Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka31.78@o2.pl

zajrzyjcie prosze:((

Polecane posty

Gość mirka31.78@o2.pl

bylam 5lat z facetem ktory poszedl siedziec zwiazalam sie z innym po roku tamten wyszedl a ja jestem z tym w ciazy w 5mies i go nie kocham podle sie czuje ciagle mysle o tamtym czasami sie spotykamy na kawe jest mi bardzo ciezko co robic?

Gość mirka31.78@o2.pl
slonce moj byly z ktorym tak dlugo bylam ma ogromne dlugi i jest przed sprawa boje sie ze pojdzie siedziec a ja sobie nie poradze wariuje jestem wredna dla faceta z ktorym mieszkam ciagle sie klucimy

Gość mirka31.78@o2.pl
wiesz ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego nigdy tak nikogo nie kochalam.chce sie starac o jakis zasilek by po malu stanac na nogi cos odkladac by wynajac jakies mieszkanie i podac tamtego o alimenty i byc z tym boze to takie poje bane! jak zyc juz nie mam sily

Gość Nala24
czesc . wiem co to znaczy byc z osoba ktora siedziala w wiezieniu. otorz sama bylam z takim facetem i moge ci powiedziec ze dla dobra twojego i twojego dziecka nie wracaj do niego. a jesli nie kochasz twojego obecnego partnera to odejdz i uloz sobie zycie na nowo nie szukaj ale na sile kogos.

Gość mirka31.78@o2.pl
ale czy bedac sama nie majac prawa do zasilku a jestem w ciazy moge sie starac o jakies pieniazki boje sie ze nie dam se rady z dzieckiem bo nie mam od nikogo pomocy

Gość mirka31.78@o2.pl
natala moj byly to dobry opiekunczy facet zostal aresztowany z pomowienia ze chandlowal narotykami ale to nie prawda bardzo go kocham codziennie do siebie dzwonimy on mowi ze bedziemy kiedys jeszcze razem ja tez ale czy damy rade nie majac gdzie mieszkac jest mi ciezko jak nie wiem

skoro pierwszy ma długi, czeka na sprawe, możliwe, że bedzie siedziec to zadaj sobie pytanie czy chcesz takiej przyszlosci dla siebie i dla dziecka. tego drugiego nie kochasz, kłócicie się to wydaje mi sie, że długo ze soba nie wytrzymacie. może nie warto pchać sie na siłe w zwiazek, co do którego na poczatku masz jakies watpliwosci? wez po uwage przede wszystkim dobro dziecka, jeszcze sie nie urodzilo, wiec bedzie łatwiej teraz stworzyc dla niego dom zastanów się więc czy nie lepiej bedzie odejsc od drugiego i zapomniec o pierwszym?

Gość mirka31.78@o2.pl
ale w biurze pracy jestem jako bez prawa do zasilku wiec czy dostane?

Gość mirka31.78@o2.pl
nulka on juz poltora odsiedzial do sprawy jesli by dostal wyrok to tylko poltora by odsiedzial czekalam na niego rok czasu zanim znalazlam tego co mam z nim dziecko ale co z tego jak go nie kocham bez tamtego zycie wydaje mi sie niczym niby pieniadze jak sa to dobrze ale jak nie ma milosci to nawet pieniadze nic nie dadza nie chce juz drogich perfumow chce zyc biedniej ale z facetem z ktorym bylam tyle lat szczesliwa tu pieniadze mi tego szczescia nie daja bo wciaz mysle o tamtym:(

Gość mirka31.78@o2.pl
nie chce mi sie zyc najchetniej bym stad uciekla jak najdalej :'((((

Gość quwedf
sama sobie tak ułożyłaś trzeba było się nie wiązać z tym drugim,czekać kiedy ten wyjdzie.Pomyśl czy ten co poszedł siedzieć wybaczył by Ci to że związałas się z innym?

Gość mirka31.78@o2.pl
mysle ze tak wiem ze to moja wina ale nie chce by ktos mi ublizal czy dopier tylko doradzil i tak juz mi jest ciezko

Gość quwedf
nikt Ci nie doradzi w takiej sprawie.A naprawdę tego nowego nie kochasz?

Gość quwedf
może nie kochasz tamtego co poszedł siedzieć tylko może się litujesz?

