Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladylady123

REKLAMACJA SWETRA STRADIVARIUS

Polecane posty

Gość ladylady123

Witam. Piszę tutaj gdyż liczę na choć jedną konkretną odpowiedź ;) Przed wczoraj zakupiłam sweter w sklepie marki stradivarius. Dziś ubrałam go pierwszy raz. Sweter dość cienki, długości za pupę. Problem polega na tym że po 2 godzinach siedzenia w szkole rękawy swetra i dół zrobiły się jak szmata ;/ powypychane, porozciągane, poszerzyły się...wygląda to jak flak . jestem bardzo wściekła gdyż zapłaciłam za to gówno 100 zł. i teraz pytanie, czy mam prawo do reklamacji?? bo nie stać mnie na kupowanie swetrów na 1 dzień użytkowania. on się nadaje teraz do wycierania podłogi co najwyżej.

Gość ladylady123
hej hejjjj pomocyyyy

Gość ona nie moze byc normaln
mysle ze masz prawo. tego typu ubrania z zasady nie sa jednorazowe.

Weź paragon, metkę i idź do sklepu, zapytaj. Postaraj się tylko, żeby nie było śladów użytkowania, czyli plam na przykład. Może przyjmą reklamację.

Gość shazz
masz pełne prawo do reklamacji. bierz paragon, sweterek tragicznej jakości i leć do sklepu

Gość ladylady123
okej dzieki za odpowiedz. czekam na kolejne , jutro jak tam wpadne musze przedstawic jakies argumenty. już je mam, ale może jeszcze jakieś zdobędę tutaj ;p

te ktore masz sa wystarczajace - po dwoch godzinach noszenia ze swetra zrobila sie szmata.

Gość antonina_18
niestety nawet nie masz po co iść. taki materiał. wątpie czy by ci zwrócili kasę jak byś miała metkę. tak chodziłaś w nim ,z skąd oni mają wiedzieć czy go nie prałaś czy nie wycierałaś nim podłóg

Gość ladylady123
brudnego swetra bym do reklamacji nie zaniosła, a ślady użytkowania będą to w tym wypadku powypychane łokcie i dół swetra. zresztą reklamuje się rzecz używaną z reguły, przy zwrotach nie może być śladów użytkowania;p

Gość ladylady123
tak kupiłam sweter za stówe żeby wycierać nim podłogi...weź mnie nie rozśmieszaj ;) jakbym aż tak srała kasą to bym go wyrzuciła a nie szła go reklamowac.

antonina, jestes w bledzie. taki material czyli jaki - chujowej jakosci. czyli nie wart 100 zł. jakby to byl sweterek za 10 to rozumiem ze nie ma po co isc, ale stradivarius to niby taka fajna marka a tu takie cos?

Gość ladylady123
ciekawe co mi powiedzą..