Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata26lat

praca czy związek?

Polecane posty

Gość małgorzata26lat

witam serdecznie... jestem teraz przed trudnym wyborem... może zaczne od poczatku.... Ukończyłam prawo na Uniwersytecie Wrocławskim... w trakcie studiów wyszłam za mąż... mój mąż pracuje jako inzynier we Wrocławiu, ma mieszkanie i pochodzi z tego miasta ... ja natomiast jestem z Nowego Sącz ( małopolska), tak więc po studiach mój wujek załatwił mi aplikacje ale w krakowie, jest sędzia okręgowym w Nowym Sączu więc miał takie możliwoście, jednak we Wrocławiu nie mógł mi załatwić z oczywistych przyczyn... nie zna tutaj nikogo z branży... tak więc jestem teraz postawniona przed trudnym wyborem, mąż zarabia tutaj naprawde dobre pieniądze, i co najważniejsze pracuje w międzynarodowej firme, jednak nie funkcjonuje ona na teraznie krakowa, zresztą tam budownictwo nie rozwiła się tak szybko jak tutaj... co Państwo zrobiłoby na moim miejscu? jestem ciekawa Waszych zdań, opinii

Gość poszlabym na aplikacje
do krakowa. Inaczej nic Ci po tych studiach. To pare lat. Bedziecie zwiazkiem na odleglosc. W przyszlosci to sie zmieni. A poki co to co? Chcialabys teraz dorabiac sprzatajac po domach? ;) nie mam nic do tej pracy. Ale chyba nie po to szlas na studia prawnicze ;)

Gość ina-ana
idź na aplikacje, 3 lata w krakowie , następnie wrócisz i jesteś KIMŚ

Gość to już lepiej
zgadzam się z ina-ana, najlepiej idź na aplikację

Gość bele de jour
absolutnie idz na aplikacje. Może w tym czasie firma męża aotowrz filię w Krakowie, a jeśli nie to przecież Twoja aplikacja nie będzie trwać wiecznie. Z tego co wiem ciężko się dostać na aplikację, więc nie marnuj szansy