Gość mirka31.78@o2.pl
moze czekac az moj byly dostanie wyrok odsiedzi go ja urodze i wtedy odejsc od tego juz nie wiem jesli zostane tu dziecku zapewnie bezpieczny dom a jesli ale znow ja bede nieszczesliwa tamten tez by sie dzieckiem zaopiekowal bo mnie kocha jej czy ktos mial taka sytuacje? jak mam z tego wybrąc:(

Gość quwedf
a co będzie jeśli ten będzie chciał ci zabrać dziecko?

Gość mirka31.78@o2.pl
nigdy nie przestalam go kochac lecz jak poszedl siedziec bylo mi ciezko z pracy stac mnie bylo oplacic tylko stancje i zamieszkalam z tym chcialam czekac az ten wyjdzie ale zaszlam w ciaze i juz teraz nie wiem jak zyc.tego napewno nie kocham drazni mnie jego zachowanie plus taki ze co miesiac na miesiac wyjezdza za granice i sie nie widzimy bo jak jest w domu ciagle sie klucimy z mojej winy

Gość mirka31.78@o2.pl
wzielam to pod uwage i boje sie tego bo jest to moje pierwsze dziecko i pragne go on ma prace za granica do polski nie wroci do pracy nie wiem czy chcial by mi zabrac dziecko faceci zawsze tak strasza ale co do czego pozniej chca placic alimenty

Gość Nala24
a on tez cie kocha? pytam o twojego bylego

Gość mirka31.78@o2.pl
bardzo mnie kocha mowi ze teraz z dwojga zlego to lepiej zeby on sam biede klepal niz mamy ja klepac razem bo na razie do pracy nawet nie moze wyjechac bo jest przed sprawa i mowi ze wytrzymamy to poczekamy i bedzie dobrze boje sie bardzo co robic zyc mi sie odechciewa tu jak patrze na tego co z nim mieszkam

Gość quwedf
a ile lat mu grozi?

Gość Nala24
prosze nie denrwoj sie bo to wszystko sie na dziecku odbija. jesli jestes pewna twojego bylego i jestes pewna ze on pokocha te dziecko i przede wszytskim czy jestes pewna ze jest emocjonalnie gotowy na zalozenie rodziny to walcz.bo bedziesz nieszczesliwa zyjac z tym obecnym partnerem. to kwestia czasu i tak sie rozejdziecie.

Gość wprowadziłaś się do faceta
bo nie miałaś kasy, zaszłaś z nim w ciążę. Teraz myślisz, żeby być z nim tak długo aż tamten rozwiąże swoje prawne problemy. Później chcesz być z tym pierwszym. Tylko TY, Ty, Ty. A co z tym facetem? Jest ojcem Twojego dziecka, kocha Cię. Jego uczucia się nie liczą?

Gość quwedf
jak chcesz zostawić to lepiej nie przeciągaj i rozejdz się jak najszybciej.Na pewno znajdziesz gdzieś jakąś pomoc.

Gość mirka31.78@o2.pl
bardzo dziekuje rozejde sie jak najszybciej bo bardzo go kocham ten jest zlosliwy i moze mi robic pod gorke ale jakos dam rade zrobie wszystko by byc z facetem ktorego kocham kasa sie nie liczy on ma siostre w szwecj moze wyjedziemy tam i ulozymy sobie zycie:) grozi mu 3lata ale poltora juz odsiedzial wiec 1,5 mu zostalo

Gość mirka31.78@o2.pl
moj byly jest opiekunczy dba o mnie a ten z ktorym jestem jest zawziety zlosliwy nie obchodzi go ze np zle sie czuje musze mu pomoc sprzatac i koniec bo on tez sprzata nie obchodzi go by pojsc rano po bolki jak zje zostawi mi jedna na sniadanie nie dba o mnie jak o ciezarna nie potrzebuje by ktos skakal nade mna ale troche zrozumienia a moj byly jest tolerancyjny dba bym sie nie przemeczala znowu sie poklocilismy bo nie moge jechac do kolezanki nawet na kawe bo on wrocil z zagranicy i musze siedziec z nim zygac mi sie chce i ryczec

Gość Nala24
a mozesz wrocic do rodzicow?