Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredaster

Jego byla!

Polecane posty

Gość fredaster

jestesmy razem 4 miesiace, z nia byl 3 lata. rozstali sie i po 2 latach poznal mnie. ona z nim zerwala. on bardzo to przezyl. wiem, ze przez te 2 lata nie mieli kontaktu a ona teraz nagle zaczela o niego walczyc,. podejrzewam ze pewnie dlatego ze wie, ze on znowu z kims jest. co zrobic? moj twierdzi ze ma to gdzies (choc wiem, ze kazde jej odezwanie sie przezywa na swoj sposob). jak sprawdzic czy mu nadal zalezy na niej? odpuscic? laska nie daje mu spokoju, nachodzi go w pracy, dzwoni. na sile chce sie pogodzic :(

Gość halina ogórecka
ja na twoim miejscu odsunęła bym się na bok i czekała na decyzje z jego strony ,jak cię kocha to będzie walczył o ciebie a nie przejmował się zaczepkami od tamtej dziewczyny:)

Gość fredaster
ale powiedziec mu, ze daje mu czas na przemyslenie? codziennie sie widujemy, wiec jak sie odsune to zapoyta o co chodzi. wiem, ze ja bardzo kochal. boje sie ze wroci do niej :( chociaz twierdzi ze jestem lepsza, ze zalezy mu na mnie. ale co ma innego powiedziec 😭

Gość halina ogórecka
dokładnie daj mu czas na przemyślenie,po co po latach masz się dręczyć niepewnością ,że nie jesteś ta jedyna,wymarzona:)

Gość fredaster
:( i tak bede sie dreczyc, bo moze bedzie bal sie wrocic do niej bo ona znowu moglaby go zostawic :( dlaczego byle przypominaja sobie o facecie tylko wtedy jak on sobie uklada zycie juz z inna? :O

Gość ja mam podobnie
:( nie wiem juz co robic;(

Gość nie do wiary!!!
Jeśli kocha tą byłą to do niej wróci... Chyba, że zadało mu to tyle bólu że już sobie ją darował. A czy Ty nie możesz do niej np zadzwonić?

Gość fredaster
nie bede dzwonic do niej. i tak sie juz ponizam ciagle pytajac czy mu zalezy na niej :(