Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ok?

Czy to normalne?

Polecane posty

Bo to prawda że kobiety są nijakie teraz. Udają zaradne ale tylko na pokaz, w środku mała dziewczynka płacze tylko. Byłem dziś na zakupach i raz kolejny nie dostrzegłem dziewczyny\kobiety która potrafiła się inaczej ubrać jak w szmatki kolorowe. Moda modą ale nie mieć własnego stylu? Klasyczny ubiór? Dziewczyna naszych czasów nawet nie wie co to znaczy. I te buty z kokardkami jak dla lalek, kozaki długie jak dla kurew z autostrady. Litości :( A zachowanie? 2 dni temu przysłuchiwałem się imprezce co była w pokoju obok. Słyszałem więcej wulgaryzmów niż jak na budowie robiłem swego czasu. NIE ma kobiet już.

Dorzucę jeszcze że nie potraficie się ubrać zgodnie ze swoim ciałem. Nie umiecie ukryć niedoskonałości a okazać zalety. Czasem sobie myślę że lepiej potrafiłbym ubrać kobietę niż ona sama.

Gość czy to ok?
singiel po studiach Bo to prawda że kobiety są nijakie teraz. Czyli nie tylko ja to zauważylem. Wiec to wina kobiet, a raczej braku kobiet :(

Gość czy to ok?
Czasem sobie myślę że lepiej potrafiłbym ubrać kobietę niż ona sama. Każdy facet zrobi to lepiej

Gość czy to ok?
singiel po studiach Z ubiorem nie chodzi o podteksty seksualne. Dziś np idzie ładna z buzi dziewczyna, ale ubrana w krótką spudnicę odsłaniającą jej makabrycznie koślawe nogi No dramat! To są dzisiejsze kobiet !! Koślawe bezkształtne nogi, brak tyłka, biust A albo wcale. Wyglądają jak dzieci nie jak kobiety. Rozmowa z nimi jest nijaka jak rozmowa z gadającym robotem.

Gość czy to ok?
Czasem sobie myślę że lepiej potrafiłbym ubrać kobietę niż ona sama. Każdy facet zrobi to lepiej Teraz wiecie kogo brać na zakupy ? :)

Gość czy to ok?
Macie niski estrogen

Gość Potężny Stefan
facet - "nie potrafi stworzyć zdrowej i długiej relacji" kobieta - "ma prawo zakochać się w kimś innym"

Gość ciociaklocia
doslownie nie zal mi Was wcale. Jestescie sami, bo nie zaslugujecie na zadna kobiete. chcialabym zobaczyc te wasze brzuchy kragle jak ksiezyc w pelni :P Te Wasze zgrabne tylko i piekne dlonie, to spojrzenie charyzmatyczne i fajnie ubrane ciala, ktore dodaja Wam uroku i tuszuja to co macie brzydkiego. chcialabym zobaczyc Wasz czarujacy usmiech odslaniajacy piekne biale, proste zeby :P I chcialabym poczuc te dreszcze, kiedy odkrywacie swoja inteligencje :D:P Oj biedacy! :D:D

Gość Karolina654311
A dlaczego kobiety się tak ubierają? Przez Wasze chore wymagania. Tworzycie liste cech, które posiadać powinna idealna dziewczyna. Zastanówicie się raczej co Wy możecie dać z siebie. Kiedy kobiecie jest z mężyczną dobrze, facet potrafi ja zadowolić i docenić, jej "poziom estrogenu" a co za tym idzie libido, znacznie się zwiększa. Więc poszukajcie odpowiedzi na te bzdurne zarzuty "niskiego estrogenu" nie w genetyce ale w Was samych. Naoglądaliście się Rezydencji Playboya.

Gość czy to ok?
To są dzisiejsze kobiet !! Koślawe bezkształtne nogi, brak tyłka, biust A albo wcale. Wyglądają jak dzieci nie jak kobiety. Rozmowa z nimi jest nijaka jak rozmowa z gadającym robotem. Nawet Wam jeszcze więcej powiem W związku to zachowujecie się jak koleżanki. Nijakość totalna. Stałyście się robotami-cyborgami.

Gość Karolina654311
Ciocia Klocia- pięknie podsumowane!

Gość czy to ok?
Ja od 7 lat ćwiczę na siłce i nie mam krągłego brzucha :D

Gość Karolina654311
"To są dzisiejsze kobiet !! Koślawe bezkształtne nogi, brak tyłka, biust A albo wcale. Wyglądają jak dzieci nie jak kobiety. Rozmowa z nimi jest nijaka jak rozmowa z gadającym robotem. " Na świecie jest 3,5 miliarda kobiet. Oczywiście że są różne! Człowieku, nie dziwie się że żadna nie chce z Tobą być, jesteś ograniczony. Ciekawe jak Ty wyglądasz. Myślisz że to wybór kobiet jakie mają geny? I skąd wiesz jak wyglądały kiedyś? Pradziadek pokazywał Ci zdjęcia czy wyjek Stefan opowiadał Ci o pikantych przygodach z azjatkami? Pomyśl chwile!

Gość czy to ok?
Powoli zwijam się do domu :D

Gość czy to ok?
Narazie. Jak znajdę prawdziwą kobietę to nie będę brał dodatkowych godz. Teraz mi tylko pieniądze zostały.

Gość Karolina654311
Ok ok, przepraszam za tą napaść słowną. Z tego co widzę jesteś egotykiem, wymagasz wiele od kobiety nie dając wiele w zamian. Naucz się doceniać swoją partnerkę. Albo szukaj kobiety idealej- Twój wybór. Ale wątpię, że i w takim związku byłbyś szczęśliwy.

Gość cześć aldona88
Kolego ja właśnie poznałem super dziewczynę w moim mieście i wiesz co ? Ona pisze na kafe :)

No tak, typowe dla dzisiejszych pseudokobiet, nie wie co powiedzieć to obraża i wyzywa. Ot poziom i wasze wnętrza wychodzą na wierzch. Prawdziwa kobieta nie da poznać po sobie gniewu. Ale co wy nijakie takie możecie o tym wiedzieć..I nie zyczę sobie wycieczek osobistych w moją stronę. Nawet nie chce mi się pisać dalej. Ciekawi mnie czemu jesteście takie dziecinne w wieku 20 paru lat? Co jest przyczyną spowolnienia waszego dojrzewania?