Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierdoła ze Szczecina

Zostałam samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

W czwartek przyjechałam do akademika do Szczecina, dziś były wykłady, jutro nie ma, a ja dopiero w sobotę wrócę do domu :( Nikogo tu nie znam, na wykładach ludzie skupili się tylko na pisaniu, próbowałam zagadywac i doopa! Straszne sztywniaki. Na dodatek nie mam telewizora, nie wiem skąd zamawiac obiady i do kogo gęby otworzyc. pierdo le :( sory, musiałam się wyzalic

Gość Mirek ze Szczecina.
idz do Pasibrzucha tam tanio i smacznie mozna pojesc

Gość immmposibble
na jakiej uczelni studiujesz?

ale ja szukam czegoś co dowozą do akademika i nie ma :< a jak jest, to trzeba za minimum 20 zł zamówic. plus 5 zł dojazd jasny gwint. a po mieście nie orientuję, więc bym pasibrzucha nie znalazła

Na US

Gość Mirek ze Szczecina.
Google no bolą by wpisac nazwe i dowiedziec sie gdzie jest Pasibrzuch a jest w samym centrum Szczecina doope przewietrzysz pogoda jest ładna jak na te porę roku a nie siedziec w czterech scianach

Gość Valdi48
to pizza wpisz na google i bedziesz wiedziala i tel podają koorwa studentka a ciezkie ma myslenie

Po pierwsze, google musiałoby mapę załadowac, a mam za słaby net A po drugie, kurwa, od 3 dni szukam na google i wszędzie minimalna kwota 20 zł, marudo. Pizza, catering, cokolwiek. Zostanę na kanapkach :]

Pogoda wcale nie jest ładna, dziś wiało, że hej, a mam letnią kurtkę bo mnie nie stac jeszcze na zimową. Za dużo poszło na potrzebne duperele

Gość kattka11111
poznasz kogoś po wykładach jak będziesz z ludźmi z grupy, będzie was mniej

Gość januseer
z choinki sie urwałas czy co? chyba ze wsi pochodzisz gdzie chcesz ponizej 20 zeta by ci przywozili bez oplaty dowozowej no pomyśl dziewczyno rusz tylek i przedz sie do miasta jak tutaj wyzej napisał Mirek wtedy zaplacisz taniej

Trzeba czekac do cwiczeń :) Oby bo ja nie umiem byc samotnikiem

Gość Lone Wolf
no nie przesadzaj troche tam wiało ale i slonce swiecilo wiec nie było aż tak zle z ta pogodą ty chyba nie wiesz ze mamy juz jesien

Gość kattka11111
wszyscy na początku są, ale się zgadacie

Owszem, u mnie w rodzinnym miasteczku dowozy są w cenie za 13 zł nawet. Przejdzcie się na golasa po ogródku i powiedzcie jak było. Ja tak miałam dziś w tej głupiej kurtce :/

Słońce miło świeciło przez okno :) Na zewnątrz wiatr mi je przysłaniał moimi roztrzepanymi włosami

W ogóle to byłam zmuszona zamówic taxi (niestety, taki wydatek ;/) a taryfiarz nawet nie trafił na podaną ulicę po mnie. Taksówki nie powinny miec pozwolenia na interes jeśli nie znają rozkładu ulic :/

Kolejni mnie zostawili :( Och Wy!

Gość Lone Wolf
jak jestes mało przewidująca i nie myslisz ze trzeba bylo wziac cos cieplejszego do ubrania ciekaw jestem co zrobisz jak w najblizszy poniedzialek lub wtorek temperatura spadnie ponizej 10 C ma byc deszczowo i mocno wiać to jak wyjdziesz na wyklady-cwiczenia na golasa?

Gość Lone Wolf
acha taxi bedziesz jezdziła na wyklady rozumiem

Gość Tadzio z Marysiowa
taaa na taksowke ja stac a na to by zaplacic za dowóz zarcia juz jej nie stac ogarnij sie laska bo sama nie wiesz czego chcesz

Niee, taxi z uczelni do akademika, musiałam sie spieszyc, to jednorazowy wypadek. Normalnie mnie wozi kuzyn. Ale ponury jest. Witaj Kulturo. U mnie w akademiku nie ma chyba, chociaż obok jest restauracja ale niedobra i w tym problem :( wybredna jestem. Ja wole frytki, hamburgery, karkówki itp :P

Na prawie ------------------------------- Tadzio z Marysiowa taaa na taksowke ja stac a na to by zaplacic za dowóz zarcia juz jej nie stac ogarnij sie laska bo sama nie wiesz czego chcesz ------------------------------ Facepalm

Zrobic trzeba petycję, aby z macdonaldów wozili do klientów :)

W jednej wprowadzili właśnie dania z grilla ale nie jestem pwena gdzie chyab prz placu szarych szeregów (nie chodze ale jak wracam to widzę) a tak w ogóle jestem 3klasistką i mieszkam na stancji

Uwielbiam kiełbaskę z grila. Idealnie przypieczona... Aż mi w brzuchu zaburczało, a pod ręką mam tylko nektarynkę. Cóż, wyobrażę sobie, że to kiełbaska :p

Gość piekna Helena
najlepiej jakby co macdonaldsów przysylali samochody i zawozili do swoich knajp a po skonczonym jedzieniu odwozili do domu za friko