Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żle zrobilam wiem....

żyje w strachu :( ratunku, pomocy

Polecane posty

mam 21 lat... w czewcu poznałam mezczyzne duzo od siebie starszego. mialam dosc chlopakow glupich, chcialam poznac kogos na poziomie. niestety tafiłam odwrotnie. chodzilam z nim do lozka, przyjezdzałam na noc, bylo ok, przez jakiegos 2 mesiace, pozniej z nim zerwałam i zastraszyl mnie, ze jak do niego nie przyjade to on pojedzie do moich rodzcow i wszystko im powie. pojechalam do niego ze strachem, powiedzialam ze ojciec mnie bil i zeby tego nigdy nie robił...wystarszył mnie strasznie i od lipca tkwie w tej durnej znajomosci, juz do niego nie jezdze, ale wymaga ode mnie bym go nie klamala, i o wszytskim mu mowila :( mam dosc, to jest starszny proble i meczarnia dla mnie. jak jest pijany to pisze mi smsy, okopne, takie po ktorych nie moge spać. boje sie go, czuje sie zastraszona i nie wiem co dalej z tym zrobic.,. nie jestem szczesliwa, boje sie kazdego zrobionego kroku, boje sie jego reakcji, boje sie wszystkego. jestem na lekach ciagle uspokajajacych, mam problemy ze zdrowiem i jego jeszcze na glowie. postanowilam zakonczyc z nim znajomosc w poniedziałek, boje sie jak zareaguje...zaczelam studia, ja juz nie mam czasu na jakies smsy i ciagle spowiadanie sie, ja mamie nie spowiadam sie tak jak jemu :( cze moze mi ktoś pomoc? jak roziazac ta sytuacje?

to nie jest prowokacja, od razu pisze. czasami o nim zapominam, ale czasami jak dzis starsznie sie denerwuje:( j

jestem spanikowana:( od zrobil mi wiele krzywdy...ja nie wiedzialam jak to zakonczyc bo sie bałam... jest ustawionymgosciem, ma swoja firme, brak rodziny, jest samotny, ma jedynie znajomych

Gość natalu$ia
może zaryzykuj... nie wiadomo czy koleś w ogóle odważy się przyjechać do Twoich rodziców - to po pierwsze; a po drugie zawsze możesz ściemnić rodzicom, że go nie znasz, że to jakiś świr, którego przelotnie poznałaś na imprezie, a teraz sobie coś ubzdurał i nie daje ci spokoju

Gość wspolczuje bardzo
nie wiem co Ci poradzic, nigdy nie bylam w takiej sytuacji. A ile ten facet ma lat?

Gość wspolczuje bardzo
nie wiem co Ci poradzic, nigdy nie bylam w takiej sytuacji. A ile ten facet ma lat?

on ma 38 lat. wiem ze jestem glupia, ale to moj błąd. on mnie kiedys dreczył ze pokaze zdj moim rodzicom, on mnie kiedyś zjarał dopalaczami, oklamał mnie ze to tyton, mi zrobil zdj jak bylam nieprzytomna:(

Gość dlaczego_nieeee
to idz na policje postrasza go rodzicom przeciez nic nie powiedza a moze sie ch**j odczepi...

oj, Malutka, niedobrze... słuchaj, on Cię dręczy. Idź na policję i pozbądź sie strachu bo strach Cię zżera i nie pozwala na normalne funkcjonowanie

a co mi policja zrobi? jak on miał ojca na wysokim stanowisku na policji?

a może lepiej najpierw umowic sie z nim jak najszybciej bo on chce sie spotkac gdzies na miescie na kawe w poniedzialek ? i mu powiedzieć ze nie funkcjonuje normalnie i musimy zerwać znajomosc, bo jestem ciagle zastraszona?

i zeby robił co zechce? on kiedys mi dał taka karteczke jak mu schizowałam i na niej jest napisane ze juz nigdy nie bedzie mnie starszył i nie bedzie mowil ze pojedzie do moich rodzicow. przybił swoja pieczatke i podpisał się. to jest dowód, zawsze mozna mu sprawe zalozyc ale ja nie chce wojować, chcialabym polubowanie to zakonczyc. teraz dopiero studia zaczelam, mam mase naprawde zajec od rano do wieczora, i ja jak wracam to juz nie mam ochoty z nikim rozmawiac;(

