Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka osiemnaastka 22

DZIWNY CHŁOPAK ? CO Z NIM NIE TAK? - o co mu chodzi?

Polecane posty

Słuchajcie - dziwna sprawa. W czerwcu dzięki moim znajomym poznałam ich kolegę, ale rozmawialiśmy naprawdę mało.W sumie nawet mi się spodobał, zrobił na mnie dobre wrażenie - zaradny, inteligentny, pomocny - wnioskowałam to na podstawie tego co mówił do mnie i do innych. Spodobał mi się ale między nami nie iskrzyło, pomyślałam że jest spoko i tyle. Następnego dnia zadzwonił, pytał o maila. Ok podałam mu, ale nigdy na tego maila nic nie napisał, więc to był tylko pretekst do odezwania się... Potem cisza. Po ok 2 tygodniach znowu jakaś wymiana smsów no i propozycja spotkania z jego strony - ale na imprezę.. a w sumie się nie znaliśmy, więc tak trochę dziko we swoje na imprezę.. no i jakoś się rozeszło po kościach, bo mi to niezbyt pasowało, potem wakacje i znowu przerwa, tylko dłuższa, potem ja napisałam, to miło odpisał że chętnie by się spotkał. no wiec za jakiś czas wyszłam z propozycją - jednak on nie chce się spotkać nigdzie indziej tylko na imprezie - dla mnie to podejrzana sprawa, mam wrażenie że zgrywa imprezowicza żeby ukryć brak doświadczenia z kobietami... nie ma ogłady, nie wie jak rozmawiać z dziewczyną.. robi z siebie lovelasa, piszcza głupie żarciki o seksie... takie tanie chwyty... no ale jakby był naprawdę tak doswiadczony to chyba kryłby się z tym na pcozątku? O co mu właściwie chodzi? Minęły 3 miechy i się nie spotkaliśym... on chce tylko imprezy... tak jakby bał się konfrontacji - O CO TU CHODZI?

Gość TH is iT DP
wybierz mnie

;) hehe, no ale powiedz, na co wskazuje jego zachowanie? Idzie na łatwiznę bo w takim miejscu najłatwiej się zbliżyć do kogoś czy jak?

Gość h e h e :D
Moze dlatego, ze na imprezie za bardzo nie bedziesz slyszala co do Ciebie mowi - zbyt glosna muzyka :D Na moje oko facet nie ma zbyt duzego doswiadczenia z kobietami, stad te tanie zagrywki i zarciki o seksie. Gdyby byl doswiadczony wizalby sie od razu do dziela, zapraszjac Cie do pubu, czy restauracji...

Gość TH is iT DP
Mam 28 lat i 5 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny i nie lubię dyskotek itp

No też tak myślę, że gdyby był doświadczony próbowałby mnie jakoś oczarować, rozkochać w sobie, a potem zaciągnąć do wyra.. Oczywiście mówię o typowym lovelasie. A on? Ostatnio dał mi do zrozumienia że " nie jest grzecznym chłopcem"... mam dziwne wrażenie że coś ściemnia

TH :) przynajmniej jesteś w tym szczery i nie robisz z siebie kogoś, kim nie jesteś. Tamten ma 24 lata... a psychicznie chyba nie dorósł żeby mieć dziewczynę.. a może nie jest w ogóle zainteresowany i próbuje mnie zniechęcić? :) udało mu się :D

są tam jacyś dobrzy ludzie? :)

Gość 24 latka
A moze ma na oku kilka takich dziewczyn jak Ty i nie moze sie zdecydowac? :P

To też jest myśl... :) a może po prostu chodzi mu o seks?

Gość zawsze chodzi o seks
i po co te wszystkie podchody...

Hehe no nie wiem, po co, bo i tak nie dostanie tego, co chce :D

Gość Nie flirciara
A czesto poslugije sie podtestami arotycznymi? Mi to wyglada na erotomana-gawedziarza, ktory ma male doswiadczenie w lozku. A taki to nieszczescie. Jak robi taka karuzele i nie chce sie spotkac w pubie, czy na spacerze, to daj sobie z nim spokoj.

Gość Slodki Kochanek
Laska, gdybys trafila na mnie, to tak bym Cie omotal, ze sama bys mi do lozka wskoczyla. Nigdy nie mow nigdy!

hmm... walnął raz tekst że kobiety i seksu mu trzeba... to niby było takie spontaniczne :o Słodki Kochanku, no właśnie, wytrawny kochanek umie omotać tak dziewczynę, ale ten o którym mówię raczej mnei nie omotał ... przeciwnie - otrzeźwił :D

Gość Slodki Kochanek
To olej gamonia. Po co Ci facet, ktory nie wie jak uwiesc kobiete? A tak w ogole skad jestes? Moze bym Cie zaprosil na kolacje przy swiecach i czerwonym winie?

Słodki, nie szukam seksu, próbuję tylko rozgryźć nieporadne zachowanie tego pseudomaczo ;)

Gość Slodki Kochanek
A czy ja Ci proponuje sex? Pisalem o kolacji w restauracji, aby blizej sie poznac. A wiec?

Słodki... :D sama też Ci nie wskoczę do łóżka :* Dobranoc. Może ktoś jeszcze podzieli się swoją myślą na ten temat?

Gość Slodki Kochanek
Szkoda, ze chociaz nie chcesz napisac skad jestes. A odnosnie tego wskakiwania do lozka - czasem mozna znalezc lepsza miejscowke na kolorowe sny, np. bujany fotel ;) Co zas tyczy sie tego Twojego amanta, to moze jest niesmialy i stad te propozycje spotkania na imprezie. W kupie razniej. Druga opcja: ma plan, aby Cie upic i przeleciec. Ale mozna tylko gdybac, przeciez go nie znam.