Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgffhfg

zemsta za zdrade:(:((:

Polecane posty

Gość fdgffhfg

moj chlopak mnie zdradzil. po 5 latach bycia razem. on mi mowi przepraszam a mnie boli. nie chce byc juz z nim. do tego oklamał mnie nie tylko on ale i i jego rodzina ktora go kryla. zdradzal mnie z innymi laksami. kilkoma. wiem ze moze pwiecie ze mysle teraz irracjonalnie ale chce sie zemscic. cała noc płakałam. wiem ze z jedna z tych lasek poszedl w ten weekend na wesele na jego tata i siostra utrzymywali ze jest w domu a to spi, a to poszedl do garazu a to się kapie. teraz wiem ze klamali. wiem tez ze nie pierwszy raz. wiem ze moj chlopak spal z nia po tym weselu i nie chodzi mi tylko o jedno lozko. chce sie zemscic. pomozcie jak :(:(:(

Gość podam kilka przykładów...
Nie mścij się. Pokaż mu, że Ci już nie zależy, że masz go gdzieś i po prostu przestań się do niego odzywać. Nie warto naprawdę, maszcząc się pokażesz mu że nie możesz o nim zapomnieć a olanie i pokazanie mu że nie jest Ciebie wart będzie najlepszą zemstą. Tylko czasami mu nie wybaczaj bo on się nie zmieni a jego wspaniała rodzinka będzie się cieszyć że ma kogoś naiwnego, kogo można wykorzystać :o

Gość fdgffhfg
tak, mam go olac tak? wiesz ze to nie tak łatwo. ja bede siedziala i płakała po katach i przezywała a on bedzie sie dalej bawil z laskami. zadnej nauczki. nic. u mnie zawalil mi sie swiat a on bawi sie w najlepsze. chce sie zemsic, by mu w piety poszlo. nie chce by uszlo mu plazem, ze moze bez karnie mi takie rzeczy robic. nic go to nie nauczy. a jemu juz nie zalezy i wodocznie mnie juz nie kocha bo inaczej by sie tym przejmował :(:(

Gość fdghsjakl
puść plotke,tylko tak zeby dotarła do wszytskich jego znajomych, ze on ma jakas chorobe weneryczna. a dowiedzialas sie niedawno jak robilas badania:)

Gość fdgffhfg
jego znajomi tez go kryli w takich sparwach. wiec raczej nie bardzo :(

Gość fdgffhfg
dziewczyny ja wariuje:( cala noc nie spałam. on koło 2 wylaczyl kom albo mu padla. wczesniej nie odbieral. teraz tez nie odbiera.

Gość slonceswieci
heh a ja sie zemscilam:D zemasta nie byla planowana, wyszla sama z siebie;p i ciesze sie bardzo, ze chociaz raz on poczul co to znaczy upokorzenie... a uwierz, ze zradzal mnie tez nie z jedna:D

Gość fdgffhfg
a jak sie zemsciłąs??? powiedz prosze.

Gość slonceswieci
hmm bylam na imprezie, gdzie spotkalam dziewczyny z ktorymi on mnie zdradzal. nie wiedzialam o tym, ale one z chcecia wszytsko odpowiedzialy... akurat on byl. wraz z nimi poszlam do niego i przy wszystkich jego kolegach zaczelam mowic co o nim mysle, nie byly to mile i delikatne slowa. one staly razem ze mna i tez dodaly co nieco od siebie;p moze to jest nic, ale wiem, ze on strasznie martwi sie o opinie i to bylo dla niego bardzo upokarzajace;p

Gość fdgffhfg
:( chcialabym sie zemscic. mysle jak by tu zrobic. mamy po 28 lat. :( nie wiem co zrobic:(:(

Gość sorry stara ale wydaje mi
sie ze cos tutaj nie tak..chlop cie nie kocha, oszukuje wraz z rodzina, oklamuje, poniewiera, upokarza, a ty dalej w to brniesz jak cma do swiatla?

o ktos juz tutaj napisal ci to dosadniej:D

Gość fdgffhfg
jebne sie. coz z tego ze moge tlumaczyc sobie ze to dupek, ze nie wart, ze palant. jak mnie to boli :( przeciez nie przestane go kochac z minuty na minute chocbym chciala. dlatego to tak boli. co mam zrobic? nie wiesz jak bardzo bym chciala juz nie kochac i zapomniec :(:(:(

Gość fdgffhfg
chce sie zemscic za to. nie chce wrocic. nie chce byc z nim. chce sie zemscic.

