Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onalala

detox organizmu! tragedia

Polecane posty

Gość Onalala

ogólnie jestem załamana. Mój organizm chyba naturalnie się oczyszcza... i to z potrójną siłą. Imprezy,alkohol,papierosy, krótki sen. I mam za swoje. Cera do bani. Pojawily mi się krosty. Jedna wyjątkowo duża. wycisnelam.Teraz mam jakąś plamę na brodzie. Już nie wyrabiam po prostu. Krostki pojawiy sie na dekoldzie również. Mam podkrążone oczy... Co mam poradzić na tą plamkę po pryszczu? Po ilu dniach organizm moze byc juz uregulowany? pomocy.

Gość upssss
przemyj szczynami, to tzw urynoterapia na zdrowiu twierdzą,że skuteczna

Gość upssss
21:00 [zgłoś do usunięcia] papaja303 Czytałam ten darmowy, i bardzo mi się podobał. Ciekawe, czy bardzo różni się od tego, co ja stosuję. A stosuję lewatywy-oczyszczanie jelita grubego, oczyszczanie wątroby sposobem Huldy Clark, urynoterapię , aby utrzymać równowagę kwasowo-zasadową, smarowanie i masowanie olejkiem rycynowym. I zmiany na twarzy mam niesamowite, pogoiło się, wyrównało, placki czerwone wyblakły(jeszcze nie całkiem, ale bardzo). Aha, mam trądzik różowaty. Tak że, gdy tam pisze,że trądzik to wynik zmian hormonalnych i nadmiaru toksyn, to podpisuję się pod tym, jak najbardziej!A nadmiar toksyn może zaburzać gospodarkę hormonalną, a jakże.