Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwa jak cholera

co on wyprawia?!!??!!

Polecane posty

Mój facet wczoraj wyszedł z kumplami, miałam do niego pilną sprawę więc dzwoniłam - nie odbierał. Nie spałam całą noc, dzwoniłam dzisiaj o 7 o 9 i teraz i nic. Co ja mam o tym myśleć? :( Już mi takie scenariusze przychodzą do głowy że nie wiem, które wolałabym żeby były prawdą :(

poradźcie coś proszę

Gość o Boziu i jak tu
jestem kobieta, nigdy nie wydzwaniam do mezczyzny. Nigdy!!!

Gość kfsdo nvcr
Wiesz? Jest taka zasada, że to facet ma starać o dziewczynę. Widziałaś kiedyś, żeby sarenka goniła myśliwego?

ale ja nie wydzwaniam bo chcę go kontrolować tylko mam na prawdę pilną sprawę ;/

Gość shazz
może rozładowała mu się komórka, może ją zgubił, a może po prostu leży u jakiegoś kumpla nawalony jak stodoła po wczorajszym wieczorze i śpi

Gość Niepewna25
nie chce Cie straszyc, ja bylam z facetem, o 16stej na drugi dzien po imprezie zadzwonila do niego dziewczyna kumpla bo szukala swojego faceta. moj facet bez mrukniecia oka sklamal jej że kolega u niego spal (kiedy to ja spalam u niego) a że bylam z nimi na imprezie to wiem że ten jej facet poszedl do jakiejś baby poznanej na imprezie... przykro ale jacy koledzy taki tez pewnie facet, dlatego juz z moim nie mam wielkiego kontaktu, chyba nie potrafilabym mu zaufac

Gość bagietka9
a jakiego długiego penisa ma?

Pewnie chciał sie zabawić a ty mu dupe trułas więc wyłączył tela na wieczór. Potem się najebał ja wór i zapomniał włączyć a teraz pewnie śpi albo wali pawie do kibla. Dobrze roocha?

Gość Niepewna25
Autorko i co dostałas odpowiedz? telefon?

Tak Odebrała jego nowa dziewczyna i powiedziała żebym nie przeszkadzała jak mu robi loda :( Podobno on jej mówił, że ja kiepsko ciągnę :( Czy to oznacza koniec?

tak, dostałam zostawił telefon w aucie. Teraz mi głupio że taką panikę robię bez powodu, ale się bałam że coś się stało a jeszcze wyobraźnia mi podsuwała tak straszne obrazy, że dodatkowo sie nakręcałam. i jeszcze usłyszałam że jestem nienormalna, że jak nie odbiera to znaczy że nie może i jak będzie mógł to oddzwoni, więcej nie będę dzwonić do niego ;/

to pierwsze to podszyw oczywiście

to drugie to podszyw - tak dla jasności ja jestem prawdziwa