Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdtta

chce sprzedac dziewictwo-bede zalowac?

Polecane posty

Gość Dziewica_22____
Nie, ale nie jestem odludkiem i jak znajomi wychodza to ja tez. Chociaz wole domowki, ale nie jestem potulna kobieta, jakas strasznie romantyczna itd.

Gość zajebisty27
a jaki powinien być dla Ciebie taki wymarzony facet, pytam tak ogólnie, z ciekawości powiedzmy :)

Gość Dziewica_22____
Nie będę się przecież az uzewnętrzniać na ogólnodostępnym forum:P

Gość zajebisty27
nie, no racja fajna z Ciebie dziewczyna, mam wrażenie

Gość Dziewica_22____
Dzięki za miłe słowa

Gość zajebisty27
tylko tak jak wczesniej powiedzielem to musi byc tak, ze wszystko się rozpieprza o fizyczność, chemię, jej brak chyba ze się mylę po prostu ludzie moga się swietnie dogadywać w sferze psychicznej ale żeby się jeszcze sobie spodobali wzajemnie fizycznie to szanse sa niewielkie

Gość zajebisty27
podkreslam WZAJEMNIE, bo dziewczyny tez tak oceniają, natury nie oszukasz

Gość Dziewica_22____
Jeśli wszystko idzie w stronę fizyczności to dobrze, że z taka osoba mi nie wyszlo - jest dla mnie płytka. Może będę sama do końca życia, ale cóż wole to niż quasimiłość bo facetowi spodobał się mój tyłek...

Gość zajebisty27
ten nazwijmy to dobór jest na poziomie podswiadomym czyli ze niby dla Ciebie nie ma znaczenia wygląd, może świadomie nie, ale podswiadomie myslę że ma

Gość Dziewica_22____
I natura nie mam tutaj nic do rzeczy - jesli tak bardzo chcesz sie jej trzymac to chyba wiesz, ze jesli to co zakladasz byłoby prawdziwe to podobałaby ci się każda kobieta podczas owulacji? Obecny kanon piękna wyznaczyły media, jeśli ktoś za tym ślepo podąża to dla mnie nie jest zbyt bystry. Jeszcze 20 lat temu ideał piękna był zupełnie inny, a mimo wszystko kobiety się podobały. Nie zwalajcie na naturę tego, że łykacie to co podają media na tacy.

Gość zajebisty27
akurat mam szczególny gust i niewiele kobiet podpada pod ten typ, tak że teoria z owulacją odpada

Gość Dziewica_22____
Niestety nie zrozumiales kompletnie mojej wypowiedzi. Zakladanie jakiejs natury, podswiadomych wyoborow nie ma jakiegokolwiek sensu, nie ma na to zadnych dowodow.

Gość zajebisty27
jest - w postaci budowy mózgu, ta część mózgu odpowiedzialna za uczucia działa na poziomie podświadomym i jest identyczna jak u gadów - nie zmieniła się od milionow lat skoro zwierzeta dobieraja sie podswiadomie to ta czesc mozgu dziala niezaleznie od świadomości możesz sprawdzić przekrój mózgu człowieka - jądro migdałowate, podwzgórze, te najstarsze struktury są IDENTYCZNE jak u gadów

Gość Dziewica_22____
Działa na podstawie feromonów jak coś - nie ma nic wspólnego z wyglądem fizycznym. Zreszta nie ma co sie klocic - dla mnie facet ktory patrzy na wyglad jest skreslony, chyba mam prawo miec wymagania jakies prawda?

Gość coooon
nie badz szmata. Jestem facetem ale przespal bym sie z dziewczyna tylko z milosci i jeli ona by naprawde chciala!!!!!!!!!!!!!

Gość zajebisty27
ale ja sie nie kłócę tylko mowie o pewnych uwarunkowaniach które NIESTETY mogą determinowac pewne wybory wcale mnie to nie cieszy, raczej smuci może idziemy już spać?

Gość Dziewica_22____
Ale jeśli mam być drobiazgowa to zwierzęta wcale nie dobierają się w pary - samiec bierze dowolną samice w wieku rozpłodowym, jedynie niektóre gatunki łączą się w pary na jakiś czas, aby wychować dzieci. Dla psa nie ma znaczenia jak wyglada suka. Ja jeszcze nie ide spac, ale zycze milych snow.

Gość zajebisty27
na mnie juz pora, pa

Gość coooon
wiesz jesli dziewczyna jest dziewica w tym wieku ztn ze sie szanuje nic wiecej. Ja takie szanuje nadam do nóżek:) szkoda ze nie ma wiecej takich jak ty

Gość a kto by chcial taka stara
szmate? bo tylko szmata na powaznie moze sie nad tym zastanawiac 🖐️