Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaczegoOnToRobi

Wyszedl i nie wraca

Polecane posty

Gość nie do wiary!!!
To on coś ma z główką... na prawdę. Chyba jesteś dla niego za dobra. On ma jakieś swoje dzieci?

Gość DlaczegoOnToRobi
Wlasnie zastanawiam sie o co tu chodzi.Tak ma juz dorosle dziecko z pierwszego malzenstwa.Jest 10lat rozwiedziony.Myslalam,ze taki mezczyzna chce miec rodzine.Ja bardzo chcialam...

Gość zdzichhhh
i nie wróci

Gość DlaczegoOnToRobi
To odlozenie sluchawki dwa dni temu.Dzis znowu wyszedl wkurzony niby,ze zle dziecko wchowalam..Rano byl taki mily.Nie rozumiem tych zmian nastroju.

Gość DlaczegoOnToRobi
Nie wiem czy pozwole,by wrocil.Mam tego powoli dosc.

Gość nie do wiary!!!
Może przekwita ;) Kryzys wieku średniego... Nie ale tak na serio myślę, że ktoś mu coś doradza i nie konkretnie na Twoją korzyść, może rozmawia o Tobie z kolegami przy piwku? Ja ostatnio miałam ze swoim facetem awanturę, a że ja rzadko daję za wygraną to robiłam dość nieprzyjemne zarzuty, a on będąc pod wpływem % mówił, że przebywanie z kolegami to coś tak niezwykle wspaniałego-aż mu poleciały łzy! no mówię Ci patologia, tak się wtedy wk...am że myślałam że ducha ze złości wyzionę- weź tu zrozum... Mam też często mówione, a inne dziewczyny dla swoich mężczyzn robią takie i takie rzeczy, i pozwalają na to i na tamto- i już wychodzą wady, bo Ty masz troche inny charakter..

Gość DlaczegoOnToRobi
Mamy male dziecko.Powinnien tez czuc sie za nie odpowiedzialny.Czy tylko ja mam siedziec z dzieckiem od rana do wieczora ?

Gość znam ten problem
posluchaj,ja tez mialam kiedys takiego faceta,wychodzil kiedy chcial,krecil,albo sie klocil specjalnie zeby mogl z kumplami po kafejkach latac ,pic i cholera wie co jeszcze,meczylam sie przeszlo 2 lata,az powiedzialam dosyc,zakonczylam ten chory zwiazek,bo co to za facet jest ktory szlaja sie po nocy zostawiajac swoja kobiete sama w domu,jak juz dawno wyszedl to wiadomo ze na noc nie wroci,przechodzilam przez to i ci naprwade wspoczuje,to jest chory zwiazek,nie zaluje ze go zostawilam,powodzenia

Gość DlaczegoOnToRobi
Nie wiem jak mozna tak strzelic focha,wyjsc i sie nie odzywac.Chyba mu to pasuje....i wie,ze ja bede z dziecmi w domu.

Gość nie do wiary!!!
No to wychodzi, że tylko wykorzystuje to że macie razem dziecko, właśnie przez nie Cię lekceważy- bo pewnie i tak nie odejdziesz... Jest niepoważny. Gdzie on może przebywać teraz skoro go nie ma? Zero szacunku, w ogóle się z Tobą nie liczy..

Gość opamietaj sie kobieto
facet zachowuje sie jak sztubak,jak ty moglas zwiazac sie z kims takim,jak on cie traktuje,toz to egoista,on dobrze wie ze mu wybaczysz,uwazaj czy aby nie spedza tego czasu z inna kobieta,albo ma cos z glowa albo szuka wrazen gdzies indziej ,bo mu moze takie zycie zbrzydlo

Gość marek639
jedna odpowiedz,facet ktory kocha i szanuje swoja kobiete tak sie nie zachowuje,tak ze lepiej sie zastanow dobrze nad tym zwiazkiem

Gość DlaczegoOnToRobi
Niestety tez dochodze do wniosku,ze mnie nie kocha.Zawsze go jakos tlumaczylam...:(

Gość nie do wiary!!!
On miał chyba jakieś zwarcie na stykach, zachowuje się jak stary kawaler bez zobowiązań i obowiązków, po prostu łaskę Ci robi, że zaszczyci Cię swoją obecnością...On wyraźnie szuka pretekstów.

Gość nie do wiary!!!
Normalnie bym go naprawdę.....Wie że Ty sama na jego łasce, szukasz oparcia i jeszcze własne dziecko się nie troszczy.

Gość DlaczegoOnToRobi
Nie jestem na jego lasce.To nie tak,ze on mnie utrzymuje...Ja potrzebowalam kogos bliskiego.Teraz chwilowo mam klopoty finansowe.W tym tygodniu ma sie to wyjasnic.Normalnie jestem niezalezna finansowo od niego.

Gość DlaczegoOnToRobi
Pierwsze malzenstwo bylo nieudane.Myslalam,ze teraz bedzie lepiej.Widzialam w nim doroslego faceta...

Gość nie do wiary!!!
Na łasce- właśnie chodziło mi tu o uczucia ;)

Gość nie do wiary!!!
Ci faceci- duże dzieci bawidamki i nieodpowiedzialni!

Gość DlaczegoOnToRobi
Te powody dla ktorych nie wrocil na nac 2 dni temu i dzis sa przeciez idiotyczne.

Gość DlaczegoOnToRobi
Po pierwszym rozwodzie balam sie zwiazac z nim finansowo.Pierwszy robil dlugi itp.Widze,ze mialam racje,by nie ufac pod tym wzgledem.Gorzej z uczuciami.Jak ktos wyzej napisal on mnie nie szanuje i nie kocha.

Gość DlaczegoOnToRobi
Wiem,ze powinnam sie z nim rozstac.To nienormalne,by wyszedl nagle(bo starszy syn byl niegrzeczny)i nieodzywal sie od godziny15.!

Gość nie do wiary!!!
Oczywiście, że tak jak nie podobało mu się zachowanie Twojego syna wcale nie musiał wychodzić, no chyba że irytuje go to że może rzadko jesteście sami...bo już na prawdę nie wiem, ale sama powiedziałaś że powody są raczej błache, co musi niepokoić...

Gość DlaczegoOnToRobi
Chyba masz racje,ze szukal pretekstow. Znowu moze rano napisze i przeprosi..Czy nie powinnam tego pierwsza zakonczyc ?

Gość DlaczegoOnToRobi
Jak znowu go przyjme to tak jakbym godzila sie na takie traktowanie...

Gość DlaczegoOnToRobi
Nie wiem gdzie jest i co robi.Nie wiem co bedzie jutro.Planowalismy wspolny wyjazd.Nie chce czekac od rana czy i kiedy sie odezwie..!

Gość nie do wiary!!!
Posłuchaj, wydaje mi się, że powinnaś z nim najpierw porozmawiać, a nie od razu kończyć znajomość. Przede wszystkim czego on od ciebie oczekuje i w ogóle co się dzieje. Powiedz mu że nie możesz zrozumieć dlaczego rzeczy które kiedyś nie stanowiła dla niego przeszkody już są tak nie wygodne. Czy to się zmieni, czy nadal będzie Cię lekceważył i unikał obowiązków, bo żadna kobieta Takiego zachowania sobie z pewnością nie życzy i nie jest królewną żeby się obrażać.

Gość nie do wiary!!!
chodzi o to że on nie jest królewną ;)

Gość DlaczegoOnToRobi
Nawet jesli sie zdenerwowal to mogl sie przeciez odezwac.Dziecko chodzilo i wolalo-,,tata''.Widzialo,ze wszedl,ale nie zauwazylo kiedy wyszedl...On zachowuje sie idiotycznie.Gdyby chcial rozmawiac to by sie odezwal.Ja mysle,ze cieszyl sie na wolny wieczor.

Gość DlaczegoOnToRobi
Nie bede odzywac sie pierwsza,ze chce porozmawiac.Mysle,ze nudzi mu sie w domu,ze jak ktos napisal mi ,,szuka wrazen''. Nie widze naprawde,by mu na mnie zalezalo.