Gość wspolczuje bardzo
wiesz co naprawde nie wiem co robic, moze faktycznie sprobuj to zakonczyc, skoro jest powaznym facetem to nie wydaje mi sie zeby poszedl do Twoich rodzicow. Miej nadzieje ze tylko straszy. Pamietaj o tym ze zastraszanie i grozby sa karalne i jak sie nie odczepi zglos na policje ze Cie zastrasza

Gość biedna-pusta-dziewczyno
nie trzeba się było bzykać z kolesiem tylko znaleźć kurde balans normalnego faceta i żyć w NORMALNYM związku

POLICJA wydaje się jedynym rozsądnym rozwiązaniem. Na pewno nie możesz dać się zastraszyć.

Gość wspolczuje bardzo
wiesz co naprawde nie wiem co robic, moze faktycznie sprobuj to zakonczyc, skoro jest powaznym facetem to nie wydaje mi sie zeby poszedl do Twoich rodzicow. Miej nadzieje ze tylko straszy. Pamietaj o tym ze zastraszanie i grozby sa karalne i jak sie nie odczepi zglos na policje ze Cie zastrasza

Gość nie panikuj kobietooo
skoro jak mowisz on jest wysoko postawionym facetem, ma firme itp. itd. to wez kurde mu przetlumacz, ze jak pojdziesz na policje, to on moze tez wiele stracic, bo mu nagrzebierz w papierach, a takie grozby jak jego sa karalne !!!

spotkamy sie na miescie, absolutnie w zadnym domu. on zreszta nie wie dokladnie gdzie mieszkać w miesice rodzinnym (ale ile to sie dowiedziec) ani w miesice tam gdzie studiuje

Gość wspolczuje bardzo

ja boje sie go zaszantazowac. moge postawic sprawe jasno, ze koniec znajomosci, ale nie wiem jakich argumentow uzyc. przede wszytskim czuje sie nadal zastraszona, musze brac leki uspokajajace zeby byc opanowanym i spokojnym, i chce miec swoje zycie, byc wolną osobe i nikomu nie spowiadac sie codziennie gdzie bylam co robilam, no i chce uciec przed strachem?

mowie wam powaznie, ze chcialabym sie skupic na studiac :( mam ogrom nauki i chcalabym cos skonczyc i byc na stanowisku :( w domu nie mam przelewek, ojciec to tyran, dlatego tez sie boje ze jak on pojechalby do nich to znowu zaczełoby sie bicie, klotnie itd. a ja tego nie przezyje. poza tym sama bym sie nie utrzymala:(

Gość wspolczuje bardzo
nie mozesz okazac mu swojego strachu!

Gość trudna syt.
olej go, zerwij kontakt

no to wez po pierwsze zmien numer i moze wszystko sie skonczy... od razu nie bedzie przeciez cie szukal w tym twoim miescie skoro jak piszesz i tak juz sie nie spotykacie!

jak ja juz dla swietowgo spokoju wole mu napisac sms wieczorem co u niego, zeby miec problem z glowy i spokojna glowe:( bede sie bala jak zerwe z nim ta znajomosc;(

Gość wspolczuje bardzo
nie mozesz okazac mu swojego strachu!

Gość elfina potocka
jak sie z nim spotkasz to nie wspominaj, ze sie go boisz...a nie mozesz powiedziec, ze kogos poznalas?...i jestes zakochana w tym kims?

no to na co liczysz? ze spotkasz tu kogos, kto mu nakopie do dupy...? ;) trzeba bylo tak od razu - ze poddajesz mu sie dla swietego spokoju... pasuje ci taki uklad to se kurde pisz do niego sms'y az mu sie znudzi... zadne racjonalne argumenty jak widac nie docieraja...

nie ja nie wlasnie chodzi o to ze mam dosc pisania do niego, rozumiecie? to co ja mam mu powiedzieć zeby sie ode mnie odczepil ?

Gość b;hb;k
Przerazajace jest czytanie tego co piszesz, im dalej w to brniesz tym mniej wyjsc sobie zostawiasz, jak w ogole mozna sie na cos takiego zgodzic zeby ktos Cie szantazowal, albo pisac mu o wszytskim bo tego od Ciebie wymaga??? Dziewczyno gdzie Ty podzialas mozg???