Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdtta

chce sprzedac dziewictwo-bede zalowac?

Polecane posty

Gość serdtta
tego nie moge napisac

Gość zrob sobie dobrze i przestan
jeczec, zajimj sie intensywnie sportem

Gość serdtta
bo kolezanki smieja sie ze nadal jestem dziewica dlatego chce sie tego pozbyc..... zadowoleni?

Gość kot13
to ja Ci powiem autorko już na koniec- jest Ci źle - nie wiem z jakiego powodu , nie wnikam. Jeśli to zrobisz zafundujesz sobie nieodwracalnie bardzo traumatyczne wspomnienie. A traumatyczne wspomnienia ( w przeciwienstwie do miłych które zapominamy)mają to do siebie ze zapisują się w takiej częsci mózgu zwanej hipokampem - to takie małe zabezpieczenie przed np ponownym wsadzaniem łapy do ognia- atawizm , nazywaj jak chcesz. I raz zapisane są niemożliwe do zapomnienia. Można z nimi tak lub inaczej sobie potem radzić na kozetkach u psychologów i psychiatrów ale zostają bo taka jest nasza budowa. Ty chcesz z niewiadomych powodów to sobie zafundować. Znam bardzo namiętną osobę która straciła dziewictwo w wieku lat 30tu , ma teraz rodzinę i 2 maluchów i jakoś jej nie ciążyło- a była osobą bawiącach się w klubach , niestroniącą od facetów - tyle że wierzącą i już. Chcesz sobie zapewnić traumę na resztę życia- rób jakchcesz. Tylko się potem tu nie żal.

Gość glupim kolezankom powiedz, ze
masz to juz za soba

Gość kot13
a koleżanki zmien bo źle CI życzą.

"bo kolezanki smieja sie ze nadal jestem dziewica dlatego chce sie tego pozbyc..... zadowoleni?" Jestem tylko zaskoczony. Takim powodem. I Twoją krótkowzrocznością... Ciekawe CO POWIESZ koleżankom, jak zapytają Cię o to jak to się stało, że nie jesteś już dziewicą? Wiadomo, że będą pytać o szczegóły, o faceta, itd. Oczywiście - możesz nie powiedzieć NIC. Być tajemnicza. Ale jak wówczas udowodnisz, że już nie jesteś dziewicą? POkażesz im zdjęcie miejsca po błonie czy może uwierzą Ci na słowo? Bo jak na słowo... to równie dobrze możesz powiedzieć, że w tej chwili nie jesteś dziewicą... A tak całkiem dodatkowo: Sprzedając dziewictwo i inkasując sporą należność jest pokusa, aby potem zrobić to: ---- http://www.chirurgia-plastyczna.tv/cenniki/odtwarzanie-bony-dziewiczej-hymenoplastyka ---- 1750zł i można jeszcze raz... cieszyć się równowartością miesiąca/dwóch pracy.

Gość Dziewica_22____
Radzicie jej ze swojej wlasnej perspektywy - a tak naprawde jaka ma gwarancje, ze ktos sie pojawi? Zadnej. Jestem dokladnie w takiej samej sytuacji - nie umiem kokietowac, podrywac, robic jakis znakow. Jestem osoba towarzyska i mam mnostwo znajomych, ale od zawsze bylam traktowana jak kumpel - niezauwazalna. Mozna sie z nia pobawic, ale tylko jak z kolezanka, nic wiecej. Studiuje dwa kierunki, gdzie poznalam mnostwo osob i tak NIKT sie mna nie zainteresowal. Nawet na randce nie bylam. A tez nie jestem pierwszej swiezosci - mam 22 lata i nic nie zapowiada sie na zmienienie mojej sytuacji. Ile mozna czekac, zeby ktos laskawie sie mna zainteresowal? Tez nie chcialabym umrzec jako dziewica, ale na to sie zanosi. I prosze nie mowcie mi, ze zycie jeszcze przede mna itd. To wasze spojrzenie - osob, ktorymi sie ktos interesowal, wchodzacych w zwiazkich. A nie osoby od zawsze pomijanej bez jakiegokolwiek doswiadczenia. W wieku 30 lat mialabym sie uczyc chodzic za raczke? Jak zbudowac w takim wieku dojrzaly zwiazek bez zadnego doswiadczenia?