Gość fdgffhfg
nie chce z nim byc. chce sie zemscic. zeby dupka spotkalo to co mnie. zeby cierpial i byl upokorzony.

sorry ale wogole cie nie rozumiem,czasami mam wrazenie ze wiekszosc kobiet lubi byc kopana po dupie, wybacz ale sama sie o to prosisz, dla mnie taki facet nawet zemsty by nie byl wart🖐️

Gość fdgffhfg
to co? mam go poklepac po plecach. dobrze zrobiles i super? przeciez nawet jak jest dupkiem to niestety nie minie mi ot tak uczucie do niego chociaz sie bede starala. okłamał mnie on, okłamała mnie jego rodzina. chce by im w piety poszlo, zeby nie mysleli ze moga tak z ludzmi postepowac. zeby wiedzieli ze to zle. bo jestem pewna ze nie drecza ich wyrzuty sumienia ani jego ani ich.

Gość zdrada sama w sobie
nic kompletnie nic ci nie da bo poczujesz sie jak zwykla szmata i dziwka.moglabys isc do lozka z byle kim>? jesli tak to jestescie siebie warci...jesli nie to po co chcesz psuc sobie zycie? facet cie zdradzal,zdradza i bedzie to robil cale zycie.otrzezwij i obudz sie.5 lat to jeszcze nie koniec swiata....ulozysz sobie zycie na nowo.ludzie rozstaja sie z bolem po 20 i zyja. badz ponad to-pokaz ze masz wlasna dume...odejdz od niego i nie upokarzaj sama siebie dziewczyno.prosze!

masz to zwyczajnie olac, trafi kosa na kamien i to zycie da mu niezle po dupie,a ty zachowasz chociaz pol twarzy i jako taka klase, rob co chcesz moje zdanie znasz, ta zemsta to jeszcze gorsza polewe z siebie zrobisz

Gość ale brzydkie
to po co do niego dzwonisz?

Gość fdgffhfg
myslisz ze trafi? znam ludzi ktorym wiele w zyciu uchodzi na sucho. ktorzy ida przez zycie raniac, oszukujac innych i nic. maja na to wyjebane.

Gość bambino25
najlepsza jest obojetnosc i glowa do gory:) zemscij sie- schudnij jak masz z czego, nowa fryzurka, ladny ciuch - inny :) i usmiech :D masz gwarantowane ze mu uszy zwiedna-powodzenia!

Gość fdgffhfg
dziewczyny to tak boli. nie wiem czy macie pojecie jak to boli :( chodze po scianach. wariuje. nie wiem co z soba zrobic :(:( nie mowcie idz do kolezanki. mam 28 lat. wiekszosc kolezanek zonatych, dziectych, to tego jest ładna niedziela i penwie wiekszosc z nich spedza dzien w gronie rodzinnym. nie wiem co mam zrobic :( chodze po scianach. pale papierosa z papierosem i zaciskam zeby by sie znow nie rozpłakac. :(

Gość fdgffhfg
tak wiem, nowa fryzura, nowy ciuch itp. ale nie dzis jeszcze. to nie tak od razu. jak narazie nie mam ochoty nawet włosów uczesac. nie wiecie jak to jest? jakas masakra. boli strasznie boli :(

Gość fdgffhfg
wiem ze czas leczy rany, ale on tak wolno mija.... :(:(

Gość bambino25
wiem jak to boli, ale po tym uczuciu przyjdzie taka nowa sila, odetchniesz i zaczniesz zyc w koncu:) nie przejmuj sie dupkiem.

Gość fdgffhfg
wiem :( ale narazie ciezko mi myslec pozytywnie :( pomozcie mi prosze :(:(

Gość KKKaty
Daj spokój. Zapomnij o tym frajerze. Tak będzie najlepiej. Po co jeszcze masz sobie zatruwać życie nim. Mało Ci narobił?