Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojaaaaaaa

blagam o pomoc

Polecane posty

Gość tojaaaaaaa

Hej nie moge spac ,budze sie co godzine , a co jest przyczyna ? glupi akademik , w kotrym jest bardzo bardzo zimno ,zeby nie uzyc brzydkiego slowa . Pomyslalam sobie ,ze przeczytam ksiazke ,ale rece mi sie trzesa i zlewaja sie litery ! Za 4 godziny rozniose ich jak mi nie zrobia cieplych grzejnikow ! Sa zupelnie zimne ! Jak mozna cos takiego proponowac ludziom !!!!!! co mam zrobic zeby przetrwac do tej 8 ??

Gość tojaaaaaaa
taa piwko , umarlabym po nim z wyziebienia !

Gość seksowna kobietka
przeciez na dworze temperatura jest koło 10 stopni? to po co grzac? ty lepiej do lekaza i hormony zbadaj tudziez krazenie, o ile rzeczywiscie cała latasz z zimna. bo przy tych temperaturach to chyba nie jest normalne?

Gość tojaaaaaaa
na dworzu idiotko moze jest 10 ale u mnie - 10 !! nie rozumiem cie , jestes glupia jak nie powiem co , wiem jaka powinna byc temperatura wpokoju ty widocznie nie ! do szkoly idz moze ci powiedza! Siedze i trzese sie z zimna a ty mi wmawiasz ze tak powinno byc chora niedouczona dziewczyno ! place za cos to mam prawo miec cieplo w pokoju !

Gość tojaaaaaaa
moze .... ;/ zadna z was pomoc , ide sie utopic chyba , chociaz woda ciepla jest ...;/

Gość zdzichhhh
malenka podaj mi adres to przyjadę do tego akademika i cię rozgrzeje do czerwonosci

Gość tojaaaaaaa
to mi sie podoba :p podalabym ale po 23 nie mozna przyjmowac gosci :(

Gość zdzichhhh
ettam o 23 czy juz wszystko musi być postawione na głowie odrzuć te konwenanse

Gość trzeba...
wlaczyc wszystko co emituje cieplo. Palniki gazowe, czajnik elektryczny, zarowki, telewizor... Efekt gwarantowany :)

Gość seksowna kobietka
masz racje idz sie utop :classic_cool: a przy okazji wstap do psychiatry, bo cos bardzo emocjonalna jestes. zdarza ci sie bic ludzi? ;)

Gość tojaaaaaaa
nie jestem emocjonalna , nie lubie jak ludzie ida sobie ze mna w kulki :p ja bede im tu placic a oni postawia grzejniki dla picu . chcialam podziekowac za rade z tym piecykiem podjade dzis do galerii i kupie sobie ! Ale to nie zmienia faktu ,ze byla to moja najgorsza noc w zyciu :) Do teraz moj nosek jest jeszcze zimny ...:( No jasne ,ze trzymam sie zasad , ale fajnie byloby z kims pomarznac a ie tak samemu !

Gość tojaaaaaaa
do Sekswonej kobietki - nie chcialam cie obrazic ale nie moglam sie powstrzymac .i'm sorry. Wybacz :P Przykro mi ale nie mieszkam w slumsach tak jak niektorzy i raczej jestem przyzwyczajona do normalnej temperatury .. pozdrawiam

W Lublinie studiujesz ? Jak tak to się przyzwyczaj że może być zimno może nie AŻ tak no ale zimno może być.