Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MangustaPampapapapa

Trafiłam na straszne studia !

Polecane posty

Gość MangustaPampapapapa

Uczęszczam na uczelnie w której większość ludzi jest z wiosek /przynajmniej w mojej grupie/ jacyś rdzenni mieszkancy kaszubskich małych mieścin albo dojeżdżaja z wiosek spod innych miast, z mojego miasta i miasta w którym znajduje sie moja uczelnia są może 2-3 osoby, druga sprawa wszyscy są jacyś zawistni, zakompleksieni - dziewczyny niezbyt dbają o siebie, jedna udaje przez drugą jaka jest mądra (ale to na zasadzie jestem taka inteligentna bo mam duże czarne oprawki na nosie i zmieniam ton głosu na wywyższony, pozuje,zgrywam się choć nie mam nic do powiedzenia itp.itd.) trzecia sprawa to gdy juz ktos ma pieniądze - to znaczy po prostu jest zadbany, nosi w miare dobre ciuchy, jezdzi dobrym autem jest najzwyczajniej szykanowany !!! ja codziennie słyszę w swojej szkole coś w stylu np."ooo jaka gwiazda" - jeden z wielu przykładów bardzo prostackich docinek. Dodam,że znam swoją wartość wiem,że np.mam powodzenie przez 2 lata pracowałam tez jako modelka ale się tym nie wywyższam w żaden sposób i chciałabym miec na uczelni znajomych ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować