają się z koleżankami, ale na spacerach, nie chodzą na imprezy? Nie pytam, czy Wy takie jesteście, ale czy może wdziałyście/-liście takie lub znacie? A sam na to sobie nie odpowiem, bo nie widzę takich. Widzę ładne, ale rozwydrzone, flirciary, imprezowiczki, młode alkoholiczki... :) Ogółem, czy można spotkać spokojną i wierną, równie ładną jak te powyżej?

Gość oksyw3mgd
Jak masz rację co do Twojej aparycji, to mnie pocieszyłaś. Oby więcej takich osób. :)

Gość oksyw3mgd
dominik1000, pytam ogólnie, w naszym kraju. :)

Gość kranikOdziemniaka
Jeśli znajdę taką w małopolsce to chyba wyślę informację do National Geographic:D

Wiadomo, każdy ma swój gust, ale pasztetem nie jestem, dbam o siebie, zawsze umalowana, włosy zrobione, wypachniona etc. Ale na imprezy mnie nie ciągnie, chyba jestem zbyt nieśmiala.

Gość oksyw3mgd
A mnie nie kręcą po prostu. Poza tym nie dogaduję się z ludźmi na imprezach. Mam swoje środowisko i znajomych "w temacie". :)

ja własnie jestem taka jak w opisie :D no i posiadam jeszcze pare innych cech :D tych dobrych i tych zlych... jestem zwyczajna :)

Cze, ja idealnie pasuję do Twojego opisu, ładna, zgrabna, inteligentna z poczuciem humoru, ale na imprezy nie chodzę od paru lat a mam 21, a chłopaka nie miałam od prawie roku, spotykam się tylko z koleżankami

Gość oksyw3mgd
To mnie pocieszyłyście. A wolicie chłopaków podobnych do Was, czy zupełnie odmiennych?

jeżeli chodzi o mnie, to wolę takich pośrednich ale najważniejsze, żeby był sobą, nie podporządkowywał się mi (wiem dziwnie to brzmi ale mam złe doświadczenia z pantoflarzem, wolę jak facet ma wady, wtedy czuję że jestem z mężczyzną).

Gość oksywgd
Ja tam jestem indywidualistą, przy dziewczynach też. Ale bez przesady oczywiście. :)

Gość Alicze :)
Mam 17 lat, jestem dość spokojną dziewczyną. Lubię żartować z przyjaciółmi, czytać książki, zajmować się domem. Jak każda kobieta interesuję się swoim wyglądem, ale staram się nie poświęcać temu zbyt dużo czasu. Na imprezy nie chodzę, no chyba, że spotykam się ze znajomymi np. na urodzinach, i to tylko w kilka osób ;) Nie piję, palenia nienawidzę. Zapraszam dodyskusji ;)

Gość oksywgd
Ja przede wszystkim odstaję od środowiska imprezowiczów ze względu na alkohol. Ostatnio piłem 3 miesiące temu i to 2 piwa do filmu. U mnie na studiach codziennie tankują. Też nie lubię papierosów, szczególnie u dziewczyn i ważny jest dla mnie moja sylwetka i zdrowy tryb życia. Fajnie, że są takie dziewczyny. :)

Gość oksywgd
Alicze :), z której części Polski jesteś? :)

Olsztyn :) A Ty?

Gość oksywgd
Gdynia. A co planujesz robić jutro, jeśli można wiedzieć? :)

Gość ja tam najbadziej lubię
imprezowa laski, co bujają sie po dyskach w piatki i soboty...zawsze taka mozna wyrwac i przeleciec...i o to chiodzi

Gość owszem jestem :D
... ale juz zajeta :)

Gość oksywgd
Ja tu nie szukam dziewczyny, tylko potwierdzenia, że takie są. ;)

Gość 123458765
Nieznosze takich ludzi jak ty autorze, bo zazwyczaj czuja sie lepsi niz inni. Co udowadniasz w swoich postach. Niestety bycie swietoszkowatymi nie czyni z was wyjatkowych i oryginalnych ludzi.

Gość oksywgd
Ja nie czuję się lepszy. To wg mnie ci nazbyt towarzyscy za takich się uważają. Ale patrząc subiektywnie, osoby podobne do mnie uważam za lepsze, nie siebie.

A jutro to zrobię ciasto, sałatkę i posprzątam, może wyjdę na spacer do lasu, a wieczorkiem obejrzę jakiś film lub przeczytam książkę :P

Gość Andreeea
autorze to ty chyba bardziej jestes odludkiem niż spokojnym i UŁOŻONYM facetem .. imprezy to nic złego ..zalezy jak kto się potrafi bawić .. ja chodze na nie bo kocham tańczyć ,nie pije dużo max.3piwa i mam wtedy śmiesznie ,a rozwydrzona wtedy nie jestem,nie byłam i nigdy nie będę ,obserwuje własnie takie dziewiony co wydzierają japy śmiejąc się przy tym jak skończone kretynki (dzisiejsze obserwacje siedząc na przystanku) ;D poza tym nie spinaj się tak bo dziewczyny takiej jakiej szukasz w życiu nie znajdziesz:) na ludzi trzeba być otwartym ..a jak nie masz na coś ochoty to po prostu tego nie rób,ale wiesz jestesmy młodzi i trzeba się bawić poki jest na to czas bo potem to już.. wszystkiego się odechce i przyjdą inne potrzeby ,nastaną nowe decyzje (poważniejsze w naszym życiu) i co potem? po imprezie... masz znajomych takich z którymi "ciągle" przebywasz?

Ja mam takie podejście jak autor. Andreo, sądzisz, że ani ja ani on nie znajdziemy odpowiedniej osoby? :)

Gość 123458765
Reasumujac, wyszlo na moje - uwazasz ludzi podobnych do siebie za lepszy niz tych udzielajacych sie towarzysko. Niestety jest to bardzo plytkie rozumowanie i nie chcialabym miec nic wspolnego z osoba o tak ograniczonym mysleniu. A moze po prostu zazdroscisz towarzyskim ludziom, tego ze potrafia nawiazywac przyjaznie i maja co robic w sobotni wieczor? I te wszystkie dziewczyny, ktore zaczely sie teraz reklamowac:D Naprawde sadzicie, ze jak ktos pojdzie na impreze to nie potrafi przygotowac salatki, mysli tylko o alkoholu i nie ma zadnych pasji:D ? Niestety wyglada na to, ze macie problemy w kontaktach z innymi i całą tą wydumaną ideologia staracie zakryć swoje braki. Jestescie na tyle leniwi, ze zamiast walczyc ze swoimi slaboscami i probowac nowych rzeczy, wracacie do pustego domu lub male grupy znajomych i wymyslacie teorie o wlasnej indywidualnosci...

Gość oksywgd
Andreeea, nie mam nic przeciwko dziewczynom, które chodzą od czasu do czasu, ale z umiarem. Jak już, to chodzę na domówki, a tak to mam inne zajęcia. Może jestem trochę odludkiem, ale na brak przyjaciół i znajomych nie narzekam, a z innymi też się dobrze rozumiem. Alicze :), pod względem osobowości i sposób spędzania wolnego czasu jesteś idealna. :) Ja wolę las niż kluby studenckie, szczególnie biegać i są tam dziewczyny, ale z wódką. Nawet tam już nie ma spokoju, trzeba się zapuszczać tak 4 km od wejścia. :D