Gość kot13
szukanie dziury w całym- ale gra byłaby warta świeczki gdyby cena za dziewictwo przekraczała cenę zabiegu:-) choćby o te 50 zł. Wtedy jednak sama utrata dziewictwa byłaby warta pięc dych. Niewiele jak za taką jazdę :-) :-)

Gość Dziewica_22____
Widać, że nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi. Cóż nie jesteś w stanie zrozumieć moich uczuć, jesteśmy z innej ligi.

Gość kot13
naprawdę , nie wierzę że to czytam. a przepraszam czy dziewictwo jest jakimś murem odgradzającym od budowania związku? od poznawania facetów? na litość boską dziewczyny może przestancie czytać Brawo i zacznijcie jakoś się ogarniać....Bez urazy..

Gość kot13
zapewne jesteście z innej ligi, w to nie wątpię....

Gość serdtta
z tymi smiejacymi kolezankami to nie ja tylko podszywacz.. ja nawet kolezanek nie mam...

"nie jesteś w stanie zrozumieć moich uczuć, jesteśmy z innej ligi." Niewątpliwie. Jeśli wydaje Ci się, że sprzedaż dziewictwa zaprowadzi Cię do ekstraklasy... Po prostu szkoda, że młoda kobieta na własne życzenie raz na zawsze chce sobie nasrać w życiowrys własnego sumienia.

Gość kot13
no tak - w takim układzie rzeczywiście to interes życia:-) ile to pensji średniej krajowej?

Gość serdtta
ja majac 22 lata juz wiedzialam ze juz nie znajde teraz mam 25 i nic sie nie zmienilo...

Gość Dziewica_22____
Niewątpliwie. Jeśli wydaje Ci się, że sprzedaż dziewictwa zaprowadzi Cię do ekstraklasy... Po prostu szkoda, że młoda kobieta na własne życzenie raz na zawsze chce sobie nasrać w życiowrys własnego sumienia. Nawet nie zauważyłeś, że nie jestem autorką tego tematu i nie zamierzam sprzedawać swojego dziewictwa. Po prostu rozumiem uczucia autorki i też przy okazji chciałam się wyżalić. Czytaj ze zrozumieniem i bardziej uważnie.

Gość kot13
autorko- domyślam się że Twój problem jest duży i wcale nie jest nim dziewictwo, ale jak to zrobisz będzie jeszcze większy. a pieniądze( o ile je dostaniesz) rozejdą się nie wiadomo kiedy.

Gość kot13
dziewico22 - czytamy ze zrozumieniem.

Gość g4
Autorka to typowy produkt naszych czasów - nie potrafi myśleć, bo robi to za nią głupie społeczeństwo, które uważa, że bycie dziewicą to "obciach".

Gość Dziewica_22____
Faktycznie kiedy pod cytatem z wzietym z mojej wypowiedzi znajduje sie pelna zalu wypowiedz o sprzedazy dziewictwa.

Gość Dziewica_22____
Chcialam jeszcze cos wyjasnic - nie wiem jak autorka, ale dla mnie obciachem nie jest to, ze jestem dziewica, ale to, ze nikt nigdy mnie nie chcial. Nie marze o super sexie, ale o tym aby ktos mnie zlapal za reke, przytulil, zabral na spacer, interesowal go co u mnie, abym miala sie o kogo troszczyc, miec z kim przezywac smutki i radosci, ale niestety nie jest mi to pisane. I tak czuje sie przez to gorsza - nie przez to, ze jestem dziewica ale przez to, ze nikt mnie nigdy nie chcial.

Gość kot13
"A tez nie jestem pierwszej swiezosci - mam 22 lata i nic nie zapowiada sie na zmienienie mojej sytuacji." GROZA, GROZA , GROZA....

Gość serdtta
w wieku 19 lat zmienilam zycie kolejna zmiana byla w wieku 22 lat te zmiany w zyciu nie przyniosly mi tego czego chcialam... nie mam juz sily tak zyc moze wlasnie jest mi potrzebna zmiana tak wielka...

Gość kot13
to nie jest jeszcze powód do fundowania sobie traumy , utrata dziewictwa nic w tym względzie nie zmieni...

Gość 2 live 2 die
"nie mam juz sily tak zyc moze wlasnie jest mi potrzebna zmiana tak wielka...' z dziewicy w kur wę

Gość serdtta
Dziewica_22____ -jak ja CIE rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!