Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flawiusz Aecjusz

Jakie są muzułmanki?

Polecane posty

Gość Flawiusz Aecjusz

Zwracam się z małą prośbą do pań, co znają islamski świat. Poznałem pewną muzułmankę (nie z zachodniej Europy) i wpadliśmy sobie w oko. Często się ze sobą spotykamy oraz piszemy do siebie. Jesteśmy ludźmi dorosłymi, pracujemy. Myślę, że oboje (a przynajmniej ja), chciałbym coś więcej. Ona mówi, że również, tylko religia pozwala jej tylko na przyjaźń. Mówi, że jakbym zmienił religię, to może wyjść za mnie. I chciałaby zamieszkać w swoim ojczystym kraju. Nie jest ona typową muzułmanką, co zakłada burki. Normalna kobieta, z wyższym wykształceniem. Zwracam się więc z pytaniem, jakie są muzułmanki i czy warto przyjąć islam (żadnych ramadanów się nie boję)? Czy warto się związać z taką kobietą? Osobiście jestem tylko katolikiem na papierze, więc zmiana religii nie jest dla mnie jakimś problemem, bardziej obawiam się zmiany miejsca życia.

Gość Flawiusz Aecjusz
Takie zwyczaje są chyba u Żydów.

Gość Flawiusz Aecjusz
Ale naprawdę nie ma tu pań znających realia muzułmańskie?

Gość yoox
trzymaj się z dala od tej zarazy

Gość a co ma ksiądz do tego?
ograniczone

Gość Flawiusz Aecjusz
Raczej to nie jest pani z haremu, skoro ma wyższe wykształcenie i zna swoją wartość. No i zadaje się z niewiernym (czyli ze mną), naturalnie to tylko prawdziwa przyjaźń.

Gość trudno to przyjąć do wiadomośc
jako, że są pozbawiane łechtaczek, równie dobrze możesz sobie kupić lalkę, doznania takie same.

Gość Flawiusz Aecjusz
kretyni

może być dmuchana

Gość Flawiusz Aecjusz
Proszę o udzielanie się osób, co znają świat muzułmański nie ze szklanego ekranu.

przeczytaj sobie głąbie na wirtualnej polsce o obrzezaniu kobiet

Gość to już lepiej
''trzymaj się z dala od tej zarazy'' yoox, ty zasrany rasisto!!! sam jesteś zarazą

Gość Prezes Rozalia
Tak tak, przejdź na Islam, a jak powrócisz do Chrześcijaństwa, to ci Szejk zetnie głowę. Zastanów się dwa razy, czy kobieta jest ważniejsza od twojego życia 🖐️

Wy prawie wszyscy jesteście popierdoleni jacyś Ale ona o tej zmianie religii w jakim kontekście mówiła? Bo będąc muzułmaninem w islamskiej społeczności to nie to samo co katolicyzm na papierku w Polsce. I w jakim konkretnie kraju mieszkać chce? Kraje muzułmańskie różnią sie bardzo między sobą, ale teraz nadchodzi powoli pokolenie takich właśnie wykształconych kobiet, które pewne sprawy traktuje nieco inaczej, jednak ważne jest z jakiej konkretnie kultury pochodzi i kim sa jej rodzice i rodzina

Muzułmanki są wspaniałymi kobietami, które są tłamszone przez mężczyzn. Znam wiele takich kobiet i często jest mi ich żal, bo rzadko kiedy się realizują i są szczęśliwe. No ale tak jest ze starszymi pokoleniami. Jeśli chodzi o młode, takie ktore wychowały się z dala od tej kultury to są takie jak cała reszta kobiet. Islam i cały ten ramadan- wątpię, że żyjąc w Polsce byś go przestrzegał. I jak sam uznałeś-religia nie ma znaczenia. Powodzenia.

swego czasu w Niemczech miałem możliwość poznać muzułmańską kobietę, u kolegi mieszkającego w kontenerze. Niechcący weszłem do mieszkania gdzie mieszkali, myślałem, że wsadzi głowę do zamrażarki. Totalna głupota, i tylko żal tych biednych okaleczonych kobiet.....

