Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co to bedzie...

Czy to juz ciaza czy tylko panika :))

Polecane posty

Gość I co to bedzie...

Wiatm serdecznie, nigdy wczesniej nie pisalam bo jakos nie mialam takiej potrzeby ale nie ukrywam ze czesto odwiedzalam wasze temaciki:) Ale do rzeczy... Przytulalismy sie z mezem w dni plodne jakos tak wyszlo ze bez zabezpieczenia ;p No ciaza nie bylaby tragedia no ale w tym roku magisterka no wolalabym jednak poczekac troszeczke:P Ok 7 dni po stosunku dostalam plamienia,trwalo bardzo krotko moze jedno popoludnie i koniec(jeszcze nigdy nie mialam takich plamien).No i tu sie pogubilam bo wszystkie piszecie ze macie bole brzucha,strasznie obolale piersi jakies klucia itd. a ja nic, oprucz ogolnego zmeczenia i bolu glowy to nic, ale @ nie ma :(i sie nie zanosi zeby mial byc ,zawsze przed @ boli mnie brzuch i piersi strasznie a teraz nic.Czy ktoras z Was tak miala? ardzo prosze o odpowiedz :)

Gość o goood
mnie pierswsze co to bolały piersi i podbrzusze ale tez bylam sennna i zmeczona ale kazdy moze miec inaczej

Gość kenijaa
Ja tak mialam. Jednodniowe plamienie zamiast miesiaczki. Test zrobilam po paru dniach i okazalo sie, ze jestem w ciazy. Niestety kilka tygodni pozniej poronilam. U mnie tez tak bylo - niby dziecka nie planowalismy, ale jakby bylo to zadna tragedia :)

1. Jeżeli się przytulaliście to w ciążę zajść nie mogłaś ;) 2. Zrób test, jeśli jesteś w terminie @, bo u każdej kobiety wygląda to inaczej

Gość I co to bedzie...
Jakbym sie tylko przytulala to by nie bylo tego tematu nie sadzisz?:) Jakbym nie przeypuszczala ze moge byc w ciazy to nie zawracalabym nikomu glowy :)

Gość zzadanuma
NIE JESTES w ciazy, cos ty. Od przytulania w ciaze sie nie zachodzi, musi byc stosunek plciowy :D:D:D:D

Gość I co to bedzie...
Ej no ludzie ja nie mam 15 lat i sie boje ze zaszlam w ciaze bo sie z facetem przytulalam :/ Przeciez napisalam pozniej:'' po stosunku'' Ehh... Jestem mężatką wiec na przytulaniu to sie zazwyczaj nie konczy hehe :P

Gość cerrutinnnnnn
no właśnie od przytulania się nie zachodzi, więc spokojna głowa, ciąży brak;)

Gość cerrutinnnnnn
no to nie umiesz tego nazywać inaczej? tylko ciumkasz jak jakaś nie teges;p

Gość to i ja się zapytam
22 sierpnia "bawiłam się" z chłopakiem ale tylko paluszkiem. okres dostałam wzorowo 2 września (28 dnia cyklu) ale miałam dużo stresu - poprawki egzaminów na studiach i prawo jazdy zdawałam. okres powinnam dostać 30 września ale do dzisiaj go nie mam :/ generalnie cykle miałam zazwyczaj 29-31 dniowe. czy może być to spowodowane stresem i tzw. "siedząco-leżącym" trybem życia? (nie pracowałam w wakacje tylko odpoczywałam)

Gość zzadanuma
A nie lepiej by bylo zrobic test? Isc do lekarza? :O:O:O Dorosle jestescie? Co z tego jak bylo "u kogos" :O Kazdy organizm jest inny i na kafe nikt rozsadny diagnoz nie szuka.

Gość 25latek
A u mnie no nie wiem. Chcę się zapytać o rady. Jestem z moją kobietą równo 2 miesiące. To mój 3 związek i mam nadzieje, że już na trwałe :) Powiem tak wcześniejszych związkach bardzo dużo kochałem się bez zabezpieczenia i nigdy nie było tzw. wpadki. Z moim Skarbem kochaliśmy się już w sierpniu bez zabezpieczenia ale miesiączka była choć 5 dni później. Jak mój Skarb wrócił z wakacji z Hiszpanii to wiadomo z tęsknoty można by rzec nie wychodziliśmy z łóżka. W dodatku świętowanie imienin czyli alko no i troszkę przegięliśmy bez zabezpieczenia. Nawet nie troszkę a ostro. No i już Jej się spóźnia miesiączka ponad tydzień. Ale za to ma objawy nadejścia jak opryszczki, czasem bolące jajniki oraz brzuch. Za to niepokoją mnie powiększone piersi i to, że ostatnio słabnie szybko szczególnie z rana. Ona jest trochę panikarą wszystkim się martwi, więc stresem może opóźniać miesiączkę plus do tego doszły nowe studia. Ale jednak martwię się...

Gość 25latek
Tydzień temu była u ginekologa na rutynowym badaniu i nic nie zauważył. Choć gdyby doszło do zapłodnienia to w pierwszym tygodniu tak pewnie lekarz nic by nie zauważył. Ale nie jestem lekarzem, więc nie wiem

Gość I co to bedzie...
do cerrutinnnnnn : Uprawialam sex z mezem w dni plodne i on skonczyl we mnie ! Pasuje takie nazwanie rzeczy ? Ehh przeciez jakbym sie z facetem nie kochala to bym nie pisala o ciazy:/ Ja po prostu dziwnie czuje ze zrobilismy dzidziusia :)

Gość zzadanuma
No to zrob sobie test i juz. Po diabla tu glowe trujesz? Wzierniki mamy zeby ci w pochwe zajrzec? :O

Gość I co to bedzie...
Jak bys nie zauwazyla w pierwszej mojej wypowiedzi bylo pytanie"czy ktoras z was tak miala'' Jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie pisz nic PROSTE!!! Jak ci cos nie pasuje to po co wogole piszesz :/

Gość zzadanuma
Jakbys nie zauwazyla to napisalam na ten temat we wczesniejszym poscie :P Kazdy organizm jest inny i to co bylo u innych nie musi sie sprawdzic u ciebie. Przestan zawracac glowe bo nikt ci nie udzieli rozsadnej odpowiedzi. Zrob test i tyle :O Dorosla niby, moze matka wkrotce....O losie!!!! :D