Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a w doopie z takim zyciem

mam kurva dosc

Polecane posty

dosc wysluchiwania jaka to ja jestem zla.Cokolwiek kurva nie robie zawsze jest zle.Polamana ani garbata nie jestem znajde sobie kogos kto mnie uszanuje i doceni.I choooj wam wszystkim w dooope meskim szowinistom.

nie pojde spac bo jestem za bardzo wkurwiona

bo kurva wiecznie mu zle jest.Jak jest w PL to narzeka,ze jest choojowo jak jest w UK to narzeka,ze chooojowo.Chce wrocic do PL ale jak wroci bedzie plakal,ze w UK bylo lepiej.Jak pracuje to narzeka,ze pracuje,a jak nie pracuje to narzeka,ze mu zle.Jak ma lepsza prace to narzeka,ze z debilami pracuje jak ma gorsza to narzeka,ze dla debili pracuje.Narzeka,ze seks odkad poszlam do pracy jest tylko raz w tygodniu ale kiedy przychodzi weekend idzie z kolesiami na browara.Jak nie pracowalam,bo siedzialam z naszym dzieckiem w domu to bylo zle,ze nie pracuje,a on pracuje.Jak ja poszlam do pracy,a on byl na bezrobociu,bo zmienial prace(w nastepnym tygodniu zaczyna nowa prace) to znowu jest zle,bo za malo czasu poswiecam dziecku!!Jak ja codziennie po 10 godzin tyram siedze tam,bo jest duzo pracy przed swietami i musz etam robic nadgodziny.Jak mial kobite co mu napierdalala kotleciki mielone o dwunastej w nocy to mu nie pasowala,bo miala za duze dlonie.Jak teraz ze mna jest to tez mu nie pasuje,bo ja mu takich rzeczy jak ona nie robie.I jeszcze milon piecset sto dziewiecset powodow dla ktorych on uwaza,ze jestem za malo kobieca!No to niech sobie szuka tej kobiecej kobiety!Mam go w doooopie!Cale zycie przede mna.

jebnij huja o podłoge. po co z nim kurwa jesteś? żeby teraz tu narzekać?? rzuć frajera i po sprawie. Jak ja nienawidzę takich zjebanych facetów. Ble. nie wiem skąd się biorą takie elementy.

i jeszcze ciagle tyka moja rodzine jeszcze z nim wytrzymam pod jednym dachem jakis czas dopoki nie znajde mieszkania ale przysiegam,ze nie wytrzymam jesli wspomni jeszcze slowko o mojej rodzine to go pogryze!!!!!!!!!!!

Gość amingora
co za chuj z niego:O:O:O

Gość pogryź i podrap
już hoduj paznokcie :classic_cool:

no wlasnie nie wiem do czego on mi jest.To ojciec mojego dziecka ale jak nie umie zyc innaczej no to trudno.