Gość hgasj
zeby nie bylo ze tesciu wybiera ziecia to raz. dwa religia religia ale sa inne aspekty takie (jesli tam mieszkac) zona to nie kobieta! zona to tylko kolejna z zon.... to rzecz ktora jest karta przeta rgowa... zobacz na yt jak muzumanki jadly spagethii a zrozumiesz ze im NIE WOLNO na nic. tam kobieta jak mieszka i idzie w tym swoim ubraniu zamaskowana to jak chodzi przez targ ulica to zawsze znajdzie sie taki co ja zlapie za piersi tylek powaznie... zawsze sa bite.... byla glosna sprawa o muzumance tez na YT jest jak dostala kula w glowe za nic! tam mieszkac to musisz miec mocne nerwy. kobiety/zony sa uzyczane innym mezczyzna bo taka jest wola meza. jesli potrafisz kobiete traktowac jak rzecz to jedz. dziwne ze ona tam chce wracac. kiedys poznalam Pana bdsm uwielbial islam... bo kazdy wie ze tak kobieta jest traktowana jak suka....

Gość Palos Park
Napisz jakiejnarodowości jest Twoja znajoma. TO wiele znaczy. Każdy kraj w której religią jest islam jest różny. Nie można porównać Arabii Saudyjskiej z Turcją np. Ktoś wyżej napisał, że muzułmanki nie golą się w intymnych miejscach. Widać nie wie nic! A skąd pochodzi depilacja cukrowa? Wiesz, ze juz w haremach kilkaset lat temu kobiety stosowały depilację? W Europie sobie tego nie przypominam..... A depilacja brwi nitką jedwabną? Ale z kim my tu gadamy? Same gimnazja tu siedzą co to jeżdzą na wakacje na Mazury i do Zakopca i gówno wiedzą o świecie. Nawet ksiązek nie czytają zeby wiedziec cos wiecej niz to co na lekcjach.

Palos Park wydaje mi się że zalezy o jakie kręgi chodzi z tym goleniem (ale tez znam jako te które musza byc pozbawione owłosienia przynajmniej w dniu ślubu) ale to chyba najmniej ważne Większosc ludzi kieruje sie stereotypami o islamie i uważa się za najmądrzejszych z mądrych, w takim razie niech wytłumaczą mi dlaczego młode, białe, wykształcone Europejki przechodzą na islam i ba nawet poddają się z własnej woli (nie maja muzułmańskiej rodziny ani narzeczonych) noszeniu burki itp A takie zjawisko jest coraz częściej spotykane

ważne jest państwo z jakiego pochodzi. Arabia Saudyjska, koszmar totalny, Indonezja, na pewno okaleczona (obrzezana), Pakistan, szkoda gadać.....

Ponadto uważam, że pytanie autora tego topiku jest co najmniej debilne. To tak jakby zapytać jakie sa katoliczki:-O Czlowieku rób to, co uważasz za słuszne.

tutaj jest super atrakcyjna muzułmanka...jest na prawde cudowna i ta uroda...pewnie by ci sie spodobała

Gość gfq
kultura.... kobieta z natury jest uległą... nie wyszystkie kobiety poddaja sie temu urokowi ale sa takie ktore widzac przystojnego cholernie mezczyzne pewnego siebie zgadzaja sie na islam myslac ze one nie beda tak traktowane.... a tacy mezczyzni maja dwie osobowosci wsrod obcych dla swojej kobiety jest wzorowym mezem kulturalny kochajacc z nim sam na sam w domu tay a bedaki traktuje jak szmate jak prostytutke .... dla nich seks przemoc to jest podstawa... czesto "zona" do meza ma sie zwracac po przez "Panie.."

Gość Palos Park
Masz trochę racji Chantalka. Gdyy zapytac na forum w Syrii np jakie są katoliczki? warto je poderwać? TO jakie bylyby odpowiedzi? ALbo: do oltarza musza isc jako dziewice bo przeciez jak wszedzie w bialej sukni i dlugim welonie, co niedzielę trzeba bedzie biegac do kosciola na sumę, świecic samochód, chrzcić dziecko i trzeba przed slubem przejsc na jej religię. Ale mogą byc tez takie wypowiedzi: puszczalskie bo to Europejki, nie szanują się, mają gdzieś religię, są wolne, ciezko je trzymac w ryzach....;) Wszystko zalezy skad jest ta dziewczyna, z jakiego domu pochodzi, z jakiej czesci danego kraju jest, z miasta, ze wsi? jacy sa jej rodzice co robią, co robi jej rodzeństwo itpd itp. Tego powinienes sie sam dowiedziec. Jest ciemna strona tych niby "grzecznych" muzułmanek" , ale nie bede o tym pisac.