Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soszaglebianka

radio maryja

Polecane posty

Nie no wysiadłam. Nie mogę zasnąć i słucham różnych stacji. Przed chwilą przełączyłam na radio maryja i padłam. Tzw ojciec Piotr wysłuchiwał wszystkich i słodziutkim głosem wspierał w potrzebie, w pewnym momencie zadzwoniła kobitka która powiedziała że nie ma kasy na jedzenie dla dzieci, na rachunki itd. Po głosie słyszałam że była w wielkim stresie, nic się nie odzywała, odczułam wrażenie że czeka aż jej ten świętobliwy zaproponuje jakąś pomoc. I co się okazało? Powiedział: no cóż, wszyscy mamy kłopoty i jakieś zobowiązania które trzeba spłacić i szybko skończył rozmowę. No szlag!

Gość gsgsgsgg
haha Ojciec piotr to ma pewnie problem czy kupic audi czy moze raczej bmw :)

Nic mnie tak nie wkurwiło jak to że nawet jej nie powiedział że może się zgłosić gdzieś o pomoc np do MOPS i innych instytucji, ale nie, uciął temat momentalnie i się wyłączył. No i jak tu takich klechów szanować

Gość gsgsgsgg
słuchaj jest takie powiedzenie- biedny u bogatego nigdy sie nie pozywi. ja nie przymieram godem ale nie pochodze z zamoznaej rodziny. pamietam w zcasach szkolnych maiłem kolege dosc bogatego- miły i smpatyczy ale dla niego nie do pomyslenia było ze rodzice nie wysłaja mnie np na obóz do chorwacji albo nie wiem dzieci w szkole nie nosza levi'sów - dla niego to było nic. on nie zdawa sobie sprawy jak przecietni ludzie zyej. ten ojcic z radia maryja nie ie co to beia po prostu najwidoczniej, w Polsce duchowienstwo ma sie dobrze

I najwyższy czas to zmienić bo odstawiają taką szopkę że masakra. Specjalnie dłużej słuchałam dzisiaj tego zafajdaństwa, non stop podawali nr konta żeby ich wspierać. No ja pier.....! A kto wesprze bezrobotnych, bezdomnych ja się pytam? Mohery prędzej wpłacą emeryturkę na nowe pomniki niż na np domy dziecka. Szkoda gadać

Gość pudernica ze szczecina
"Po głosie słyszałam że była w wielkim stresie, nic się nie odzywała," CZegos tu nie rozumiem.. :D

Gość Facet987
Typowe Radio Maryja, napelnione nienawiscia, bez milosci blizniego. Oni bronia krzyze, belki i inne bozki, oraz wzywaja do niesprzedawania ziemi cudzoziemcom.

Gość Czarnuuuuuula25
wynajdujecie sobie jeden maly pretekst, by już zjechać cały Kościół i duchownych. Przesadzacie ludzie, każdy jest tylko człowiekiem i każdy ma prawo do błędów.

Gość tak mysle
moim zdaniem radio maryja to shit. jeśli ktoś chce radio dla wierzących to niech posłucha radia Em, tam nie ma takich akcji, wszyscy są wyluzowani i mają zdrowe podejście

Gość jary wikary
Nie dam powiedziec złego słowa na to upierdliwe Radyjko.Jadąc kiedyś samochodem ,w nocy ,chciało mi się spać,byłem strasznie zmęczony,nie pomagały przerwy w jeździe,kolejne kawy,otwieranie okien,itp.Pomogło Radyjko. Jak tylko usłyszałem te bzdety o Marysi zawsze dziewicy,te piosenki ,jakiejś kretyńskiej kapeli i telefony kolejnych nawiedzonych słuchaczek,a to wszystko przeplatane co chwilę podawaniem numerów kont ,na które mohery mają płacić kasę w złotówkach,w euro i dolarach,to mnie z nerwów zaraz cała sennośc popuściła i to do świtu bladego.Serdeczne dzięki ojcze dyktatorze,hahaa

Gość gość
Slucham teraz dzwoni kobieta chwali posla Marka Jurka to ja przypomne ze byl w polskiej delegacji u dwiedzjacej Pinoczeta sorry za bledy

Gość gość
Zltousty