Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konik 33

Zapomniane uczucie

Polecane posty

Gość Konik 33

Jestem facetem po trzydziestce i się zakochalem , albo zauroczylem i to pierwszy raz w życiu, nie licząc podstawówki. A ona mne olewa, mówi ze mnie lubi, raz się nawet bzykalismy i game over koniec. Minęło trochę czasu, ja zaczalemzapominac o niej , a ta mi rzysyla eska ze sobie kogoś znalazła, i ze jest fajnie. A mnie to zabolalo, tydzień pózniej widziałem ja w mieście z tym gostkiem to już wogole się rozkleilem. Jaja sobie ze mnie robi? Się człowiek musi nameczyc z ta mloscia, szkoda ze to miłość platoniczna

Gość może ci przejdzie
jak nie bedziecie sie widywać?

Gość do konika
nie platoniczna bo się bzykaliście raczej nieodwzajemniona

Gość Konik 33
Zapomnic to raczej nie, i nie chce, mam jej fotki. Chce o niej pamiętać. Lepiej jak samo przejdzie . Mam taka nadzieje ze nie wszystko stracone

Gość może ci przejdzie
skoro oglądasz jej fotki to niepotrzebnie sobie o niej przypominasz a to nie pomaga zapomnieć, zwyczajnie się nakręczasz i rozpamiętujesz. Chyba, że jest jakiś cień nadziei,ze tamtego zostawi?

Gość Ja KsiężNiczka..
ale jak to było? nie mieliście już kontaktu i ona się przypomniała tym esem, czy inaczej?

Gość Konik 33
Praktycznie o niej zapomniałem, a od dwóch tygodni żadnego kontaktu, albo chciała się pochwalić albo mnie zdolowac,

Gość Ja KsiężNiczka..
hm... może nie jesteś jej obojętny, skoro taką prowokującą wiadomość wysłała. Na jej miejscu gdybym szczęśliwie się zakochała t ostatnią rzeczą o której bym pomyślała byłby gostek z którym się przespałam. Bo roz\umiem, że razem nie byliście?

Gość Konik 33
Parka raczej nie byliśmy, przyjaciółmi bardziej. Fajnie nam się rozmawiali, ale w pewnym momencie coś się stało. Stwierdziła Ze boi się angazowC. Napewno mnie lubiła, zreszta takie rzeczy się wie. Ja tez troszkę odpuscilem, zdawalem sobie sprawę ze nic z tego.

Gość Ja KsiężNiczka..
może szkoda, że odpuściłeś bo widać, że coś z tego mogło być. Pewnie ona też tak sądzi i dlatego wysłała krzyczącego sms, dając do zrozumienia, że jeśli ty nic nie zrobisz, to ona zwiąże się z kimś innym. Wnioskuję to po tym, że bała się zaangażować, co nie znaczy wcale, że nie chciała. Może była wcześniej w nieudanym związku? A tak w ogóle to co jej na to odpisałeś?

Gość Konik 33
Na to ze kogoś poznała? Napisałem tylko ze fajnie. Ona raczej nie chciala się rozpisywac na ten temat. Pomyślałem , ze ona sobie pomyśli , ze to nie moja sprawa. Ale pózniej pisałem jej dosyć wylewne eski, ze takiej drugiej nie znajdę, ze tylko ona jedyna . Ale myśle ze jak by coś do mnie czuła to inaczej by postepowala , tak mi się wydaje.

Gość Ja KsiężNiczka..
no to nie wiem, może faktycznie odpuść? przecież jeśli jesteście sobie pisani, to i tak predzej czy pozniej wasze drogi znów się zejdą. Tylko po co czekać? Może lepiej gdybyś poznał inną a o tamtej zapomniał na zawsze?

Gość chyba patologiczna
a nie żadna platoniczna nieuku

Gość Konik33
Dlaczego patologiczna profesorze? Klasyczny romansik, miłość nie wybiera,

Gość I love You.,
jesteś pewien, że ją kochasz ?? mnie się wydaje, że to raczej pożądanie. Pisałeś , że był sex - jak wam było?

Gość Konik33
Czwórka z plusem, zabardzo się pilnowala, nie poszła na całość, a ja za bardzo się spieszylem

Gość I love You.,
co znaczy, że się pilnowała bo nie rozumiem?

Gość Ja KsiężNiczka..
pierwszys sex "pary" nigdy nie jest najlepszy, to normale. 4+ na pierwszy raz to i tak wysoka ocena. Ludzie się siebie krempują, boją się otwaorzyć, pójść na całość.

Gość Konik33
Co znaczy ze się pilnowala?. To znaczy ze, nie chciała iść na całość,nie chciała chyba abym pomyślał ze jest łatwa , udawał niedostepna. A tak naprawdę to kocha sex , a wiem to bo znam się na tym. Pozatym wczoraj do niej napisałem, dzisiaj mi odpowiedziała, jeden esik i koniec. Mam dziwne uczucie , ze się zabawia mną.

Gość Zmysły nie śpią
może nie tyle kocha sex, co kocha to zrobić z tobą i dlatego tak ją odbierasz, wiesz coś w rodzaju chemii. jednak przyzwoitość jej nakazuje się wzbraniać. i jeszcze jedno, gdyby jej nie zależało ani grama, to by nawet tego jednego sms nie wysłała, taka prawda.