Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja zagubiona

maz mnie poniza

Polecane posty

Gość alicja zagubiona

po alkoholu. Na codzien toczymy zwykle zycie jak przecietna rodzina. Imprezy zmieniaja wszystko w mojego meza wstepuje bestia. Ubliza mi przy znajomych, wysmiewa sie ze mnie. Glownym powodem jest to iz nie pracuje co jest nasza wspolna decyzja ktorej nie neguje gdy jest trzezwy. W stanie upojenia powtarza, ze nawet na bielizne musi wylozyc. Takowych przykladow jest wiecej. To jest jakis koszmar.

Gość Baby sa glupie!!!
dobrze Ci tak jak NIE UMIESZ KOPNAĆ GO W TYŁEK !!!

Gość alicja zagubiona
to nie jest takie proste zreszta ofiara losu to moje drugie imie :o

Gość kobietooo
to po co z nim jestes? po co ci takie zycie - za dnia wszystko cacy...a po alkoholu wychodzi jego prawdziwa natura wiesz co? ludzie po alkoholu czesto mowia prawde, wiec on pewnie w glebi duszy tak wlasnie mysli jak mowi...wiec ktoregos dnia moze na trzezwo rowniez ci to wypomniec i zrobic awanture... spie**alaj od niego poki mozesz!!!

Gość mykola
Wiesz, ludzie często po alkoholu traca hamulce i nie panuja nad emocjami. Zwyczajnie najczęsciej sa sobą. Na cozień panua nad tym a po alkoholu wywalaj co im na wątrobie leży. Takie osobniki sie nie zmieniaja raczej. Może go tez czasem potraktuj tak, jak On Ciebie . Nie bedzie poprawy, wiej od nego, albo go wywal ze swojego życia.