Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titoooo

moja dziewczyna...:/

Polecane posty

Gość titoooo

moja dziewczyna daje na nk zdjęcia praktycznie w samych strojach kapielowych, ma niezla figure ale uwazam ze te zdjecia sa za bardzo wyuzdane, nie zwraca uwagi na moje komentarze i sugestie znajomych fotkami, ktore mnie doprowadzaja do szalu a ona wrecz sie z nich cieszy, co robic doradzcie

Gość titoooo
26 jest w trakcie studiow dopiero, ja jestem powaznym facetem i nie wiem co robc a ona twierdzi ze mnie kocha

Ma dziewczyna problem a ty masz z nią. Taka odwrotna sytuacja gdy to kobieta ma stosunek do faceta jak do zwierzaka domowego. Ma gdzieś twoje zdanie bo najważniejsza jest ona, chce aby ją podziwiać, wielbić, komplementować a niestety jedynie co może zaoferować temu poddańczemu światu to ciało. A ty, ty jesteś od zaspokojenia pozostałych zachcianek i nie jesteś i nie będziesz niezastąpiony w tym bo na pierwszym miejscu jest ona i ona zdecyduje jak bardzo wywiązujesz się ze swojej roli. Kiełkuje w tobie niepewność co do jej intencji, i bardzo dobrze. Oczywiście to tylko moje gdybanie i mogę się srodze mylić ale jako że ludzie potrafią być wielce rozczarowujący w swym skomplikowaniu i postępowaniu takie podejrzenia wręcz machają o uwagę.

Gość titoooo
hmmm, to ja sie zauroczylem a jej w glowie tylko zabawa, zakupy, solarium i pokazywanie swojego ciala....

Gość tez jestem zdania
to jakas pusta kobieta i niedowartosciowana babka. Jak Ci przeszkadza to podziekuj za znajomosc bo szkoda na prosby czasu.

Gość eloeloeleo
daj z nią sobie spokój.. ciało to nie wszystko...

Gość pawwlusss
chłopie znajdz sobie porzadna dziewczyne a nie pusta laske....

no cóż tu poradzić, każda dziewczyna chce się pokazać, pozostaję ci tylko sie cieszyć że masz taką, pomyśl sobie że każdy ją może zobaczyć ws stroju kąpielowym ale tylko ty ją możesz mieć!!

Gość to ja twoja dziewczyna
o Ty jeden.... To ja , Twoja Magda! I co teraz? Koniec z nami - to oficjalne oswiadczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!